benim mesajımda ne var bariz bi şekilde taraf seçiliyor kıyak geçilmeye çalışılıyor forumun siyasi bütünlüğünü bozmaya çalışılıyor
Ben Galasataray şampiyon olduktan sonra bir konuya fener yazdım elim v'ye kaydı tem değiştirdim ceza almıştım söz hakkı bile vermiyorlar Süper moderatör'ün biri aynı hatayı yapsa alcaklar moderatörlüğünü elindenPuan sistemi bandan daha iyi fakat siz ceza verdiğiniz kişiye söz hakkı bile tanımadan ceza verirseniz bu HAKSIZ ceza oluyor. Benim günlerdir anlatmaya çalıştığım bu. @cevaa yada aynısı yapıldı. Çocuğa bi söz hakkı bile tanınmadan elinden aldılar süper mod.luğu. Bende bu ceza sisteminde ki bu küçük gibi görünen hataların değişmesini istiyorum.
5 pointlik mesaj modlar duyun sesimi
Herkesin görüşüne saygılı olunmalı dinimize hakaret etmemelisin
capslockun cezasıda ağır olmuş. capslock amacını aşan cümleler kulanmıs ama asıl demek istediği. tecavüz edin bebeklere biz bakarız hemde müslüman nüfus artar diyen kafasızları eleştirmek için yazmış mesajı ama cümle yanlış anlaşılmış anlam kayması olmuş.
modlar cezadan önce mesajı düzeltme isteyebilir yazandan
hakaret yok o mesajda siz demiyomusunuz tecavüzcülerin çocuklarıda doğsun diye ben ne diyorum hadi tecavüz edip yeni çocuklar dünyaya getirelim. ikisi aynı şey ama at gözlüklerinizi çıkarmanız lazım
Zaten bizim gibi saf üyeler başını kaldırdıkça ceza yiyor. @kvp1905e katılıyorum. Bu konu gereksiz uzamasın. Yoksa yine HAKSIZ yere verilen o cezalar gelecek. Umarım en kısa sürede toparlanır Favoriforumum fakat kayış bi kere koptu. Düzelmesi zor. Herkesin de tuttuğu taraf belli. Anlatacak hiçbirşey yok. Biz anlatsakta boş.
hakaret yok o mesajda siz demiyomusunuz tecavüzcülerin çocuklarıda doğsun diye ben ne diyorum hadi tecavüz edip yeni çocuklar dünyaya getirelim. ikisi aynı şey ama at gözlüklerinizi çıkarmanız lazım
at gözlüğünü çıkarıp senin gibi düşüneceksek çıkarmıyoruz böyle iyi
10 yıl sonra çıkarttırmıcaklar zaten merak etme tayyip babanızın misyonu tamamlandı tamamlanacak
o arkadaşın niyeti belli görüşü belli biz anlayacağımızı anladık
Ben çıkarmıyorum böyle iyi çok rahatımhakaret yok o mesajda siz demiyomusunuz tecavüzcülerin çocuklarıda doğsun diye ben ne diyorum hadi tecavüz edip yeni çocuklar dünyaya getirelim. ikisi aynı şey ama at gözlüklerinizi çıkarmanız lazım
capslock ne derse doğru söylüyor katılıyorum )))
Ben çıkamıyorum böyle iyi çok rahatım
at gözlüğünü çıkarıp senin gibi düşüneceksek çıkarmıyoruz böyle iyi
- - - Ekleme - - -
aynen admin radikal kararlar almazsa bu işin önüne geçilmez.