Bu ne be erkek mi bu, Barış bunu tek parmağıyla döver.![]()
Snn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in
Bu ne be erkek mi bu, Barış bunu tek parmağıyla döver.![]()
Snn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in
Tek sevdiğim ecnebi avatarımdaki artık, diğer sünnetsizlerle işim olmaz.Snn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in![]()
Aa bilmiyordumEskiden foruma da çok atardımBegenmen güzel Merveye 6 puan verirsen istek şarkı söylerim belki
![]()
Hahhahaa aynen adam daşSnn seveceğin çok sahnesi ve bir organı var bu miguel in![]()
5 olsunAa bilmiyordum. Aaaaa menfaatçi 4 te anlaşalım
![]()
![]()
Avatarımdaki sünnet mi olmuş nerede gördün 😱 @xBUGRAx @Çiğdem @The_ErinchTek sevdiğim ecnebi avatarımdaki artık, diğer sünnetsizlerle işim olmaz.![]()
Kerem böyle birşey için yüksek verdiğimi duyarsa şutlar beniHahhahaa aynen adam daş
5 olsun![]()
Yok çekemem.Aaaa olmadı bu bak Barış için izle bariii![]()
![]()
Ne alaka ben öyle bir şey mi dedim?
Böyle taşlar kabulüm sadece.Her önüne geleni kabul etmezsin ama![]()
Nesini seviyorsun da zibidi demiyorsun mesela?Aaa evet![]()
Aramızda çaktırmayızKerem böyle birşey için yüksek verdiğimi duyarsa şutlar beni![]()
![]()
Aaa tuhaf ayoll 2015 den beridir adama ölüyorum sen bunamıssın asılYok çekemem.
------
Ne alaka ben öyle bir şey mi dedim?
------
Böyle taşlar kabulüm sadece.
------
Nesini seviyorsun da zibidi demiyorsun mesela?![]()
Soruma cevap ver.
Ay ne kadar gizli konuştukAramızda çaktırmayız![]()
Ay ne kadar gizli konuştuk![]()
kimse duymadı duymadınız dimi
![]()
Gördün taşı tabi hayranı olursun.Aaa evet![]()
Parlaklarımı ellerine geçirdikleri için...Kadınları neden ecünnü olarak görmektesin?![]()
Seni gizli parlakçı sinsi.
Geldik konuya artık verme aynı hediyeden.Sende hediye istiyormusun @Gerekli24 @Çiğdem @serhatt a özel bir hediyem var aynı hediyeden @Gerekli24 e de verebilirim
Her yazıyı görmedim sonuçta ben daha çok reyting kvp konularına bakıyordum.Ben @xemrexxx in senin hakkında doğru sözlerini onayladım @Gerekli24 bunları zaten bilmesi lazım önceden gözlemlemişya![]()
![]()
![]()
Kimmiş o tek kişiBu forumda parlakçı olmayan tek 1 kişiGizliden de olsa herkes parlakçı, herkes parlakçı
![]()
Adın çıktı![]()
![]()
Yok işte yok yok yokHer yazıyı görmedim sonuçta ben daha çok reyting kvp konularına bakıyordum.
Kimmiş o tek kişiBen parlakçı değilim ya mutlu musun @Çiğdem