Medyapım'ı kınıyorum.Bizim Hikaye'nin finali gibi olmuş. Yeni doğan bebek, mutlu ve huzurlular sonda da uzaklaşıp gidiyor.
Bizim Hikaye'den iyi dizi ama final sahnesi çalıntı. Oh olsun.Medyapım'ı kınıyorum.
İzlemesen daha iyidi.Bizim Hikaye'den iyi dizi ama final sahnesi çalıntı. Oh olsun.
Biraz koptum zaten sonradan. Hem iyi oldu, canım dizim aradan 2 yıl geçmesine rağmen hala unutulmamış, hep bir şeylerini çalıyorlar.İzlemesen daha iyidi.
Burak'ın başka bir dizide daha harcanacak olması daha kötü bir şey.Bir finale daha denk gelince yeniden anladım ki bir dizinin devam etmeyecek olması cidden kötü bir şey...
Harcanmak mı, adam asıl şanslı ki Medyapım peşini bırakmıyor.Burak'ın başka bir dizide daha harcanacak olması daha kötü bir şey.
Fabrika Yapım'dan kurtulması çok iyi, evet.Harcanmak mı, adam asıl şanslı ki Medyapım peşini bırakmıyor.
Ve üstüne bırakmayanın Medyapım gibi bir dev olması. Ama çıtayı çok düşürdüler, bundan 2 sezon önce Hazal Kaya'lar, Burak Deniz'ler, Reha Özcan'lar, Özge Özpirinçci'ler, Seray Kaya'lar, Şerif Erol'lar, Buğra Gülsoy'lar... diye uzaar gider. Şimdi iyi oyuncular tek Yasak Elma ve Sadakatsiz'de. Bu arada o diziye keşke Suna Selen de en azından konuk olarak gelse ne iyi olurdu.Fabrika Yapım'dan kurtulması çok iyi, evet.
Medyapım yıldızlarını parlattı, başka yapım şirketleri kullanıyor artık. Ne kadar üzücü... Ama ileride tekrar dönerler hem yuvalarına hem de FOX'uma.Ve üstüne bırakmayanın Medyapım gibi bir dev olması. Ama çıtayı çok düşürdüler, bundan 2 sezon önce Hazal Kaya'lar, Burak Deniz'ler, Reha Özcan'lar, Özge Özpirinçci'ler, Seray Kaya'lar, Şerif Erol'lar, Buğra Gülsoy'lar... diye uzaar gider. Şimdi iyi oyuncular tek Yasak Elma ve Sadakatsiz'de. Bu arada o diziye keşke Suna Selen de en azından konuk olarak gelse ne iyi olurdu.
Cidden, kuşlar teker teker uçtu. FOX'uma derken bunu senin dediğine inanamadım.Medyapım yıldızlarını parlattı, başka yapım şirketleri kullanıyor artık. Ne kadar üzücü... Ama ileride tekrar dönerler hem yuvalarına hem de FOX'uma.
Mevhibe Hala'yı özledim.
Anlamış olman gerekirdi.Cidden, kuşlar teker teker uçtu. FOX'uma derken bunu senin dediğine inanamadım.
O ilk çakma Zeliha Hala'mızdı...
Yok canım FOX'u sevdiğini biliyorum.Anlamış olman gerekirdi.
Mevhibe Hala > Zeliha Hala. Tartışmaya kapalı.
Katılmıyorum. Kitaplardan uyarlanan psikolojik şiddet dizilerinin vazgeçilmezi.Bu arada Sefirin Kızı'nda da Sezen Aksu çalıyordu, final yapan dizilerin vazgeçilmezi.
Baraj'da da çaldı be.Katılmıyorum. Kitaplardan uyarlanan psikolojik şiddet dizilerinin vazgeçilmezi.
Her zaman buradaydı.Anacım bu nereden çıktı.
Yok yok sen sallama bunu, kastımız son sahnedekiydi.