Parmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsın
Eleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyorSon fragman baya iyi ama Orange Is New Black gibi bir dizi yapalım istemişler gibi gözüküyor sanki@MasacRE- @destere @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Ben de izlemeyi düşünüyorumEleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyor
Başrolde @xemrexxx Katır suratlı kadınıda var hemen başlasın sabırsızlanıyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacakÜff o çok totaldi hatırlatma.Leşş
Yatıyorum ben işim gücüm varBen de izlemeyi düşünüyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacakneye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı ver
Ben de izlemeyi düşünüyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacakneye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı ver
Aaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum
O zaman her ağzına geleni söylemeYatıyorum ben işim gücüm varYormayın beni
Demet Evgar'ım var orda... Oyunculuk resitalini izleAaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum
Yakında beni de kaybedicenAaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum
Zaten baş ecünnü Demet ile katır suratlı kadınO zaman her ağzına geleni söyleme
Demet Evgar'ım var orda... Oyunculuk resitalini izle@xemrexxx O hayat benim dizisindeki kızı izleyecek değilim tabiSen de Demet'i izle
Dağa bayıra vurma zamanın kendini gelmiş senin cnmYakında beni de kaybedicen2-3 Gündür bu moddayımSıkıldım biraz@destere
@xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 58393
Tamam Demeti seviyorsun o zamanZaten baş ecünnü Demet ile katır suratlı kadın@Harunnn60
Dağa bayıra vurma zamanın kendini gelmiş senin cnm
Hele bir dizi yayınlansındaTamam Demeti seviyorsun o zaman
O değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazımOyyyy bu da gelişme
Bırak otlansın azcıkO değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım@destere
Ancak böyle yardım ederim
Allahın adaleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?