Maskeli Fedai
Favori Üye
Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorum
Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmişAy saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.
Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorum
Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmişAy saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.
Kendini kandır, sap sap ölüp gideceksin bu gidişle.
Senin beceremediğini becermeye çalışıyor ama pabuç bırakmam siz gibi leşlere.Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmiş
Bizim kelimelerimizle bize laf sokmaya çalışıyor, yazıkKendini kandır, sap sap ölüp gideceksin bu gidişle.
------
Senin beceremediğini becermeye çalışıyor ama pabuç bırakmam siz gibi leşlere.
Tapusu mu sende?Bizim kelimelerimizle bize laf sokmaya çalışıyor, yazık
Kes sesini beTapusu mu sende?
Size tam uyduğu için o kelimeyi tercih ettim.
Verecek cevabın yok tabi.Kes sesini bePaylaştığın at inşallah sana da çifte atar da görürsün gününü
Senin gibi birisiyle uğraşamam çok yoğun biriyim deVerecek cevabın yok tabi.
At değil Barış atsın bana kendini.
Hahahahah günlerdir benimle uğraşıyorsun, bu ne yaman çelişki.Senin gibi birisiyle uğraşamam çok yoğun biriyim de
İki çirkin birbirini bulmuş
Günlerdir seninle konuşmuyoruz bileHahahahah günlerdir benimle uğraşıyorsun, bu ne yaman çelişki.
Çirkin görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli olur.
Konuştuğumuz günlerden bahsediyorum geçen hafta.Günlerdir seninle konuşmuyoruz bile
Yav he he
Seni rezil ediyordum tabi hah şimdi hatırladım :aKonuştuğumuz günlerden bahsediyorum geçen hafta.
Hayal dünyan ne kadar geniş öyle, zavallı şey.Seni rezil ediyordum tabi hah şimdi hatırladım :a
Defol!!Hayal dünyan ne kadar geniş öyle, zavallı şey.
Verecek cevabın kalmayınca hemen kabalaşıyorsun, mağara adamı.Defol!!
Hadi ordan beVerecek cevabın kalmayınca hemen kabalaşıyorsun, mağara adamı.
Sana hadi, terbiyesiz.Hadi ordan be
İrlandanın yemeklerini yiyebilirmiydin kanlı tavuk kanlı hindi sığır etli hamburgerden kan tadı çıkması bataklıktan yapılan tereyağ ben yedim @serhattGeldik konuya artık verme aynı hediyeden.
Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmiş
Arada sırada bu parlakçılara haddini bildirmek gerekiyor kütük dostumKendini kandır, sap sap ölüp gideceksin bu gidişle.
------
Senin beceremediğini becermeye çalışıyor ama pabuç bırakmam siz gibi leşlere.
Kim kime had bildirdi acaba? @Maskeli Fedai ile kendinizi bu denli kandırmanıza şaşırıyorum.Arada sırada bu parlakçılara haddini bildirmek gerekiyor kütük dostum
Ay duymak istemiyorum midem bulanıyor artık yeter.İrlandanın yemeklerini yiyebilirmiydin kanlı tavuk kanlı hindi sığır etli hamburgerden kan tadı çıkması bataklıktan yapılan tereyağ ben yedim @serhatt
Ben yedim ama @serhattKim kime had bildirdi acaba? @Maskeli Fedai ile kendinizi bu denli kandırmanıza şaşırıyorum.
------
Ay duymak istemiyorum midem bulanıyor artık yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?