Efsanenin sonu geliyor desene...Bahar'a üzüldüm, umarım ölmez. Tarık iyi akıl etti, ama Nazım'ın lehine bir şey olur, yani bir şey olmaz ona.
Final olacak şaka gibi haftaya.
Efsanenin sonu geliyor desene...Bahar'a üzüldüm, umarım ölmez. Tarık iyi akıl etti, ama Nazım'ın lehine bir şey olur, yani bir şey olmaz ona.
Final olacak şaka gibi haftaya.
Malesef.Efsanenin sonu geliyor desene...
Adaletsiz reyting sisteminin kurbanı canım dizim...Malesef.
Neyse ki diziyi izleme sebebim yeni diziye başlıyor hemen.
İlBur ne güzel geliyor kulağa. RTÜK ABV!Adaletsiz reyting sisteminin kurbanı canım dizim...
İnş Melisa'ya partner olmaz, sarı sarı hiç yakışmazlar. Anca İlhan'a yakışır ama o da imkansız.
Aman neyse bu sefer de Burcu'yla Melisa olmazdı. Birbirine yakışmayan bi başrol çiftimiz olacak illaki.İlBur ne güzel geliyor kulağa. RTÜK ABV!
Nehir temizlik hastası biri olsa yada Nazım masadan kalkmayan mafya olsa 15+ alırdı.
Halinden anlıyorum cidden çok üzülüyorsun ama bir şey söyliyim mi 2 gün sonra unutacaksın. Hadi birkaç ay olsun, ben yaz boyu Bizim Hikaye'nin sahnelerine bakmıştım sonra hiçbir şey olmadı merak etme. Tecrübe konuşuyor ki benim ona ne kadar bağlı olduğumu tahmin ediyorsundur.
İlk 2 bölümünü her ay açıp açıp izlerim... İlk 2 bölümü > Sadakatsiz > Akrep > Yasak ElmaHalinden anlıyorum cidden çok üzülüyorsun ama bir şey söyliyim mi 2 gün sonra unutacaksın. Hadi birkaç ay olsun, ben yaz boyu Bizim Hikaye'nin sahnelerine bakmıştım sonra hiçbir şey olmadı merak etme. Tecrübe konuşuyor ki benim ona ne kadar bağlı olduğumu tahmin ediyorsundur.
5-6 ay sonra görüşürüz diyeceğim de sen izlersin valla. En kötü yanı hadi ben o zamanlar forumda yoktum da bu Final Yapan Dizi ve Programlar'a taşınacak.İlk 2 bölümünü her ay açıp açıp izlerim... İlk 2 bölümü > Sadakatsiz > Akrep > Yasak Elma
Taşınsın, ben bu konuyu boş bırakmam. En uzun süren dizi yorum konum oldu. Uğurlu geldim ilk defa bir konuya.5-6 ay sonra görüşürüz diyeceğim de sen izlersin valla. En kötü yanı hadi ben o zamanlar forumda yoktum da bu Final Yapan Dizi ve Programlar'a taşınacak.
Dün Akrep sondaydı hangi ara Yasak Elma bu kadar geriledi. Hem dizinin ilk 2 bölümünü de izleyen biri olarak Bizim Hikaye = (Ahmet eniştem gelmeden önce) Akrep > Baraj.
Osman daha uzun süredir var be. Bunu izlemek isterdim ama şimdilik anca sahnelerdenTaşınsın, ben bu konuyu boş bırakmam. En uzun süren dizi yorum konum oldu. Uğurlu geldim ilk defa bir konuya.
Şahika'sız Yasak Elma sonu bile hak etmiyor. Ahmet enişten batsın.
Osman'ı ben diziden saymıyorum...Osman daha uzun süredir var be. Bunu izlemek isterdim ama şimdilik anca sahnelerden
Her dizi finali hak eder. Ahmet eniştem diye biri olmayacak, bizim salak Ferda'nın gözü açılıverdi.
Bu mesaja ' ' emojisi çok yakışır.Osman'ı ben diziden saymıyorum...
Hiçbir şey anlamayacağımdan adım kadar eminim ama fragman heyecanlı gözüküyor, izleyeyim bari.
İzle izle.Hiçbir şey anlamayacağımdan adım kadar eminim ama fragman heyecanlı gözüküyor, izleyeyim bari.
Baraj final yapmıyor resmi açıklama gelmedi yalan fragman atma @Emre Ozansoy HSDHSHSHSJSJSHS Büyük finale şu kadar kaldı diye yazı olur
Olması gereken yere yollayacak.Tarık Nazıma ne yapıyor gene yaaaa
Son 2 bölüm yazmadı.Baraj final yapmıyor resmi açıklama gelmedi yalan fragman atma @Emre Ozansoy HSDHSHSHSJSJSHS