1 kişi dedinYok işte yok yok yok![]()
1 kişi dedinYok işte yok yok yok![]()
Direkt mesajını düzenledim1 kişi söyle anlamında dedim![]()
Ne amaçlıyorsun anlamadımDirekt mesajını düzenledim![]()
Uzun uzun yazmaktansa oraya minik bir ekleme yaptım, üşengecim deNe amaçlıyorsun anlamadım![]()
Ha anladımUzun uzun yazmaktansa oraya minik bir ekleme yaptım, üşengecim de![]()
Onu bırak @denizz19 marulunun kendi vücudunun barış arduçtan iyi olduğunu söylemesine ne diyorsunParlaklarımı ellerine geçirdikleri için...
------
Seni gizli parlakçı sinsi.![]()
Zaten öyleOnu bırak @denizz19 marulunun kendi vücudunun barış arduçtan iyi olduğunu söylemesine ne diyorsun![]()
Saçmalıyor tabiki, Barış'ın tırnağı olamaz @denizz19Onu bırak @denizz19 marulunun kendi vücudunun barış arduçtan iyi olduğunu söylemesine ne diyorsun![]()
Kıskançlıktan çamur atıyor işte boşver.
Zevkle, seve seve...@serhatt dudaklarıyla temizler o yağları ne büyüttünüz be olayı![]()
Her neyse sizin gibi varoşlarla tartışmayacağımSaçmalıyor tabiki, Barış'ın tırnağı olamaz @denizz19
------
Kıskançlıktan çamur atıyor işte boşver.
------
Zevkle, seve seve...![]()
Varoş görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli.Her neyse sizin gibi varoşlarla tartışmayacağım![]()
Aynaya bakınca seni görüyorum tatlımVaroş görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli.![]()
Beni görmene imkan yok çünkü varoş olan ben değilim sensin.Aynaya bakınca seni görüyorum tatlım![]()
Parmaklarını mı kırıyor?Parlaklarımı ellerine geçirdikleri için...
------
Seni gizli parlakçı sinsi.![]()
Saçmaladın yine