Zahra mı saf? 😱 Şeytana pabucunu ters giydirir.Ne kadar saf ya bu kız üzüldüm oynatıyolar bunu gariban o inşallah vermezler parayı arabayı
Zahra mı saf? 😱 Şeytana pabucunu ters giydirir.Ne kadar saf ya bu kız üzüldüm oynatıyolar bunu gariban o inşallah vermezler parayı arabayı
Neyse yarın da Maraşlı'ya bakacağım büyük ihtimal sonraki gün buna bakayım. Hiçbir şey anlayamadım çünkü.Şuan iki kadın, Fulya çıktı diziden.
Yeni karakterler ile baya bir karışık hal aldı, ama şuan baya anlaşılır oldu.
Saf değilde ney o Adama nasıl kandıZahra mı saf? 😱 Şeytana pabucunu ters giydirir.
İzlemicen miiiNeyse yarın da Maraşlı'ya bakacağım büyük ihtimal sonraki gün buna bakayım. Hiçbir şey anlayamadım çünkü.
Neyse yarın da Maraşlı'ya bakacağım büyük ihtimal sonraki gün buna bakayım. Hiçbir şey anlayamadım çünkü.
Sen yaptıklarını ya bilmiyorsun, ya da unuttun.Saf değilde ney o Adama nasıl kandı
------
İzlemicen miii
Yok be devam ediyorum yine de.Saf değilde ney o Adama nasıl kandı
------
İzlemicen miii
Ama eskide kaldı Tarıkla barajdaki şeyleri biliyorum ama şuan saf olmuş oSen yaptıklarını ya bilmiyorsun, ya da unuttun.
Aynen aşırı şey kaçırmışım.Uzun zaman sonra izleyince öyle oluyor maalesef. Sen bilirsin.
Hala daha öyle, yedisinde neyse yetmişinde de odur.Ama eskide kaldı Tarıkla barajdaki şeyleri biliyorum ama şuan saf olmuş o
Aşkı için öyle oHala daha öyle, yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Geçmiş olsunHakket.
Direk kanalı kapattım izlemedim o rezaletiSapık N*zım.
Yok ya, o kadar da değildi.Geçmiş olsun
------
Direk TV'yi kapattım izlemedim o rezaleti
NolduSapık N*zım.
NolduGeçmiş olsun
------
Direk kanalı kapattım izlemedim o rezaleti
Kanalı kapattım Teve2'yi açtımYok ya, o kadar da değildi.
Nehir'i öpmeye çalıştı.Noldu
Noldu
Çok teşekkürler.Geçmiş olsun
------
Direk kanalı kapattım izlemedim o rezaleti