İyi yaptıNehir, Bahar'ı kudurtmaya devam ediyor.
------
Sarıyor mu seniİzliyom tabi. Dalmışım biraz diziye.
İyi yaptıNehir, Bahar'ı kudurtmaya devam ediyor.
Sarıyor mu seniİzliyom tabi. Dalmışım biraz diziye.
Bahar'a bir yandan üzülüyorum ama bir yandan da hak etti diyorum.İyi yaptı
İyi yaptı, en azından bir süre susar.@Emre Ozansoy Tarık ne kadar yalancı yaaaaa kızın hevesini kırıyor garibim zahra üzüldüm
Evet, hem de 5 yıldır.Tarık hem Zahra hem de Nehirle mi sevgili? 😱
Hayır ya kötü olduİyi yaptı, en azından bir süre susar.
Bahar gıcık birazBahar'a bir yandan üzülüyorum ama bir yandan da hak etti diyorum.
Çüş.Evet, hem de 5 yıldır.
Evet öyle bi genişlik var dizideTarık hem Zahra'yla hem de Nehirle mi sevgili? 😱
Nazım'ın hapis yatmasında bir etken de kendisi. Gıcığın önde gideni.Hayır ya kötü oldu
Bahar gıcık biraz
Ayrılır bunlar da o zamanNazım'ın hapis yatmasında bir etken de kendisi. Gıcığın önde gideni.
Şöyle diyeyim, Fulya ile evlendiğinde de onunla görülüyordu gala da görüşüyor. Zahra tehditte ediyor onu, bir neden de o birlikte olması için.
Nehir bozacak aralarını işte. Bir yandan da Nazım'a iyilik yapıyor.Ayrılır bunlar da o zaman
Yani Tarık 3 kadınla birden görüşüyor? Ben bıraktım bırakalı çok karışmış dizi.Şöyle diyeyim, Fulya ile evlendiğinde de onunla görülüyordu gala da görüşüyor. Zahra tehditte ediyor onu, bir neden de o birlikte olması için.
Nehir iyi yapıyor ya çıldırtsınNehir bozacak aralarını işte. Bir yandan da Nazım'a iyilik yapıyor.
Aynen öyleYani Tarık 3 kadınla birden görüşüyor? Ben bıraktım bırakalı çok karışmış dizi.
Şuan iki kadın, Fulya çıktı diziden.Yani Tarık 3 kadınla birden görüşüyor? Ben bıraktım bırakalı çok karışmış dizi.
Ne kadar saf ya bu kız üzüldüm oynatıyolar bunu gariban o inşallah vermezler parayı arabayıEvet, dizide Afgan oluyor.