Bana sorabilirsin?Ayşem&Ömer sonunda kendi evlerine taşındılar, çok datlu oldu evleri.Yarın gece 16. bölümü izlerim artık ah @denizz19 olaydın iki sorum olacaktı sana.
![]()
Ben cevabımı kendim buldum. Ama oldukça sorarım sağol knk.Bana sorabilirsin?
Deniz'im çok özledim, dizi cidden çok güzel Ayşem&Ömer zaten efso onların dışında Haluk abim olsun Safiye yengem falan çok iyi karakterler var.Reho candır.Ha bu arada konuyla alakası yok ama Deniz'e bbs izlediğinden bahsettim sana kucak dolusu sevgilerini yolluyor.
![]()
Haha merak ettiği şeye bak ya.Deniz'im çok özledim, dizi cidden çok güzel Ayşem&Ömer zaten efso onların dışında Haluk abim olsun Safiye yengem falan çok iyi karakterler var.
Ama sanırım TRT dizi olduğu için dizide pek öpüşme sahnesi yok hep yanaktan bunlar nasıl çocuk yapacak bir Deniz'e sorsana.![]()
Peki tamam kızma.Haha merak ettiği şeye bak ya.İzle ve gör işte spoiler mı yemek istiyorsun.
![]()
Sen en son 72. bölüm yorumunu yapmışsın devam etmedin mi? Eğer devam etmediysen bekle de ben sana yetişim birlikte bitiririz.72. bölümde bitti. pek bişi olmadı ama keyifliydi. düğünde yaklaşıyor bakalım nasıl evlenmeyecekler.![]()
pardon.Sen en son 72. bölüm yorumunu yapmışsın devam etmedin mi? Eğer devam etmediysen bekle de ben sana yetişim birlikte bitiririz.![]()
Yok önemli değil ben de yaşıyorum aynı sorunları.pardon.tapatalktan bildirim gelmediği için bunu görmemişim. ben bitirdim tüm bölümleri biraz atlaya atlaya oldu ama sadece aymer sahnelerini izlemek yetti.
![]()
Spoiler vermeye gerek yok yaz sezonunu bekleyecek değilsin herhalde 64.bölümden devam et@denizz19 sezon finalini (63. bölüm) fragmanı izledim bomba!!!!
Ayşem hamile mi, Furkan Seda'ya neden tokat attı, şirket battı mı, Reho çıkma teklifine ne diyecek olaylar olaylar. 😱
Bu arada 3. sezon çok bozacak diyorlar doğru mu?
Ayrıca bu fotonun anlamı ne? Burak kimi vuracak acaba offf ne pislik herif şu ya valla çok sövüyorum şuna.
![]()
63'den sonra ara vereceğim ama herhalde dayanamam.Spoiler vermeye gerek yok yaz sezonunu bekleyecek değilsin herhalde 64.bölümden devam etbilakis bence 3.sezonu çok daha iyi oldu.
![]()
Aman Safiye neye yarıyordu zaten yeni karakterler daha iyi Reyhan ve Mazhar aşkı çok daha tatlı oluyor artık63'den sonra ara vereceğim ama herhalde dayanamam.
Nasıl iyi oluyor anlamadım Safiye bile olmayacakmış.![]()
Ahaha Safiye favorim benim gerek laf çarpmaları olsun gerek kötü niyetli konuşmaları olsun.Aman Safiye neye yarıyordu zaten yeni karakterler daha iyi Reyhan ve Mazhar aşkı çok daha tatlı oluyor artık![]()