Beni sinir edenleri mfndjfBiz kimi kudurtucaz?![]()
------
Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluyduDizide en sevdiğim karakter o, ama bazen çok sıkıyor ya![]()
Beni sinir edenleri mfndjfBiz kimi kudurtucaz?![]()
Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluyduDizide en sevdiğim karakter o, ama bazen çok sıkıyor ya![]()
Yok be Halil ile kimse mutlu olamazdı, Zahra ile İbrahim daha iyi olurdu gibi.Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluydu![]()
Ben hakkımı @Alos ve @Emre Ozansoy'a devretmek istiyorum. ÇÇWDÖEÖREBeni sinir edenleri mfndjf
------
Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluydu![]()
İbrahim iyi ama oda o öbür kızla kim kiminle belli değil yaaYok be Halil ile kimse mutlu olamazdı, Zahra ile İbrahim daha iyi olurdu gibi.![]()
Devralmak isteyen var mıBen hakkımı @Alos ve @Emre Ozansoy'a devretmek istiyorum. ÇÇWDÖEÖRE
Öbür kızı oyalamak için yaptılar onunla, yani sevmiyor.İbrahim iyi ama oda o öbür kızla kim kiminle belli değil yaa
KimiiZahray'a acıyorum yaa garibim öyle kaldısürekli şantaj yapıyor
------
Ben sen @Alos @Emre Ozansoy rakip oluyoruz bunlara hadiii![]()
EvetBiz kimi kudurtucaz?![]()
Bilmiyoruz. Senin kararına bağlı.Kimii
Evet![]()
Yok teşekkür ederimŞimdilik hak @Alos'un.![]()
Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksinizBende @Alos'a.![]()
Meryem saftı oda çok değişti üzülüyodum onadaÖbür kızı oyalamak için yaptılar onunla, yani sevmiyor.Meryem de farkında onu oyalamak için birlikte olduğunu.
Ne benim kararım konu neBilmiyoruz. Senin kararına bağlı.![]()
Meryem mi saf? 😱 Biraz daha çabalasa Şahika ile Cansu'yu geçer.Meryem saftı oda çok değişti üzülüyodum onada
Nasıl? 😱Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz@slhttnmtl @Alos
Meryem saftı oda çok değişti üzülüyodum onada
Beni çıldırtanları kudurtmakNe benim kararım konu ne![]()
Gariban köyden geldi Abisinin öldüğünü duyduMeryem mi saf? 😱 Biraz daha çabalasa Şahika ile Cansu'yu geçer.![]()
Bizde birini kudurtucaz da o kim karar veremedik.Ne benim kararım konu ne![]()
Gelmez olaydı.Gariban köyden geldi Abisinin öldüğünü duydu![]()