İyi yaptıNehir, Bahar'ı kudurtmaya devam ediyor.![]()
------
Sarıyor mu seniİzliyom tabi. Dalmışım biraz diziye.![]()
İyi yaptıNehir, Bahar'ı kudurtmaya devam ediyor.![]()
Sarıyor mu seniİzliyom tabi. Dalmışım biraz diziye.![]()
Bahar'a bir yandan üzülüyorum ama bir yandan da hak etti diyorum.İyi yaptı
İyi yaptı, en azından bir süre susar.@Emre Ozansoy Tarık ne kadar yalancı yaaaaa kızın hevesini kırıyor garibim zahra üzüldüm![]()
Evet, hem de 5 yıldır.Tarık hem Zahra hem de Nehirle mi sevgili? 😱
Hayır ya kötü olduİyi yaptı, en azından bir süre susar.![]()
Bahar gıcık birazBahar'a bir yandan üzülüyorum ama bir yandan da hak etti diyorum.![]()
Çüş.Evet, hem de 5 yıldır.![]()
Evet öyle bi genişlik var dizideTarık hem Zahra'yla hem de Nehirle mi sevgili? 😱
Nazım'ın hapis yatmasında bir etken de kendisi. Gıcığın önde gideni.Hayır ya kötü oldu
Bahar gıcık biraz
Ayrılır bunlar da o zamanNazım'ın hapis yatmasında bir etken de kendisi. Gıcığın önde gideni.
Şöyle diyeyim, Fulya ile evlendiğinde de onunla görülüyordu gala da görüşüyor. Zahra tehditte ediyor onu, bir neden de o birlikte olması için.
Nehir bozacak aralarını işte.Ayrılır bunlar da o zaman
Yani Tarık 3 kadınla birden görüşüyor?Şöyle diyeyim, Fulya ile evlendiğinde de onunla görülüyordu gala da görüşüyor. Zahra tehditte ediyor onu, bir neden de o birlikte olması için.
Nehir iyi yapıyor ya çıldırtsınNehir bozacak aralarını işte.Bir yandan da Nazım'a iyilik yapıyor.
![]()
Aynen öyleYani Tarık 3 kadınla birden görüşüyor?Ben bıraktım bırakalı çok karışmış dizi.
![]()
Şuan iki kadın, Fulya çıktı diziden.Yani Tarık 3 kadınla birden görüşüyor?Ben bıraktım bırakalı çok karışmış dizi.
![]()
Ne kadar saf ya bu kız üzüldüm oynatıyolar bunu gariban oEvet, dizide Afgan oluyor.