Gayet hoş bir hanımefendi@MasacRE- senden de yorum bekliyorum bu güzelliğe![]()
Gayet hoş bir hanımefendi@MasacRE- senden de yorum bekliyorum bu güzelliğe![]()
Daha tecrübeliyiz tabii sendenTabii, senin seviyende değiliz ama.![]()
Anlıyorsun sen de hatundan, sıvacı UtkuGayet hoş bir hanımefendiŞu ana kadar herhangi bir dizide veya filmde izleme şansım olmadı kendisini ama Çağatay'ın dizisinde oynayacak orada doya doya izleriz artık
![]()
Meryem ne ya, sen öyle diziler izler miydinAnlıyorsun sen de hatundan, sıvacı UtkuBen Meryem'de keşfettim bu kusursuz hanımefendiyi ve ilk görüşte aşık oldum
Kara sevda benimkisi
Diziyi halatla çekiyorum, gün sayıyorum![]()
Meryem izlediğim için gurur duyuyorum kendimleMeryem ne ya, sen öyle diziler izler miydinKınıyorum seni yakışmadı sana
![]()
Bir kız için değmez böyle dizileri izlemeye yapma bunu kendineMeryem izlediğim için gurur duyuyorum kendimleYoksa Ayça gibi bir fıstığı keşfedemeyecektim
![]()
Bazen aileme eşlik ediyorum onlar dizi izlerken, Meryem'e de öyle başladım, Ayça sayesinde de devam etmiş bulundumBir kız için değmez böyle dizileri izlemeye yapma bunu kendineElbet senin izleyeceğin yerlerde karşına çıkacaktır, ve çıkıyor da yakında
![]()
Benim de annem izliyordu, ama sonradan soğuyup bırakmıştıBazen aileme eşlik ediyorum onlar dizi izlerken, Meryem'e de öyle başladım, Ayça sayesinde de devam etmiş bulundumKore uyarlaması zaten, senaryo olarak kalitesiz bir dizi değildi öyle.
![]()
Doğru tahminBenim de annem izliyordu, ama sonradan soğuyup bırakmıştıBölüm sayısı orjinalini geçince sapıtıyor bizimkiler bu da öyle mi oldu acaba
![]()
Ciddi ciddi banının açılmasını mı bekledin görüşünü almak için?Saygıdeğer Ayça hanımefendi hakkında sizlerin de değerli görüşlerinizi almak isteriz @Doğu bey![]()
Yerli ve milli Miranda KerrSaygıdeğer Ayça hanımefendi hakkında sizlerin de değerli görüşlerinizi almak isteriz @Doğu bey![]()
Aynen, banlıyken görüşünü alamayacağımıza göre.. Beyin bedava.Ciddi ciddi banının açılmasını mı bekledin görüşünü almak için?
Oo çoktan masaya yatırılmış zaten, direkt bu cevap verildiğine göre.Yerli ve milli Miranda Kerr![]()
Harika değil mi abla, doğal güzelBayıldım bunlara ya😍
Harika değil mi abla, doğal güzelBu fotolarda da ayrı bir güzel çıkmış
![]()