Maskeli Fedai
Favori Üye
Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorum![]()
Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmişAy saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.![]()
Objektif olarak söylüyorum, berbat bir herif nesini beğeniyorsunuz bunun anlamıyorum![]()
Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmişAy saçmalama ya nesi berbat, berbat olan bir tarafını söyle bana? KUSURSUZ.![]()
Kendini kandır, sap sap ölüp gideceksin bu gidişle.
Senin beceremediğini becermeye çalışıyor ama pabuç bırakmam siz gibi leşlere.Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmiş![]()
![]()
Bizim kelimelerimizle bize laf sokmaya çalışıyor, yazıkKendini kandır, sap sap ölüp gideceksin bu gidişle.
------
Senin beceremediğini becermeye çalışıyor ama pabuç bırakmam siz gibi leşlere.![]()
Tapusu mu sende?Bizim kelimelerimizle bize laf sokmaya çalışıyor, yazık![]()
Kes sesini beTapusu mu sende?
Size tam uyduğu için o kelimeyi tercih ettim.![]()
Verecek cevabın yok tabi.Kes sesini bePaylaştığın at inşallah sana da çifte atar da görürsün gününü
![]()
Senin gibi birisiyle uğraşamam çok yoğun biriyim deVerecek cevabın yok tabi.
At değil Barış atsın bana kendini.![]()
Hahahahah günlerdir benimle uğraşıyorsun, bu ne yaman çelişki.Senin gibi birisiyle uğraşamam çok yoğun biriyim de
İki çirkin birbirini bulmuş![]()
![]()
Günlerdir seninle konuşmuyoruz bileHahahahah günlerdir benimle uğraşıyorsun, bu ne yaman çelişki.
Çirkin görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli olur.![]()
Konuştuğumuz günlerden bahsediyorum geçen hafta.Günlerdir seninle konuşmuyoruz bile
Yav he he![]()
Seni rezil ediyordum tabi hah şimdi hatırladım :aKonuştuğumuz günlerden bahsediyorum geçen hafta.![]()
Hayal dünyan ne kadar geniş öyle, zavallı şey.Seni rezil ediyordum tabi hah şimdi hatırladım :a
Defol!!Hayal dünyan ne kadar geniş öyle, zavallı şey.![]()
Verecek cevabın kalmayınca hemen kabalaşıyorsun, mağara adamı.Defol!!
Hadi ordan beVerecek cevabın kalmayınca hemen kabalaşıyorsun, mağara adamı.![]()
Sana hadi, terbiyesiz.Hadi ordan be![]()
İrlandanın yemeklerini yiyebilirmiydin kanlı tavuk kanlı hindi sığır etli hamburgerden kan tadı çıkması bataklıktan yapılan tereyağ ben yedim @serhattGeldik konuya artık verme aynı hediyeden.![]()
Kütük dostum, parlakçıyı nasıl da yok etmiş![]()
![]()
Arada sırada bu parlakçılara haddini bildirmek gerekiyor kütük dostumKendini kandır, sap sap ölüp gideceksin bu gidişle.
------
Senin beceremediğini becermeye çalışıyor ama pabuç bırakmam siz gibi leşlere.![]()
Kim kime had bildirdi acaba? @Maskeli Fedai ile kendinizi bu denli kandırmanıza şaşırıyorum.Arada sırada bu parlakçılara haddini bildirmek gerekiyor kütük dostum![]()
Ay duymak istemiyorum midem bulanıyor artık yeter.İrlandanın yemeklerini yiyebilirmiydin kanlı tavuk kanlı hindi sığır etli hamburgerden kan tadı çıkması bataklıktan yapılan tereyağ ben yedim @serhatt
Ben yedim ama @serhattKim kime had bildirdi acaba? @Maskeli Fedai ile kendinizi bu denli kandırmanıza şaşırıyorum.
------
Ay duymak istemiyorum midem bulanıyor artık yeter.