Atv'den Yeni Dizi: ''Beyaz Karanfil''

Ama Aramızda Kalmasın şu an TMC'nin en iyi işi :X Totoş Ramo ve Yasak gibi dipleri görmedi:X TMC kendini toplasa yine eskisine döner heralde? Aşk ve Ceza'nın da ben 2.sezonunu sevmemiştim :X
Aramızda Kalsın'a ben nedense ısınamadım. :X Canım Ailem'in türevleri gibi geliyor Bizim Yenge ile birlikte. Aşk ve Ceza 2. sezon başlarında fena değildi ama konular zorlama gibi olmuştu, reytinglerde de belli etmişti zaten. :T:

Aramızda Kalsın'a ben nedense ısınamadım. :X Canım Ailem'in türevleri gibi geliyor Bizim Yenge ile birlikte. Aşk ve Ceza 2. sezon başlarında fena değildi ama konular zorlama gibi olmuştu, reytinglerde de belli etmişti zaten. :T:
Evet baştan beridir söylüyorum ben de Canım Ailem çakması gibi Aramızda Kalsın diye:X
Aşk ve Ceza'nın ikinci sezonu çok töreli yöreli olduydu konsept değişmişti adeta:X

haftaya ağustos ayı herşey belii olaçak atv yeni dizleri belli olaçk hatta ilerleyen günlerde
oyuncularda açıklanır duyumlara daha acıklanmayn süprsi dizler olaçakmış 😀
atv süper dizler almasa yazık olaçak ona

busen en büyük bombayı star tv yapacak atvci olmama rağmen atv bu sene yeni dizler almasa murat yıldırm hazal gibi sonu:Jkanal d gibi olaçak

Son düzenleme: