Adaletsiz reyting sisteminin kurbanı canım dizim... :(

İnş Melisa'ya partner olmaz, sarı sarı hiç yakışmazlar. :A Anca İlhan'a yakışır ama o da imkansız. :A
İlBur ne güzel geliyor kulağa. :bhr: RTÜK ABV! :A

Nehir temizlik hastası biri olsa yada Nazım masadan kalkmayan mafya olsa 15+ alırdı. :(

İlBur ne güzel geliyor kulağa. :bhr: RTÜK ABV! :A

Nehir temizlik hastası biri olsa yada Nazım masadan kalkmayan mafya olsa 15+ alırdı. :(
Aman neyse bu sefer de Burcu'yla Melisa olmazdı. :A Birbirine yakışmayan bi başrol çiftimiz olacak illaki. :A

Mafyalar her diziye etki etmiyor da Nehir temizlik hastası olup, Bahar'ı da sürekli çarşafına çişini yapıyor diye azarlasa 17+ bile alabilirdi belli aralıklarla. :F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
Halinden anlıyorum cidden çok üzülüyorsun ama bir şey söyliyim mi 2 gün sonra unutacaksın. :A Hadi birkaç ay olsun, ben yaz boyu Bizim Hikaye'nin sahnelerine bakmıştım sonra hiçbir şey olmadı merak etme. Tecrübe konuşuyor :A ki benim ona ne kadar bağlı olduğumu tahmin ediyorsundur.
İlk 2 bölümünü her ay açıp açıp izlerim... :A İlk 2 bölümü > Sadakatsiz > Akrep > Yasak Elma

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
İlk 2 bölümünü her ay açıp açıp izlerim... :A İlk 2 bölümü > Sadakatsiz > Akrep > Yasak Elma
5-6 ay sonra görüşürüz diyeceğim de sen izlersin valla. :A En kötü yanı hadi ben o zamanlar forumda yoktum da bu Final Yapan Dizi ve Programlar'a taşınacak. :(

Dün Akrep sondaydı hangi ara Yasak Elma bu kadar geriledi. :A Hem dizinin ilk 2 bölümünü de izleyen biri olarak Bizim Hikaye = (Ahmet eniştem gelmeden önce) Akrep > Baraj. :A

• Güldürdün
5-6 ay sonra görüşürüz diyeceğim de sen izlersin valla. :A En kötü yanı hadi ben o zamanlar forumda yoktum da bu Final Yapan Dizi ve Programlar'a taşınacak. :(

Dün Akrep sondaydı hangi ara Yasak Elma bu kadar geriledi. :A Hem dizinin ilk 2 bölümünü de izleyen biri olarak Bizim Hikaye = (Ahmet eniştem gelmeden önce) Akrep > Baraj. :A
Taşınsın, ben bu konuyu boş bırakmam. :A En uzun süren dizi yorum konum oldu. :Z Uğurlu geldim ilk defa bir konuya. :F

Şahika'sız Yasak Elma sonu bile hak etmiyor. :F Ahmet enişten batsın. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Taşınsın, ben bu konuyu boş bırakmam. :A En uzun süren dizi yorum konum oldu. :Z Uğurlu geldim ilk defa bir konuya. :F

Şahika'sız Yasak Elma sonu bile hak etmiyor. :F Ahmet enişten batsın. :A
Osman daha uzun süredir var be. :A Bunu izlemek isterdim ama şimdilik anca sahnelerden :A

Her dizi finali hak eder. :F Ahmet eniştem diye biri olmayacak, bizim salak Ferda'nın gözü açılıverdi. :A

• Güldürdün