Barış bana binsin diye.Niye at oluyorsun![]()
Barış bana binsin diye.Niye at oluyorsun![]()
Tövbe tövbeBarış bana binsin diye.![]()
Olmasın zaten. .ssBir şey yok tamam![]()
Evet at olup bir çifte atmak isterdim şu herife
Ağzını topla be terbiyesiz.Evet at olup bir çifte atmak isterdim şu herife![]()
Ağzı yüzü dağılınca da yine sevecek misin bakalım, onu test edeceğizAğzını topla be terbiyesiz.Ne yaptı adam sana neden çifte atacaksın?
![]()
Sen mi yapacaksın onu? Sende o güç kuvvet var mı?Ağzı yüzü dağılınca da yine sevecek misin bakalım, onu test edeceğiz![]()
At yapacakSen mi yapacaksın onu? Sende o güç kuvvet var mı?![]()
Iyyy zaten 40 yılda bir geliyorsun şuraya iki yorum yapmak yerine parlak hakkında, abuk subuk konuşuyorsun.At yapacak![]()
Ne yorum yapacağım herifler hakkında, beni ilgilendirmiyorlarIyyy zaten 40 yılda bir geliyorsun şuraya iki yorum yapmak yerine parlak hakkında, abuk subuk konuşuyorsun.![]()
İlgilendirmese de objektif ol ve hakkını ver taş adamların.Ne yorum yapacağım herifler hakkında, beni ilgilendirmiyorlar![]()
Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorumİlgilendirmese de objektif ol ve hakkını ver taş adamların.
Sen taş değilsin diye çekemiyorsun tabi.![]()
Ay saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorum![]()
Senin gözlerin kör olmuş artıkAy saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.![]()
Gözleri kör olan biri varsa o da sensin, vazgeç artık şu ecünnü sevdasından, Parlak Team'e gel.Senin gözlerin kör olmuş artık![]()
Asla gelmem, sizin yolunuz yol değilGözleri kör olan biri varsa o da sensin, vazgeç artık şu ecünnü sevdasından, Parlak Team'e gel.![]()
Sizin ki yol mu?Asla gelmem, sizin yolunuz yol değil![]()