Olması gereken yere yollayacak.
------
Son 2 bölüm yazmadı.
Tarık gidecek o yere Tarıkk
Olması gereken yere yollayacak.
------
Son 2 bölüm yazmadı.
Tarık'a bir şey olmaz.Tarık gidecek o yere Tarıkk
Evet yazmadı final yapmıyor yani yalan atma yalancı seniOlması gereken yere yollayacak.
------
Son 2 bölüm yazmadı.
Ne güzel kalbine indirmiştiler Tülay Hanım'ın.Nehir'ciğimi hatırladım Tülay Hanım deyince.
O efsane bölümü kaçırmadığım için aşırı mutluyum.Ne güzel kalbine indirmiştiler Tülay Hanım'ın.
En güzel bölümdü, gına gelmişti artık kendisinden. Ondan daha güzeli gelmez gibi ama.O efsane bölümü kaçırmadığım için aşırı mutluyum.
Sanırım mutlu sonla bitmeyeceği için bence de öyle olmaz. Neyse onun efsane olması da bir bakıma iyi.En güzel bölümdü, gına gelmişti artık kendisinden. Ondan daha güzeli gelmez gibi ama.
Maalesef mutlu sonla bitecek...Sanırım mutlu sonla bitmeyeceği için bence de öyle olmaz. Neyse onun efsane olması da bir bakıma iyi.
Ben biri vurulacak mı ne dedin diye hatırlıyorum yoksa asla maalesef olmaz. Mutlu sonla bitmesi o kadar mükemmel bir şey ki...Maalesef mutlu sonla bitecek...
Zahra, Tarık'ı vuracak.Ben biri vurulacak mı ne dedin diye hatırlıyorum yoksa asla maalesef olmaz. Mutlu sonla bitmesi o kadar mükemmel bir şey ki...
Nazım ve Tarık'tan hangisinin iyi olduğunu bilmediğim için (gerçi ikisi de kötü gibime geliyor da) buna sevindim, sorry.Zahra, Tarık'ı vuracak.
Esas çift kavuşacak yani, bir engel kalmıyor.Nazım ve Tarık'tan hangisinin iyi olduğunu bilmediğim için (gerçi ikisi de kötü gibime geliyor da) buna sevindim, sorry.
Oh, mükemmel o zaman.Esas çift kavuşacak yani, bir engel kalmıyor.