Tanıtım felan gelsin bakalım Vaid'den ayrılmasını istemezdim ama kendi kararı o da Gürkan Uygun gibi kendine ayrı bir yol çizdi Kaçak vari bir dizi olcağa benziyor ama tutarmı emin değilim Ali Sürmeli gibi bir usta oyuncu'nun olması iyi olmuş.
keşke yapsalar da alsalar boyun ölçüleriniperşembeye koymak gibi bir hata yaparlar mı acaba
nedenini söylim mi hepsinin egosu bi süre sonra tavan yapıyor ve ayrılıyolar vadide polat olduğu sürece hiçbir kimse 1 numara olamayacağı için 1 numara olmak istiyolar kendi dizilerinde ama orda Kurtlar Vadisi markası var ismi varKurtlar Vadisi dizisinden ayrılanlar hep başrol oluyor ve yeni diziye başlıyor.Neden ben anlamıyorum.
Allah korusun ya oyle bisey yapmazlar heralde bu arada Kurtlar vadisine baslamayi dusunuyorum kanal ddeki bolumleriyleperşembeye koymak gibi bir hata yaparlar mı acaba
Evet doğruhey gidi Abdül hey sende gittin he
müthiş bir oyunculuğu var bu adamın oyunculuğuna laf eden gitsin bi zahmet çizgi film falan izlesin geçelim bu işleri oyunculuğu harika karizması on numara
uzun pardesünün en çok yakıştığı isimlerden biri uzun saçıyla sallana sallasa şekil oluyor
ama ortalık vadiden ayrılanların dizileriyle doldu resmen Kurtlar Vadisi vs. ayrılanlar olmuş durumda
bence tutar ekranda antin kuntin dizilerden kurtulmak isteyenler bu dizilere sarılıyor senarist çok sağlam başrol sağlam bakalım
izlermiyin diğer konuda da dediğim gibi ben sadece vadiyi bekliyorum diğerleri duruma bağlı
hee bu arada başrolü zaza dayıyla oynuyolar
başrol abdül zaza
yapımcı bahadırlar
senarist cüneythey yavrum hey
nedenini söylim mi hepsinin egosu bi süre sonra tavan yapıyor ve ayrılıyolar vadide polat olduğu sürece hiçbir kimse 1 numara olamayacağı için 1 numara olmak istiyolar kendi dizilerinde ama orda Kurtlar Vadisi markası var ismi var
onu yapmaya hiçbirinin cesareti yetmez merak etmeAllah korusun ya oyle bisey yapmazlar heralde bu arada Kurtlar vadisine baslamayi dusunuyorum kanal ddeki bolumleriyleilk bolumunu izleyecegim
![]()
Bencede supurur insallah cesaret edemezler yoksa tutmaz diziler..onu yapmaya hiçbirinin cesareti yetmez merak etmevadi kendi gününde kendi saatinde süpürür
abi ben vadi diyorum başka bieşy demiyorum diğerleri umrumda değil ama tutmasını isterim sonuçta efsanemizIkisi de vadizede
Vadi harici gerisi teferruat oya hanim biraz da vadi hakkinda bilgi alsaydi ne olurdu sankiabi ben vadi diyorum başka bieşy demiyorum diğerleri umrumda değil ama tutmasını isterim sonuçta efsanemiz
bana polat alemdar ve cendereyi gösterin gerisi boş bomboşVadi harici gerisi teferruat oya hanim biraz da vadi hakkinda bilgi alsaydi ne olurdu sanki