Ay bırak palavrayı hadi ulaş da görelim.Aa ayıp senin yaptığın, Hazal'la konuşup bir buluşma ayarladıktan sonra sen de anca attığım fotoğraflara bakarsın.![]()
Sende hediye istiyormusun @Gerekli24 @Çiğdem @serhatt a özel bir hediyem var aynı hediyeden @Gerekli24 e de verebilirimParlakçıyla sohbet etmek parlakçılık oluyorsa mesafe koyalım @serhatt![]()
Ay insanların huzurunu kaçırma goygoy yapıyoruz şurada.
Öyle ama bunlar olmasanda oldu derlerO kıt görüşlülere göre öyle, bana göre değil.@Çiğdem
Tamam gidiyorum Barış ile ilgili mesaj bile yazmadım
Hediyen kalsın biraz daha kalırsam adım çıkacak buradaSende hediye istiyormusun @Gerekli24 @Çiğdem @serhatt a özel bir hediyem var aynı hediyeden @Gerekli24 e de verebilirim
@serhatt sana güzel bir süprizim var senaryo bölümündeAy insanların huzurunu kaçırma goygoy yapıyoruz şurada.![]()
Bana yaptıkları da tam olarak o işte.Öyle ama bunlar olmasanda oldu derler
Hediyen kalsın biraz daha kalırsam adım çıkacak burada![]()
Zaten bir palavracı demediğin kalmıştı, üstüme bindirip fotoğraf atıcam, bana 1 hafta mühlet ver. Senin İzmit'ten ulaşamadığın adama taa Denizli'den ulaşıcam.Ay bırak palavrayı hadi ulaş da görelim.![]()
Öyle ama bunlar olmasanda oldu derler
40 su dökünmeden dısarı çıkmaz artıkİftira ediyorsun adama.@Gerekli24
Senaryo bölümünde hediye @Gerekli24Öyle ama bunlar olmasanda oldu derler
Seni de bunlar mı parlakçı yaptıBana yaptıkları da tam olarak o işte.![]()
Ve ata kimse binmez
1 hafta sonra bu mesajını hatırlatırım ama.Zaten bir palavracı demediğin kalmıştı, üstüme bindirip fotoğraf atıcam, bana 1 hafta mühlet ver. Senin İzmit'ten ulaşamadığın adama taa Denizli'den ulaşıcam.![]()
Defol şu konudan be.40 su dökünmeden dısarı çıkmaz artık![]()
![]()
![]()
Tabi ben o zamana o fotoğrafları atmazsam.1 hafta sonra bu mesajını hatırlatırım ama.
------
Defol şu konudan be.![]()
Ben parlakçıydım hep de bunlar bire bin kattılar.Seni de bunlar mı parlakçı yaptı![]()
Uğursuzluk...Ve ata kimse binmez![]()
Rüyanda bile yapamazsın bu dediğini.Tabi ben o zamana o fotoğrafları atmazsam.![]()
Ben parlakçıydım hep de bunlar bire bin kattılar.
------
Uğursuzluk...
------
Rüyanda bile yapamazsın bu dediğini.![]()
Gidimde rahatça paravlaya devam etSeni de bunlar mı parlakçı yaptı![]()
Sana inat, altıma üstüme, yanıma yönüme, her yerime alıp çekileceğim.Ben parlakçıydım hep de bunlar bire bin kattılar.
------
Uğursuzluk...
------
Bir durun @Çiğdem o resimden istiyormusun tekrardanBen parlakçıydım hep de bunlar bire bin kattılar.
------
Uğursuzluk...
------