Atv'den Yeni Dizi: ''Beyaz Karanfil''

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1405901112.jpg
atv'den yeni dizi hazırlığı!

Atv ekranlarında Beyaz Karanfil adında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrolünde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ayrılan Kenan Çoban ve usta oyuncu Ali Sürmeli'nin yer alacağı dizinin yapımcılığını Reaksiyon Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Baran Özçaylan'ın yapacağı dizinin senaristliğini ise Cüneyt Aysan üstleniyor. Dizinin konusu ise, taşımacılık ve bahçıvanlık yapan bir adamın kandırılıp, hapse düşmesini ve sonrasında ise polise yardım etmesini anlatıyor.

İsme bak oyunculara bak :X Beyaz Karafil başlığını görünce aklıma Beyaz gelincik geldi, hemen yorum olarak şöyle yazıcaktim "Beyaz Gelincik gibi olur heralde, öyle olursa eğer Son Yaz gibi o da tutmaz"

Bu arada KVp'den herkes çıkmış? bi polat mı kalmiş harbiden:A Reaksiyon yapım Star'daki diziyi yapan değil mi? Necati geçen sene RTE için parlak mavi yeşil gözlü kedicikler filan diye nutuk çekmiyor mu? :F

İsme bak oyunculara bak :X Beyaz Karafil başlığını görünce aklıma Beyaz gelincik geldi, hemen yorum olarak şöyle yazıcaktim "Beyaz Gelincik gibi olur heralde, öyle olursa eğer Son Yaz gibi o da tutmaz"
İsimle hiç alakası yok dediğin gibi oyuncular ve dizinin. Ama konusuna bakarsak Kaçak 2 geliyor, anlaşıldı. :X Bu diziyi nasıl kapamamış Star anlamadım. Siyaset üstü siyaset yapmak istemedi belli ki. :A

Kenan Çoban KVP den ayrılarak hayatının yanlışını yaptı adamda memati gibi karizma ve ses yok KVP den başka hiç bi dizide oynayamaz ama yinede hakkında hayırlısı.

Çüş Zaza'da mı Reaksiyon Yapım bünyesine katıldı :D :D Yakında Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Pusu'yu Reaksiyon Yapım'a satarsa şaşırmamak lazım Vadi'de oynayan oyuncuların yarısı oraya geçti :D

KVP oyunculari keske artik baska farkli rollerde karsimiza ciksalar

kenan çobanın karizmasını tartışanlara acilen bir göz doktoruna gitmesini öneriyorum :kiki::kiki:
vadinin en karizmatik oyuncusuydu kenan çoban tamam gürkan uygunda karizmatik ama gürkanın karizmatikliği brazda o korkucutu suratından geliyor yanı çirkin karizması var braz adamda 🙂
🙂
ama kenan çoban bildiğin yakışıklı bir adam tamam sesi çok komik ama necati şaşmazda kendi sesini kullanmıyor ve çok seviliyor kenan çobanın karizması bile yeter budiziye :love1:

diziye gelirsek eğer ben kenan çoban ayrıldığı gün demiştim gürkan uygunu braz kıskandığı için ayrılmıs olabilir yeni bir dizide görücez bence demiştim vadiden ayrıldığı gün söylmiştim ve şimdi polisiye bir diziyle geliyor kenan çobanında hakkı bence denesin şansını ayrıca atv kanalına 5 reyting ortalaması yetiyor 5 reyting ortalaması alırlar harhalde yanı 2.sezon olur dizi diye düşünüyorum 🙂
🙂

Kaçak gibi oranlar alabilir fazlasını beklememek lazım.

Gürkan Uygun'u anlarım da, Kenan Çoban'ın tek başına başrolde yer almasına anlayamam. Gürkan Uygun dublör kullanmadan her türlü kendini gösteriyor. Kenan Çoban'ın dublör sorunu var. Oyunculuk anlamında da kendisini Kurtlar Vadisi dışında uzun soluklu bir projede göremedik. Bir de konu olarak Kaçak'ı andırıyor az da olsa. Kendince adalet, intikam olaylarına da girer. Kurtlar Vadisi Pusu'da kalmasını isterdim doğrusu. ATV, Kurtlar Vadisi Pusu'dan kopmadı aslında tam anlamıyla. Bir tarafta Gürkan Uygun'lu Kaçak, şimdi de Kenan Çoban'lı Beyaz Karanfil. Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakterinin sağ ve sol kolu, başrol olarak ATV'de devam ediyor yani.