Atv'den Yeni Dizi: ''Beyaz Karanfil''

atv yeni sezonda dizileri bunlar aşk hırsızı beyaz karanfil üç arkadaş cihangirin cool kızı
atv pazartesi dolu çarşamba dolu diyer beşgün boş salı kaçak var 2 diyi koyabilir
atvye bir kaç dizide daha alaçak
keşke bu dizleri alsa endomol murat yıldırım ve partneri daha belli deyil dizis alsa süper olacak
birde ay yapımın beş kardeş dizi birde hazal kaya ile mehmet günsürün dizini alsa süper olur
bide şafak sezerin dar gelir dizisi olursa süper olur
Hazal Kaya'nın dizisi Star'da, endemol'ün dizisinin de atv'de yayınlanacağını sanmıyorum bence onlara umut bağlama baranelif...

Atv de bana göre hiç bir dizi yok:(Tek KMOİ e bakıyorum.Ve eskiden Uçuruma bakıyordum:)Ve Avrupa Yakası ki kaç sene önceydi:)
Ama bu Hazal ve Mehmet Ay Yapım dizisi atv de olursa bakarım:)

Hazal Kaya'nın dizisi Star'da, endemol'ün dizisinin de atv'de yayınlanacağını sanmıyorum bence onlara umut bağlama baranelif...
Hazal ve Mehmet Günsür dizisi starda olduğunu nereden biliyorsun belli değil ki..
Burak Özçivit'e dizi yapılacakmış o starda olacak

Hazal ve Mehmet Günsür dizisi starda olduğunu nereden biliyorsun belli değil ki..
Burak Özçivit'e dizi yapılacakmış o starda olacak
Hazal Kaya ve Burak Özçivit kesin zaten. Onlar anlaşmaları imzaladı. Mehmet Günsür'de katılmış olabilir ben pek inanmasam da ama dizi Star'da olacak. :)

Ben de sanmıyorum Hazal Kaya'nın dizisinin atv'de olacağini atv'de gençlik dizisi yok, yani kanal hitap etmiyor o kesimlere😕 atv kanal politikası olarak Total ve ABC1'e hitap ediyor (b)

Ben de sanmıyorum Hazal Kaya'nın dizisinin atv'de olacağini atv'de gençlik dizisi yok, yani kanal hitap etmiyor o kesimlere😕 atv kanal politikası olarak Total ve ABC1'e hitap ediyor (b)
2 tane dönem dizisi alsın bence atv, gerçi ben demeden çoktan imzalamıştır kanal yeni dönem dizilerini. :X

abc 1 mi :A

neyse başrolde mehmet günsur varsa zaten ab dizisi olur diğer şeyler önemsiz:) bu durumda atv de olmayacapı kesin bence:)

Gına geldi atv'nin sene de 3 tane dönem dizisi çekiyor:F Niye bunlara ağırlık veriyor onu da anlamıyorum(b)
Yayından kaldırmak için mutlaka sitcom ve dönem dizisi alıyor. Bende anlam veremiyorum artık. :F

Bu sezon atv oranlarında ciddi bir şekilde düşecek gibi ama umarım sezon için bir planları vardır...

Ay yapım dizilerine zeval gelmesin de :X Ne halleri varsa görsün :F
Kara Para Aşk bu sezon 7'lere 8'lere çıkacaktır bence ama o çıkarken Karadayı'da 7'lere hatta ilerleyen zamanlarda 6'lara düşebilir gibi bence. Zaten Son'un ilk 100'e girmediği halde devam ettirmesinden sonra Ay Yapım'ın dizilerini kolay kolay kaldıramaz atv. Diğer şirketlere karşı çok acımasız ama Ay Yapım deyince duruyor atv, o güzel. :X

Kara Para Aşk bu sezon 7'lere 8'lere çıkacaktır bence ama o çıkarken Karadayı'da 7'lere hatta ilerleyen zamanlarda 6'lara düşebilir gibi bence. Zaten Son'un ilk 100'e girmediği halde devam ettirmesinden sonra Ay Yapım'ın dizilerini kolay kolay kaldıramaz atv. Diğer şirketlere karşı çok acımasız ama Ay Yapım deyince duruyor atv, o güzel. :X
Türkiye'nin en profosyonel yapım ekibi :X atv de biraz haddini bilsin tabii:A

TMC'ye karşida musaması var gibi(b) Sezon için bir dizi bitirip diğerini başlatıyor. Konsepti de neden se son 3-4 senedir dönem:F Oysa günümüz dizisi yaptırsa güzel olacak:X

ne alakası var .ss fanfinolarla savaşımız devam ediyor işte :A
Valla senin o savaşin iç savaşin :A Ben senle ancak lak lak yaparım :A

TMC'ye karşida musaması var gibi(b) Sezon için bir dizi bitirip diğerini başlatıyor. Konsepti de neden se son 3-4 senedir dönem:F Oysa günümüz dizisi yaptırsa güzel olacak:X

Valla senin o savaşin iç savaşin :A Ben senle ancak lak lak yaparım :A
senden daha fanfinosu var senin fanfinoluk levelin düşük :A
konulara bakmasam yunansitanda ilk 10 a giremeyen kara para aşk fırtına estriyior diye yutturacaklar millete mesela:A

TMC artık başarılı değil. Aşk ve Ceza'dan sonra ciddi anlamda bir özensizlik sergiledi şirket... Müsama demeyelim de işte yeni diziyi almak için strateji diyelim biz ona. Mesela Show Benim İçin Üzülme'yi transfer edince Firuze'yi de aldı. Onun gibi. :F

TMC artık başarılı değil. Aşk ve Ceza'dan sonra ciddi anlamda bir özensizlik sergiledi şirket... Müsama demeyelim de işte yeni diziyi almak için strateji diyelim biz ona. Mesela Show Benim İçin Üzülme'yi transfer edince Firuze'yi de aldı. Onun gibi. :F
Ama Aramızda Kalmasın şu an TMC'nin en iyi işi :X Totoş Ramo ve Yasak gibi dipleri görmedi:X TMC kendini toplasa yine eskisine döner heralde? Aşk ve Ceza'nın da ben 2.sezonunu sevmemiştim :X