Atv'den Yeni Dizi: ''Beyaz Karanfil''

Tanıtım felan gelsin bakalım Vaid'den ayrılmasını istemezdim ama kendi kararı o da Gürkan Uygun gibi kendine ayrı bir yol çizdi Kaçak vari bir dizi olcağa benziyor ama tutarmı emin değilim Ali Sürmeli gibi bir usta oyuncu'nun olması iyi olmuş.

hey gidi Abdül hey sende gittin he
müthiş bir oyunculuğu var bu adamın oyunculuğuna laf eden gitsin bi zahmet çizgi film falan izlesin geçelim bu işleri oyunculuğu harika karizması on numara
uzun pardesünün en çok yakıştığı isimlerden biri uzun saçıyla sallana sallasa şekil oluyor :D

ama ortalık vadiden ayrılanların dizileriyle doldu resmen Kurtlar Vadisi vs. ayrılanlar olmuş durumda

bence tutar ekranda antin kuntin dizilerden kurtulmak isteyenler bu dizilere sarılıyor senarist çok sağlam başrol sağlam bakalım

izlermiyin diğer konuda da dediğim gibi ben sadece vadiyi bekliyorum diğerleri duruma bağlı

hee bu arada başrolü zaza dayıyla oynuyolar :kiki:

başrol abdül zaza
yapımcı bahadırlar
senarist cüneyt :D hey yavrum hey :D

Kurtlar Vadisi dizisinden ayrılanlar hep başrol oluyor ve yeni diziye başlıyor.Neden ben anlamıyorum.
nedenini söylim mi hepsinin egosu bi süre sonra tavan yapıyor ve ayrılıyolar vadide polat olduğu sürece hiçbir kimse 1 numara olamayacağı için 1 numara olmak istiyolar kendi dizilerinde ama orda Kurtlar Vadisi markası var ismi var

hey gidi Abdül hey sende gittin he
müthiş bir oyunculuğu var bu adamın oyunculuğuna laf eden gitsin bi zahmet çizgi film falan izlesin geçelim bu işleri oyunculuğu harika karizması on numara
uzun pardesünün en çok yakıştığı isimlerden biri uzun saçıyla sallana sallasa şekil oluyor :D

ama ortalık vadiden ayrılanların dizileriyle doldu resmen Kurtlar Vadisi vs. ayrılanlar olmuş durumda

bence tutar ekranda antin kuntin dizilerden kurtulmak isteyenler bu dizilere sarılıyor senarist çok sağlam başrol sağlam bakalım

izlermiyin diğer konuda da dediğim gibi ben sadece vadiyi bekliyorum diğerleri duruma bağlı

hee bu arada başrolü zaza dayıyla oynuyolar :kiki:

başrol abdül zaza
yapımcı bahadırlar
senarist cüneyt :D hey yavrum hey :D

nedenini söylim mi hepsinin egosu bi süre sonra tavan yapıyor ve ayrılıyolar vadide polat olduğu sürece hiçbir kimse 1 numara olamayacağı için 1 numara olmak istiyolar kendi dizilerinde ama orda Kurtlar Vadisi markası var ismi var
Evet doğru :)

Allah korusun ya oyle bisey yapmazlar heralde bu arada Kurtlar vadisine baslamayi dusunuyorum kanal ddeki bolumleriyle :bhr: ilk bolumunu izleyecegim :)
onu yapmaya hiçbirinin cesareti yetmez merak etme :D vadi kendi gününde kendi saatinde süpürür

10435070_630150620433524_568361433292628972_n.jpg

Dizinin adını çok beğendim.Kenan Çoban da varsa neden izlemiyelim?

İçerik.jpg

Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi'nden iki önemli karakter ayrılıyor.

Dizinin “Kara”sı Hakan Boyav, Twitter sayfasından şok ayrılıkları açıkladı.

Hakan Boyav yeni sezonda yine Pana Film imzalı “Beyaz Karanfil” adlı diziyle ekranda olacağını söylerken Kurtlar Vadisi Pusu’dan ayrıldığını duyurdu.

Hakan Boyav, “Beyaz Karanfil”de başrolleri Kenan Çoban ve Ali Sürmeli’yle paylaşacağını duyurdu. Yani Kenan Çoban, Abdülhey rolünü oynadığı Kurtlar Vadisi’nden ayrılacak.

Dizinin seneryosunu Kurtlar Vadisi senaristlerinden Cüneyt Aysan yazıyor. Dizi bir mafya polis hikayesini konu alıyor.
bu diziye yeni yüzlerde katılmalı bayan oyuncular kim olaçak
konusu ayrıntılı açıklanmalı bence

atv yeni sezonda dizileri bunlar aşk hırsızı beyaz karanfil üç arkadaş cihangirin cool kızı
atv pazartesi dolu çarşamba dolu diyer beşgün boş salı kaçak var 2 diyi koyabilir
atvye bir kaç dizide daha alaçak
keşke bu dizleri alsa endomol murat yıldırım ve partneri daha belli deyil dizis alsa süper olacak
birde ay yapımın beş kardeş dizi birde hazal kaya ile mehmet günsürün dizini alsa süper olur
bide şafak sezerin dar gelir dizisi olursa süper olur