Ayın Favori Üyesi Yeniden Her Ay Sizlerle Olacak !

Yeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacak

Yeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacak
Aynen onun adına gerçekten sevindim ❤️ Çenesi düşmeye başladı artık 🤭🤭 @Zeyno

Yeni düzenlemeler hayırlı olsun canım. 👌

Bunu başta neden demedin? Kıvrandirip duruyorsun.Tmm katılmamam.
Sıkıntı yok

Not ettim. Bir gün ansızın senin oklavayı alıp ummadığın anda olmamışı geri iade edeceğim.
@12.Adam

------

Sen yönetici anketinde o oranları nasıl aldı sanıyordun
@Dosi

Abi @Dosi düzenleme yapıyorsa bittik
@The_Erinch

Bakalım artık İsveç Yasalarından girdiyse olaya yandık demektir
Dün bir kaç gün foruma girmediğimde dolayı dağ gibi bildirim birikmişti, üstüne yönetici sonuçları ve biriken diğer işler biriktiği için bir çok bildirimi kaçırdığımı farkettim
şimdi tek tek cevap vereyim.
Aşk olsun @Yakamoz-Asi , çalışkanlığım ile aldığım oranlarımı neye bağlamışsın, hem orası anonim oylama, kimin ne puan verdiğini bilemem

Gelelim düzenleme olaylarına, sizede iyilik yaramıyor ha, aday eksiltip yeniler şans bulsun diye çabalıyorum. @12.Adam ’ı en az 3 ay yani 3 kere uzak tutarak
ayrıca varsa fikirleriniz dinleyeyim, ben her zaman gelen taleplere göre şekillendiren biriyim. Makul olan talepler tabiki ve etkinliğin ana kuralları değişmeden

Sen çeneni çalıştır, ben gerekirse diğerlerine çelme attırıp seni arada eklerim ankete
Obaaaaaa gizliii bir ittifak var 🤭🤭🤭

İtilaf devletleri hucummmmm 🤣🤣🤣🤣 @12.Adam @Yakamoz-Asi

Şaka bir yana Arı Mayacım... Ne kadar çok yeni yada aktifliğini arttıran üyeler olursa daha teşvik edici olacaktır.

@12.Adam Bir 6 ay beklesin 🤭🤭🤭🤭🤭

Aşk meşk karıştırma şimdi, millet her hafta evinde haşlama yaparken aklında 1 forum üyesi olduğunu biliyor ondan

------

Sen bana iftira attıktan sonra
öyle olunca gözüne gireceğiz belli

Abooovvv ihale bana kaldı
@The_Erinch