DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,452
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ayşin oğlum, ayşe nerden çıktı? Yoksa? Ne?! ESKİ SEVGİLİN Mİ?Ayça Ayşe Turan diye biliyorum
Ne fark eder ha Ayşin ha Ayşe Sana daha önce de dedim elime kız eli değmediAyşin oğlum, ayşe nerden çıktı? Yoksa? Ne?! ESKİ SEVGİLİN Mİ?
Değmeden de sevgili olabilirsin. Ne?!Ne fark eder ha Ayşin ha Ayşe Sana daha önce de dedim elime kız eli değmedi
Hem bedensel hem de ruhsal değişimler geçirmişsin aynenDeğişsemde zevkimi koruyorum.
Ara vermeseydin şu an sende bizim parlak takımında olurdun bence aksi mümkün değil.Hem bedensel hem de ruhsal değişimler geçirmişsin aynen
Bu gidisle sen bekliycen daha çok
@Çiğdem- canlarımın sana selamları varHemşehrindi halbuki çok ayıp Hanım hanımcık, minnoş, yüzünden masumluk, tatlılık akan bir doğal güzel kendisi
Çağatay'la başrol oynayacak, izleriz artık beraber
@Çiğdem- canlarımın sana selamları var
Ohaa hapis cezasını dışarıda gezerek dolduracak yarısı gitti zaten 😱😱😱Bu gidisle sen bekliycen daha çok
Çağatay'ımı çıkarttım ben kefalet parasını ödeyerek Sana yine hüsran maalesef
Ohh çatlaOhaa hapis cezasını dışarıda gezerek dolduracak yarısı gitti zaten 😱😱😱
Şikayet dilekçesi yollasam acaba tutup hapise atarlar mıÇağatay'ımı çıkarttım ben kefalet parasını ödeyerek Sana yine hüsran maalesef
Birkaç yıl önce @Yiğitt sana Kırgın Çiçekler konusunda sarmıştı, nasıl da korkmuştun Şimdi korku falan kalmamış, maşallahınız varAra vermeseydin şu an sende bizim parlak takımında olurdun bence aksi mümkün değil.
Çok beklersin cadolozcumŞikayet dilekçesi yollasam acaba tutup hapise atarlar mı
@Billy Kane İlk defa doğru bir şey diyor sanırımAra vermeseydin şu an sende bizim parlak takımında olurdun bence aksi mümkün değil.