Ayın Favori Üyesi Yeniden Her Ay Sizlerle Olacak !

Ayın üyesi ve ayın editörü vardı sadece
aktif az yönetici var bu ara. 2-3 ayda bir hep aynı isimler olur. Gerek yok
Bütün yönetim kadrosunu ekle diyeceğim de, öyle de aktif olmayanlar da eklenmiş olur. Üyelerle editörler birleşince de bir açıdan sıkıntı tabii, yöneticiler genelde daha aktif olduğu için zor olur üyenin seçilmesi, belki ben abartıyorum. En azından bu aylık yöneticileri eklemiyorsun, hadi yine üyeler için bir şans, rakibi olan yönetici yok çünkü.

Reactions: Dosi
Yok forumda limit düşse bile favori olacak kadar olmam bence ama VMYM en ilginç yarışan üye olsa bak onda iddialıyım bence son 3'e 2 500 bin ile girip 200 TL almak

En sevdiğim yarışma aramı hemen düzelteyim herkesle
Bu aylık olanı. Bir ay kaçırırsan diğer ay telafi edersin

------

Senin için almayacağım ankete zaten

Sadece aktiflik diyorsan @Tolstoyevski ve @xdragxx var ama onlarda olmayacaklar ben gibi
yönetici kısmını ilerde düşünürüz belki

Editörler de var ama tabii şimdi bir de, sadece yöneticiler de yok. Onlar da ayrı zorlar. Yöneticilerden başka aktif var mı, bilemedim. Yine vardır birkaç kişi.

Editörler de var ama tabii şimdi bir de, sadece yöneticiler de yok. Onlar da ayrı zorlar. Yöneticilerden başka aktif var mı, bilemedim. Yine vardır birkaç kişi.
Yahu her ay olacak. Her ay aynı isimler olmaz merak etme
bekleyelim görelim hele ilk aylar

------

@Cervantes bak ne başlıyor

Son düzenleme:
Reactions: Araf and Cervantes
Türkiye Cumhuriyeti Secim baraji gibi yapsinlar. Ayin en cok mesaj yazan üyesinin mesajlarinin %10 alt sinir olsun.
Güzel öneri, bence de öyle yapmaları lazım bizim liste dışı kalmamamız için.
Konuyu görünce ben başladım çalışmalara. Normalde yorum yapmayacağım konulara da bakıp bir şeyler yazmaya başladım.

------

Aa gerçekten yazmış mıyım o kadar mesaj?