Bu ne be erkek mi bu, Barış bunu tek parmağıyla döver.
Snn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in
Bu ne be erkek mi bu, Barış bunu tek parmağıyla döver.
Snn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in
Tek sevdiğim ecnebi avatarımdaki artık, diğer sünnetsizlerle işim olmaz.Snn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in
Aa bilmiyordum . Aaaaa menfaatçi 4 te anlaşalımEskiden foruma da çok atardım Begenmen güzel Merveye 6 puan verirsen istek şarkı söylerim belki
Hahhahaa aynen adam daşSnn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in
5 olsunAa bilmiyordum . Aaaaa menfaatçi 4 te anlaşalım
Avatarımdaki sünnet mi olmuş nerede gördün 😱 @xBUGRAx @Çiğdem @The_ErinchTek sevdiğim ecnebi avatarımdaki artık, diğer sünnetsizlerle işim olmaz.
Kerem böyle birşey için yüksek verdiğimi duyarsa şutlar beniHahhahaa aynen adam daş
5 olsun
Yok çekemem.Aaaa olmadı bu bak Barış için izle bariii
Ne alaka ben öyle bir şey mi dedim?
Böyle taşlar kabulüm sadece.Her önüne geleni kabul etmezsin ama
Nesini seviyorsun da zibidi demiyorsun mesela?Aaa evet
Aramızda çaktırmayızKerem böyle birşey için yüksek verdiğimi duyarsa şutlar beni
Aaa tuhaf ayoll 2015 den beridir adama ölüyorum sen bunamıssın asıl @xemrexxxYok çekemem.
------
Ne alaka ben öyle bir şey mi dedim?
------
Böyle taşlar kabulüm sadece.
------
Nesini seviyorsun da zibidi demiyorsun mesela?
Soruma cevap ver.Aaa tuhaf ayoll 2015 den beridir adama ölüyorum sen bunamıssın asıl @xemrexxx
Ay ne kadar gizli konuştuk kimse duymadı duymadınız dimiAramızda çaktırmayız
Ay ne kadar gizli konuştuk kimse duymadı duymadınız dimi
Gördün taşı tabi hayranı olursun.Aaa evet
Parlaklarımı ellerine geçirdikleri için...Kadınları neden ecünnü olarak görmektesin?
Seni gizli parlakçı sinsi.
Geldik konuya artık verme aynı hediyeden.Sende hediye istiyormusun @Gerekli24 @Çiğdem @serhatt a özel bir hediyem var aynı hediyeden @Gerekli24 e de verebilirim
Her yazıyı görmedim sonuçta ben daha çok reyting kvp konularına bakıyordum.Ben @xemrexxx in senin hakkında doğru sözlerini onayladım @Gerekli24 bunları zaten bilmesi lazım önceden gözlemlemişya
Kimmiş o tek kişi Ben parlakçı değilim ya mutlu musun @ÇiğdemBu forumda parlakçı olmayan tek 1 kişi Gizliden de olsa herkes parlakçı, herkes parlakçı
Adın çıktı
Yok işte yok yok yokHer yazıyı görmedim sonuçta ben daha çok reyting kvp konularına bakıyordum.
Kimmiş o tek kişi Ben parlakçı değilim ya mutlu musun @Çiğdem