Yabancı dizi Punisher var biliyormusun Çağatay onu kopyalayacak sanırım saç tarzını aynısı yapmış o Cezalandırıcıydı Çağatayda Koruyucu ismini almıs tarzı aynıÇok beklersin cadolozcum
Yabancı dizi Punisher var biliyormusun Çağatay onu kopyalayacak sanırım saç tarzını aynısı yapmış o Cezalandırıcıydı Çağatayda Koruyucu ismini almıs tarzı aynıÇok beklersin cadolozcum
Olmadığın her gece bir ecünnü konusu açacağım Dün burada olmuş olsaydın senle sohbet etmekten bu konuyu açacak vakit bulamazdım@Billy Kane İlk defa doğru bir şey diyor sanırım
Bayramda yine gidecez köyeOlmadığın her gece bir ecünnü konusu açacağım Dün burada olmuş olsaydın senle sohbet etmekten bu konuyu açacak vakit bulamazdım
Bizim de planlarımız var ama laptopumu yanımda götüreceğim sonuçta, girer açarızBayramda yine gidecez köye
İnan bu duruma nasıl geldiğimi bilmiyorum sağdan soldan dürttüler çok tehlikeli hepsi bu kadar emin olma.
Daha ecünnü konusu yok forumun havasını bozmuşsun resmenBizim de planlarımız var ama laptopumu yanımda götüreceğim sonuçta, girer açarız
Biliyo musun bunu 10. söyleyişin demekki ilk değilmiş.@Billy Kane İlk defa doğru bir şey diyor sanırım
Çağatay'ım her zaman en iyisini ve doğrusunu bilirYabancı dizi Punisher var biliyormusun Çağatay onu kopyalayacak sanırım saç tarzını aynısı yapmış o Cezalandırıcıydı Çağatayda Koruyucu ismini almıs tarzı aynı
Saydın mı bir de manyak 10 diyor 😱😱😱Biliyo musun bunu 10. söyleyişin demekki ilk değilmiş.
Devamı gelecek, beklemede kalın Ayça gibi tanıtmak istediğim daha çok fıstık var, parlak takımına savaş açtım Foruma eski havasını getireceğim @Billy KaneDaha ecünnü konusu yok forumun havasını bozmuşsun resmen
Ben olsaydım seni korur kollar, izin vermezdim nickdaşım.. Artık olan olmuş, yine de zararın neresinden dönersen kardırİnan bu duruma nasıl geldiğimi bilmiyorum sağdan soldan dürttüler çok tehlikeli hepsi bu kadar emin olma.
Değmeden nasıl olcak 😱Değmeden de sevgili olabilirsin. Ne?!
@Billy Kane İle yola çıktıysan zaten geçmiş olsun ayollDevamı gelecek, beklemede kalın Ayça gibi tanıtmak istediğim daha çok fıstık var, parlak takımına savaş açtım Foruma eski havasını getireceğim @Billy Kane
Kız belki aşşırı muhafazakardır. Olabilir yani. Tabii sen sapık olduğun için hemen atlarsın kızın üstüne ıyyyy.Değmeden nasıl olcak 😱
Ben olsaydım seni korur kollar, izin vermezdim nickdaşım.. Artık olan olmuş, yine de zararın neresinden dönersen kardır
Hayır o beni yola getircek saf bişeyide doğru anla.@Billy Kane İle yola çıktıysan zaten geçmiş olsun ayoll
Hayır o beni yola getircek saf bişeyide doğru anla.
Ben kendimi biliyorum sıkıntı yok Billy'nin yoldan çıkacağı varmış zatenSen yola gelmezsin @Bully da yoldan çıkaracan
Değiller Kim o yanında duran Şükrü mü ozaman tencere kapak derim