Bazen Çok Agresif Bazen Deli Dolu- Emre Belözoğlu

Selçuk İnan yardımcı hoca olacak Fatih Terim'den bir şeyler kaparsa kar ama Fatih Terim çok baskın bir karakter. Selçuk İnan bakalım çekinmeden fikirlerini Fatih Terim'e iletebilecek mi?

Reactions: Sherlock
Selçuk İnan yardımcı hoca olacak Fatih Terim'den bir şeyler kaparsa kar ama Fatih Terim çok baskın bir karakter. Selçuk İnan bakalım çekinmeden fikirlerini Fatih Terim'e iletebilecek mi?

Tamam baskın bir karakter ki öyle de olması gerekiyor zaten kulübe kazandırdıklarını düşünürsek ama ben yanındakilerin düşüncelerini direkt kestirip atan birisi olduğunu da düşünmüyorum Fatih Terim’in. Selçuk’la da yıllarını geçirdi, hem kulüpte hem milli takımda. O yüzden rahat rahat iletebilecektir bence.

Reactions: xdragxx
Hasan Şaş, Ümit Davala yıllardır hocanın yanında ama kendilerini geliştirdiklerini pek göremedim o yüzden Selçuk için Fatih Terim'in yanında yardımcı antrenör olmak doğru karar mı bilemedim

Ya Emre, Okan Buruk falan tamam da Selçuk benim için hala dünkü genç yetenek. Ne çabuk geçti yıllar da futbolu bırakma çağına geldi, inanılmaz.

Sd'lik kariyerinde başarılı olacağını düşündüğüm için açmıştım bu konuyu. Ama 3.kazığını da attı artık kulübün önünden geçmemeli.
Artık seni bu videoyla anacağım hep.

Buradan niye bildirim geldi dedim. Yeni konu sandım başlıktan dolayı ama galiba başlık değişmiş?
@xdragxx

Buradan niye bildirim geldi dedim. Yeni konu sandım başlıktan dolayı ama galiba başlık değişmiş?
@xdragxx
Yok değişmedi
Zamanında yine kırgın olduğum için sonunu getirmemiştim ama Fenerbahçe'nin iyiliği için doğru isim olduğunu düşünmüştüm. 3.kez yanılttı.

Reactions: Dosi