izle izle harikaydıAslında canım izlemek istemiyor ama izleyelim bakalım 4.bölüm nasıl olmuş.
izle izle harikaydıAslında canım izlemek istemiyor ama izleyelim bakalım 4.bölüm nasıl olmuş.
kelly e yazık oldu bari ölmeden bir kez soyunsa )1x4
Polis kadını diğer kadın kurtardı. O kadında bizim adam için intikam ateşi ile tutuşuyormuş.
Aksiyon sahneleri iyiydi.
Kelly'i canavar kontrol etmeye başladı bakalım neler olacak.
8.0
@destere
Starz dizisi olmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde senin seveceğin sahneler yok.kelly e yazık oldu bari ölmeden bir kez soyunsa )
aynen ilk bölümde biraz umut ettik sonrası hayal kırıklığıStarz dizisi olmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde senin seveceğin sahneler yok.
Tamam.
Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi1x4. bölüm
yine güzeldi bölüm
izlemeyi unutmayın @Harunnn60 @MelankoliK @Çiğdem- @vadikızı
ruby amandayı kurtardı iblisten, mutlu olduk
arabayla şeytandan kaçma sahnesi güzeldi ,
pablonun brujo amcası okuyup üfleyip ash i hayal alemlerine daldırdı tekrar oyuncak loriyi görmek güzeldi birde gözünü patlattılar little lori nin
kelly e şeytan girdi nerdeyse pabloyu elektrik direğine çeviriyordu son sahnede kızın hala şeytanın etkisinden kurtulmadığını gördük önümüzdeki bölümde kelly den aksiyonlar bekliyoruz
her bölümün sonunda iki dakikalık konu anlatımı var harun unutma o kısımları
Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibikısasa kısas bizde senin yeni başlayan dizilerinin sadece ilk bölümüne bakarız
bu arada galavant ı unutma @Harunnn60 ve @MelankoliK le birlikte galavant a bakacaktınız
Buna başla ilk.Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi
Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibi
Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi
Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibi
galavant la dönüşümlü izlesinBuna başla ilk.
Götüremiyor ikisini de. Bence artık tek bir diziye başlasın sonra o bitince diğerlerine devam etsin.galavant hem 25 dakika hemde tarihi dizi hemde komedi yani üç halide muhteşem, kısa olması tarihten karakterlerin oluşu vede komedi olarak başağrısına iyi gelmesi )
galavant la dönüşümlü izlesin
ikisini toplasan 50 dakika nerdeyse normal dizi süresi kadar niyetlense rahat izlerde niyet yok )Götüremiyor ikisini de. Bence artık tek bir diziye başlasın sonra o bitince diğerlerine devam etsin.
Evet niyet yok. Hani bir öğrenci ders çalışacağım derde bir türlü istek gelmez ya o hesap işte.ikisini toplasan 50 dakika nerdeyse normal dizi süresi kadar niyetlense rahat izlerde niyet yok )
O zaman Evil den önce buna başlayayımgalavant hem 25 dakika hemde tarihi dizi hemde komedi yani üç halide muhteşem, kısa olması tarihten karakterlerin oluşu vede komedi olarak başağrısına iyi gelmesi )
galavant la dönüşümlü izlesin
Buna başla. Ona daha var.O zaman Evil den önce buna başlayayım
Bakalım iksinin de ilk bölümüne şans vereceğim beğenmezsem dizi o 1.bölümde kalır. İnanmazsan dayıya (@destere ye) sorBuna başla. Ona daha var.
her ikisi bir sat sürüyor ikisine birden başlaO zaman Evil den önce buna başlayayım
İkisinin d eilk bölümüne şans veririmher ikisi bir sat sürüyor ikisine birden başla
tamam ikisininde ilk bölümünü izle eğer birini sevmezsen bırak diğerine devam et ikisinide sevmezsen bu sefer ikisinede devam et her ikisinide seversen bu sefer bunların üstüne orange is the new black ede başla üç dizin olsun )İkisinin d eilk bölümüne şans veririm
Her türlü devam et diyorsun yani )tamam ikisininde ilk bölümünü izle eğer birini sevmezsen bırak diğerine devam et ikisinide sevmezsen bu sefer ikisinede devam et her ikisinide seversen bu sefer bunların üstüne orange is the new black ede başla üç dizin olsun )
evetHer türlü devam et diyorsun yani )