Keith Long
Favori Üye
@xemrexxx abartının abartısını yapıp adımı çıkardı sen de hep destek oldun nereye olmadı. 😱
------
Hayır tüm parlaklara yalnızca BEN yakışırım.
Ay şunları atıp durma.Ekli dosyayı görüntüle 107667İkinize böyle hediye @slhttnmtl sen istermisin böyle hediye
Oha hırsız. 😱 Taklitler aslını yaşatır.
Ay şunları atıp durma.
------
@Çiğdem i senaryoya getirme taktiğiAy şunları atıp durma.
------
Kılıcın olayım salla beni... Dövmesine hastayım çok seksi duruyor kaslı kollarında...
Parlakçı uzmanıKollarına ve göğsüne ekranda yağ sürüyorlar bunun diğer türlü çok belirgin değil kasları. Squat yapmış bir de galiba kalçalar genişlemiş gibi geldi. Onun dışında aynı duruyor. @serhatt gibilerin beğeneceği türden bir parlak.
Serhat gibiler derken?Kollarına ve göğsüne ekranda yağ sürüyorlar bunun diğer türlü çok belirgin değil kasları. Squat yapmış bir de galiba kalçalar genişlemiş gibi geldi. Onun dışında aynı duruyor. @serhatt gibilerin beğeneceği türden bir parlak.
Bana var mı hediye
Güzel mi bunun tadıEkli dosyayı görüntüle 107667İkinize böyle hediye @slhttnmtl sen istermisin böyle hediye @xemrexxx @Çiğdem
Yani her gördüğü sakallıya yakışıklı diyenlerSerhat gibiler derken?
Yeni çekilen amatör fotolarda da mı yağ sürüyorlar kıskançlıktan ne diyeceğini bilememişsin.
Haddini bil be paçozun başkanı.Yani her gördüğü sakallıya yakışıklı diyenler
Ayıpsın çok iyi analiz yaparım @xBUGRAxParlakçı uzmanı
Hee çok, açtırma şimdi benim ağzımı.Ayıpsın çok iyi analiz yaparım @xBUGRAx
Benim izlediğim dizideki yabancı dizideki adam bunu 1000e katlarHaddini bil be paçozun başkanı.
Adın çıktıSakın bana böyle bir şey deme @serhatt çağırdı diye geldim ben
Kimmiş o?Benim izlediğim dizideki yabancı dizideki adam bunu 1000e katlar
Analiz güzeldirHee çok, açtırma şimdi benim ağzımı.
Bu forumda parlakçı olmayan tek 1 kişi Gizliden de olsa herkes parlakçı, herkes parlakçı