- Reaksiyon puanı
- 113,891
- Puanı
- 1,060
Ne acelesi var daha dur
Bu da konudaki ilk yorumum galiba
Kaç zamandır fragman izliyordum. Kısa videolara bakarım bu bölümün. Fragmanlardan bile hakimdim diziye
Ne acelesi var daha dur
Hepsi birden hallolsun. Sonra bildirim gelir, "Konunuz taşındı" der kaldıramam tekrar.Ne acelesi var daha dur
Bu da konudaki ilk yorumum galiba
Kaç zamandır fragman izliyordum. Kısa videolara bakarım bu bölümün. Fragmanlardan bile hakimdim diziye
Bildirim yollamadan yaparımHepsi birden hallolsun. Sonra bildirim gelir, "Konunuz taşındı" der kaldıramam tekrar.
Dizinin en önemli sahnelerini yüklüyorlar zaten, seveceğini düşünüyorum. İzleseydin pişman olmazdın, bir ara Yasak Elma'dan daha iyi oldu.
İkinci fragman çıktığında film gibi final yapacağını düşündüm, ama tatmin etmedi beni. Nehir, Nazım sahnelerini seversin. Bahar'ın da iki yada üç sahnesi vardı.Bildirim yollamadan yaparım
Son haftalarda izliyordum kısa videoları zaten hamilelik sahneleri iyiydi
Merakımı gidermek için Tarık'ın sonu, Bahar'ın sonuna bakacağım ve Nehir Nazım ne oldu bakmak gerekir
Tüm bölüm reytingleri var mı merak ettim?İlk bölüm yayınının üzerinden 3 yıl geçmiş, halbuki daha dün gibi.
ve ne güzel başlamıştık.
33. bölüme kadar ilk twette yer alıyor.Tüm bölüm reytingleri var mı merak ettim?
4 yıl geçmiş. İlk bölümü tekrar izledim de pandemi nedeniyle araya girmese ve filme sadık kalınsa ömrü daha uzun olabilirdi.İlk bölüm yayınının üzerinden 3 yıl geçmiş, halbuki daha dün gibi.
ve ne güzel başlamıştık.