- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
Beni kimse engelleyemez... Engellersem ben engellerim ama ben de yapmam, tarzım değildir...Yok yok niye memnun olmayayım. Ayça benim şampiyon adayım
Bencede en şansız ve talihsiz kura bu olmuş ama yapacak bir şey yok. Finalde rekabet olmalı (sanki bilerek gözde ismimi devre dışı bırkaıyorum gibi )
Bu kadar antisi varken final turunda olması bile başarı.
Ve gelmene sevindim
Kimse vazgeçilmez değildir.
Herkes mutlak engellenir
Hande finalist olmazdı bundan eminim. Forumda çok fazla antisi var ve son turlar açıkçası zorlanarak ilerledi. Pınar Deniz ve Alina Boz harici diğer isimleri eleme durumu olurdu gibi.
Şampiyonluk adayın kim?Beni kimse engelleyemez... Engellersem ben engellerim ama ben de yapmam, tarzım değildir...
Evet o konuda haklısın Hande'nin antisi çok muhakkak çelme takılırdı ama erken bir eşleşme olmuş gibi sanki... Neyse ben diğer MAVİ gözlü kardeşlerimin en azından yarı finalde AYÇA AYŞİN mükemmeliği tarafından yok edilmemesini umayım. Finalde eşleşsinler bari...
Oy kullanmadığım tek grup çünkü kararsızım şimdilik Ama aklımda ağır basan bir favori var gibi gibi benim içinFinalde açık ara yenilmesin diye erkene aldım rekabet olsun finalde @Tolstoyevski
What 😱Bu tur garanti olmuş diyebiliriz erkenden @Tolstoyevski
Garanti oldu artık bu grup. Boşa bekletmeOy kullanmadığım tek grup çünkü kararsızım şimdilik Ama aklımda ağır basan bir favori var gibi gibi benim için
------
What 😱
Hande Farah'ı yenerdi. Bu mantık doğru değil ki şampiyon olan bir takımı normal bir takım yenebiliyor ve bu şampiyon takımdan iyi olduğunu göstermez Hande finalist turunda olarak adını tarihçeye yazdıracak en azından. Başka bir eşlelme olsaydı ilk 4 de olurdu ama bu bile yeterFarah'ı 5 oyla eleyen kişinin Hande'yi en az 15 oy farkla elemesi lazım.
Şampiyonlukta 1 numaralı adayım tabi ki Ayça Ayşin, 2 numaralı ise Alina Boz... Bekleyip göreceğiz...Beklenen durum olmuş
2 grup dengeli 2 grup 'garanti' gibi bir durum söz konusu
------
Şampiyonluk adayın kim?
Ben şimdi Twitter'da sana engel basmaya gidiyorum.....
Zevkin okadar da kötü değilmiş, sevindim gerçi şuan hepsi iyi isimler.Şampiyonlukta 1 numaralı adayım tabi ki Ayça Ayşin, 2 numaralı ise Alina Boz... Bekleyip göreceğiz...
Bak bak demek beni beni MEnes'i engelleyeceksin... Vaaay be...
Hande ile Farah aynı grupta yer almamış mıydı? Ve o grupta Farah rahat rahat çıkarken Hande son sıradan çıkmıştı. Yani yenemezdi, üzgünüm.Hande Farah'ı yenerdi. Bu mantık doğru değil ki şampiyon olan bir takımı normal bir takım yenebiliyor ve bu şampiyon takımdan iyi olduğunu göstermez Hande finalist turunda olarak adını tarihçeye yazdıracak en azından. Başka bir eşlelme olsaydı ilk 4 de olurdu ama bu bile yeter
Ayça'ya şuna oy verenlerden en az 5 tanesi Hande'ye oy verirdi.
Benim güzellik anlayışımı bilirsin, asla ve asla fiziksel güzelliği ön plana almam... Hatta makyaj güzelliğini de ön plana almam... Doğal güzellik ve yüz hatlarını ön plana alırım ve ona göre hareket ederim... O yüzden evet zevkim iyidir...Zevkin okadar da kötü değilmiş, sevindim gerçi şuan hepsi iyi isimler.
O ho o... çoktan engel attık bile
Böyle detaylarda yanılman üzdü 3-5 kişi aynı gruptaysa o oranlar hiç bir şeklde gerçeği yansıtmıyor. Oylar bölünüyor çünkü Alina Boz misal, çoklu gruplarda can çekişe çekişe tur atladı ama adım adım finale gitmekte Ayça hariç hepsi zorlandı zaman zaman anketlerde.Hande ile Farah aynı grupta yer almamış mıydı? Ve o grupta Farah rahat rahat çıkarken Hande son sıradan çıkmıştı. Yani yenemezdi, üzgünüm.
Hadi ordan. Mavi göz işin içinde oldumu ne doğallık kalır ne birşeyBenim güzellik anlayışımı bilirsin, asla ve asla fiziksel güzelliği ön plana almam... Hatta makyaj güzelliğini de ön plana almam... Doğal güzellik ve yüz hatlarını ön plana alırım ve ona göre hareket ederim... O yüzden evet zevkim iyidir...
Paramparçayım, yok oldum şuan...
Ee aynı grupta yer almışlar ve Farah ciddi bir farkla Hande'yi geçmiş. İkili elemelerde de aynı isimlerle karşılaşmışlar ve aradaki farka bakarsak sonuç ortada. Rahat bir şekilde elerdi Hande'yi, eminim bundan...Böyle detaylarda yanılman üzdü 3-5 kişi aynı gruptaysa o oranlar hiç bir şeklde gerçeği yansıtmıyor. Oylar bölünüyor çünkü Alina Boz misal, çoklu gruplarda can çekişe çekişe tur atladı ama adım adım finale gitmekte Ayça hariç hepsi zorlandı zaman zaman anketlerde.
Kendini kandırmaya devam et ozaman neyse sonuç olarak ilk 8 açıkladığımızda Farah değil Hande yer alacakEe aynı grupta yer almışlar ve Farah ciddi bir farkla Hande'yi geçmiş. İkili elemelerde de aynı isimlerle karşılaşmışlar ve aradaki farka bakarsak sonuç ortada. Rahat bir şekilde elerdi Hande'yi, eminim bundan...
Yoook yok mavi gözlü olup da çok da doğal olmayan ve güzel olmayan insanlar da mevcut şimdi... O kadar da şaapmayalım...Böyle detaylarda yanılman üzdü 3-5 kişi aynı gruptaysa o oranlar hiç bir şeklde gerçeği yansıtmıyor. Oylar bölünüyor çünkü Alina Boz misal, çoklu gruplarda can çekişe çekişe tur atladı ama adım adım finale gitmekte Ayça hariç hepsi zorlandı zaman zaman anketlerde.
------
Hadi ordan. Mavi göz işin içinde oldumu ne doğallık kalır ne birşey
Ozaman Sherlock beyin meşhur şarkısını atalım