İnsanları engelleye engelleye yalnız kaldın be adamSeni engelleyeceğim...
------
Ben de Alina dedimAlina Boz
İnsanları engelleye engelleye yalnız kaldın be adamSeni engelleyeceğim...
Ben de Alina dedimAlina Boz
Senin favorin (ismini bile unuttum ) buralara kadar gelmedi diye kıskanmaSeni engelleyeceğim...
Ekşi Sözlükte 15.000'i devirdim ki bu zaten sınır. Daha fazla hak verseler şimdiye 20.000 olmuştu. Başka bir forumda da +40 kişiyi engelledim. (Herhangi bir konuya girince konunun ilk mesajı ve sonraki 3-4 mesaj falan gözükmüyor. Sürekli çene çalıp aynı tür mesajları giren adamlar zaten alayı.) Yine olsa yine engellerim. Çünkü onların düşüncelerinin bir önemi yok benim için.İnsanları engelleye engelleye yalnız kaldın be adam
------
Ben de Alina dedim
İşte kaliteden anlayan birisi gör bunları @Emre OzansoyAyça Ayşin Turan
Finalde açık ara yenilmesin diye erkene aldım rekabet olsun finalde @Tolstoyevski
Seni engelleyeceğim...
Adam herkese yol veriyor işte ne güzelİnsanları engelleye engelleye yalnız kaldın be adam
------
Ben de Alina dedim
En az 10 engellediğin var mı?Ekşi Sözlükte 15.000'i devirdim ki bu zaten sınır. Daha fazla hak verseler şimdiye 20.000 olmuştu. Başka bir forumda da +40 kişiyi engelledim. (Herhangi bir konuya girince konunun ilk mesajı ve sonraki 3-4 mesaj falan gözükmüyor. Sürekli çene çalıp aynı tür mesajları giren adamlar zaten alayı.) Yine olsa yine engellerim. Çünkü onların düşüncelerinin bir önemi yok benim için.
Burada bu sayıya ulaşamadım çünkü diğer sitelerdeki gibi geniş konu yelpazesi yok. O sayılara ulaşmaya istekli olduğum anlamı çıkmasın tabii yoksa kendi başıma dolaşıyor gibi oluyorum koskoca forumda senin de dediğin gibi.
Bir ara ben de engelliydim sanki şuan beni @Tolstoyevski ve hatta @MEnes 'i belki canla başla göz ardı etmek istiyordur ama dokunulmazız şimdilik bize katlanmak zorundaAdam herkese yol veriyor işte ne güzel
İkisini de final adayı be adaşım... İkisinin bu turda eşleşmesi ve diğer bu iki kadından güzel olmayan kişilerin yarı finale çıkacak olması gerçekten de üzücü... Neyse yapacak bir şey yok... Dediğin gibi 'MAVİ' göz farkıyla mecbur malum şahısa gidecek oylarımız...@Dosi hanıma vermiş olduğum sözü tutmak adına, ilk kez erkenden oylarımı kullanmaya geldim.
Bu grup için vereceğim oy kendisini memnun etmeyebilir gerçi ancak yapacak bir şey yok, göz rengi farkıyla Ayça Ayşin Turan dedim. @MEnes Hande Erçel için cidden şanssız bir eşleşme olmuş bence, bu turda bulunan ve eleyebileceği birçok isim varken yarışmanın en iddialı isimlerinden biriyle eşleşmiş...
Yöneticilik dışında konuşuyorum, 'O' beni ENGELLEYEMEZ... @DarkLegenDEn az 10 engellediğin var mı?
Bir ara ben de engelliydim sanki şuan beni @Tolstoyevski ve hatta @MEnes 'i belki canla başla göz ardı etmek istiyordur ama dokunulmazız şimdilik bize katlanmak zorunda
Seni zaten biliyoruz adaşım, "MAVİ" gördüğün an kendinden geçiyorsun... @MasacRE Burada da mavinin en güzel tonlarından ve kullanımlarından birisi söz konusu, katılıyorum...İkisini de final adayı be adaşım... İkisinin bu turda eşleşmesi ve diğer bu iki kadından güzel olmayan kişilerin yarı finale çıkacak olması gerçekten de üzücü... Neyse yapacak bir şey yok... Dediğin gibi 'MAVİ' göz farkıyla mecbur malum şahısa gidecek oylarımız...
MU AZ ZAM bir sanat eseridir bu... Buna nasıl karşı gelebilirsin ki...Seni zaten biliyoruz adaşım, "MAVİ" gördüğün an kendinden geçiyorsun... @MasacRE Burada da mavinin en güzel tonlarından ve kullanımlarından birisi söz konusu, katılıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 103345
Yok yok niye memnun olmayayım. Ayça benim şampiyon adayım@Dosi hanıma vermiş olduğum sözü tutmak adına, ilk kez erkenden oylarımı kullanmaya geldim.
Bu grup için vereceğim oy kendisini memnun etmeyebilir gerçi ancak yapacak bir şey yok, göz rengi farkıyla Ayça Ayşin Turan dedim. @MEnes Hande Erçel için cidden şanssız bir eşleşme olmuş bence, bu turda bulunan ve eleyebileceği birçok isim varken yarışmanın en iddialı isimlerinden biriyle eşleşmiş...
Kimse vazgeçilmez değildir.İkisini de final adayı be adaşım... İkisinin bu turda eşleşmesi ve diğer bu iki kadından güzel olmayan kişilerin yarı finale çıkacak olması gerçekten de üzücü... Neyse yapacak bir şey yok... Dediğin gibi 'MAVİ' göz farkıyla mecbur malum şahısa gidecek oylarımız...
------
Yöneticilik dışında konuşuyorum, 'O' beni ENGELLEYEMEZ... @DarkLegenD
9 imiş. Yarısı Vadi'ci tipler zaten. 🤭En az 10 engellediğin var mı?
Bir ara ben de engelliydim sanki şuan beni @Tolstoyevski ve hatta @MEnes 'i belki canla başla göz ardı etmek istiyordur ama dokunulmazız şimdilik bize katlanmak zorunda
Yaklaşmışım. Bir insan herşeyde bu kadar iyi tahmin eder mi @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE9 imiş. Yarısı Vadi'ci tipler zaten. 🤭