Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

1x5 'i izledim. Çerezlik bir dizi niyetine izlenir. :F
1.sezonu bitireyim genel bir yorum yapacağım.:D Hem komedi hemde 25 dakika olduğu için yapacak pek bir yorum olmuyor. :F
@destere

1x5 'i izledim. Çerezlik bir dizi niyetine izlenir. :F
1.sezonu bitireyim genel bir yorum yapacağım.:D Hem komedi hemde 25 dakika olduğu için yapacak pek bir yorum olmuyor. :F
@destere
ben bunu 1x3. bölümü izleyip bırakmışım sanırım :) bir kamyon laf yapmışız konuda izleye izleye 3 bölüm izlemişiz ne kadar gevezeyiz :))

1.Bölüm..

Biraz da korku dizisi izleyelim dedik ama bu komediyi de harmanlayınca azıcık etkisini söndürse de beğenmemin önüne geçemedi. Başarılı bir iş çıkmış ilk bölüm için.

Özellikle oyuncak bebek sahnesi iyiydi :A

1.Bölüm..

Biraz da korku dizisi izleyelim dedik ama bu komediyi de harmanlayınca azıcık etkisini söndürse de beğenmemin önüne geçemedi. Başarılı bir iş çıkmış ilk bölüm için.

Bu diziyi nerden buldun benim önerilerimi izlesene. :A Komedi dizisi önereceğim sana MOM anne kızı konu alan bir komedi dizisi. :D

Ben izlemedim ki. :F Bizde @destere nin ağzına bakıyoruz. :D

yokkk izlesem sana sorarmıyım yani :F:F:F

Sezon daha başlamadan ikinci sezon onayı almış korku ile komedi birarada olduğu bir dizi ..konusu farklı olduğu için dikkat çekici..yoğunluktan fırsat bulursam diziyi izleyebilirim..iyi bir dizi olmaya aday

Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?

bunu bir ara izlemeye başlamıştık hatta @Harunnn60 la dizinin fanatiğiydik sonra noldu niye bırakmıştım hatırlamıyorum :) devam eden varmı varsa kolay gelsin devam eden yoksa @Forumdash a diziyi tavsiye edip buraları terkedeyim :)

1.Bölüm..

ilk bölümden sonra yorumun gözükmüyor:) işte bende ilk bölümleri güzel bulmuştumda sanırım devamı aynı ayarı tutturamadı :)

bunu bir ara izlemeye başlamıştık hatta @Harunnn60 la dizinin fanatiğiydik sonra noldu niye bırakmıştım hatırlamıyorum :) devam eden varmı varsa kolay gelsin devam eden yoksa @Forumdash a diziyi tavsiye edip buraları terkedeyim :)

ilk bölümden sonra yorumun gözükmüyor:) işte bende ilk bölümleri güzel bulmuştumda sanırım devamı aynı ayarı tutturamadı :)
Ben bunu izliyorum:A da yeni sezonu oldu haberim yok :X @Çiğdem- e izlettir. SPN'eye cok benziyor çünkü :X

Yok izlemedim daha sonra :D

1.bölüm izledim @destere @Harunnn60 ayy sırf sizin ahtrınıza baktım ilk ve son yorumumu yapıp kaçıyorum :F:F:F

aaa öncelikle çok güzel bir aile dizisiymiş @destere ve otür sahneler yokmuş gerçekten @Harunnn60 barın tuvaletinde bunu gördük hahaha :F:F:F

dizi korkunç değil yanı ben yılda 20 tane saece fantastik konulu dzi izleyen birisiyim butür öcü şeytanlı şeylere artık alışkınım ben mide bulandırıcı şeylerden dolayı çekiniyordum çünkü o tarz yorular vardı bir kadının beynini dağıttılar orada iğrenç şeyler tam çıkıyordu ileri sardım yada şeytanlar öünce aşırı kan çıkarken hemen ileri sardım midemi koruyabildim:F

ama dizi bana hiçç uymuyor az özel güçleri olsaydı biraz fantastik olsaydı o şekilde şeytan avlasaydı belki izleyebilirdim ama bu şekilde bana hiç uymuyor size iyi seyirler:A
Ben bunu @Harunnn60 @destere zoruyla izlemiştim 2 yıl önce :F sonrada kaçmıştım :A @Forumdash