Barış bana binsin diye.Niye at oluyorsun
Barış bana binsin diye.Niye at oluyorsun
Tövbe tövbeBarış bana binsin diye.
Olmasın zaten. .ssBir şey yok tamam
Evet at olup bir çifte atmak isterdim şu herife
Ağzını topla be terbiyesiz. Ne yaptı adam sana neden çifte atacaksın?Evet at olup bir çifte atmak isterdim şu herife
Ağzı yüzü dağılınca da yine sevecek misin bakalım, onu test edeceğizAğzını topla be terbiyesiz. Ne yaptı adam sana neden çifte atacaksın?
Sen mi yapacaksın onu? Sende o güç kuvvet var mı?Ağzı yüzü dağılınca da yine sevecek misin bakalım, onu test edeceğiz
At yapacakSen mi yapacaksın onu? Sende o güç kuvvet var mı?
Iyyy zaten 40 yılda bir geliyorsun şuraya iki yorum yapmak yerine parlak hakkında, abuk subuk konuşuyorsun.At yapacak
Ne yorum yapacağım herifler hakkında, beni ilgilendirmiyorlarIyyy zaten 40 yılda bir geliyorsun şuraya iki yorum yapmak yerine parlak hakkında, abuk subuk konuşuyorsun.
İlgilendirmese de objektif ol ve hakkını ver taş adamların.Ne yorum yapacağım herifler hakkında, beni ilgilendirmiyorlar
Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorumİlgilendirmese de objektif ol ve hakkını ver taş adamların.
Sen taş değilsin diye çekemiyorsun tabi.
Ay saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorum
Senin gözlerin kör olmuş artıkAy saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.
Gözleri kör olan biri varsa o da sensin, vazgeç artık şu ecünnü sevdasından, Parlak Team'e gel.Senin gözlerin kör olmuş artık
Asla gelmem, sizin yolunuz yol değilGözleri kör olan biri varsa o da sensin, vazgeç artık şu ecünnü sevdasından, Parlak Team'e gel.
Sizin ki yol mu?Asla gelmem, sizin yolunuz yol değil