Hahaha aynen Şükrü Sevimli Tehlikeli filminde başrol oynamışlardı beraberDeğiller Kim o yanında duran Şükrü mü ozaman tencere kapak derim
Hahaha aynen Şükrü Sevimli Tehlikeli filminde başrol oynamışlardı beraberDeğiller Kim o yanında duran Şükrü mü ozaman tencere kapak derim
Aaa tam tencere kapaklar Serenay Kerem şuan en itici çiftler mesala birisi ecünnü başı diğeri zibidiHahaha aynen Şükrü Sevimli Tehlikeli filminde başrol oynamışlardı beraber
Hepsi de benim canlarım Sana karşı koruma altına aldım kendileriniAaa tam tencere kapaklar Serenay Kerem şuan en itici çiftler mesala birisi ecünnü başı diğeri zibidi
Senin başını yerler inş nerde ecünnü , zibidi hanzo varsa toplamışsın normal insan yokHepsi de benim canlarım Sana karşı koruma altına aldım kendilerini
Ben de pek normal sayılmam zaten Kerem'in zombi dizisine bakarız beraberSenin başını yerler inş nerde ecünnü , zibidi hanzo varsa toplamışsın normal insan yok
Aaa onu bir konuda sana yazmıstımda hangi konuydu unuttumBen de pek normal sayılmam zaten Kerem'in zombi dizisine bakarız beraber
Etiketlediğini hatırladım, hangi konu olduğunu ben de unuttuğum için buradan yazayım dedimAaa onu bir konuda sana yazmıstımda hangi konuydu unuttum
İzlemek istiyorum ama paralıymış sanırım
Aaa Çağatay diyince hatırladım onun konusuyduEtiketlediğini hatırladım, hangi konu olduğunu ben de unuttuğum için buradan yazayım dedim
Bi çaresine bakacaz artık Daha Çağatay'la Ayça'nın dizisi de var
Hatundan anlıyorsunuz
Kudur sende pis fesatOhaa hapis cezasını dışarıda gezerek dolduracak yarısı gitti zaten 😱😱😱
Değmeden sevgililik olmaz bu yaştan sonraKız belki aşşırı muhafazakardır. Olabilir yani. Tabii sen sapık olduğun için hemen atlarsın kızın üstüne ıyyyy.
Oooo siyah saç mavi göz beyaz ten. Yapma beee...@Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @xemrexxx @dreamy @Aserat @serhatt @cookies @tolgab @Mr.At @Billy Kane @DarkLegenD @Sherlock @MEnes
@Çiğdem- @dizi kolik özellikle sizden değerlendirme bekliyorum
Yaptım bile Muhteşem ve kusursuz gerçektenOooo siyah saç mavi göz beyaz ten. Yapma beee...
Avatarına kendini koydun onu anlarım, pekii Ayça Ayşin Turan adlı hanımefendiyi kendine yakıştırırken hiç mi utanmadın? Yüzün kızarmadı mı?
@Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @xemrexxx @dreamy @Aserat @serhatt @cookies @tolgab @Mr.At @Billy Kane @DarkLegenD @Sherlock @MEnes
@Çiğdem- @dizi kolik özellikle sizden değerlendirme bekliyorum
Sana ne oluyor canım aa, meselelerimize karışma.Sen neden insanların tercihlerine karışıyorsun be adam?
Sana ne oluyor canım aa, meselelerimize karışma.
Kadından anlıyorsun sen deBen neden bu konuyu şimdi görüyorum bilmiyorum. Ayça ile ilgili ise düşüncem nettir, muazzam.
Kadından anlıyorsun sen de