Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

1x4

Polis kadını diğer kadın kurtardı. O kadında bizim adam için intikam ateşi ile tutuşuyormuş.:)

Aksiyon sahneleri iyiydi.:)

Kelly'i canavar kontrol etmeye başladı bakalım neler olacak. :)

8.0

@destere

1x4. bölüm

yine güzeldi bölüm :)

izlemeyi unutmayın @Harunnn60 @MelankoliK @Çiğdem- @vadikızı

ruby amandayı kurtardı iblisten, mutlu olduk :)
arabayla şeytandan kaçma sahnesi güzeldi ,
pablonun brujo amcası okuyup üfleyip ash i hayal alemlerine daldırdı tekrar oyuncak loriyi görmek güzeldi birde gözünü patlattılar little lori nin :)
kelly e şeytan girdi nerdeyse pabloyu elektrik direğine çeviriyordu son sahnede kızın hala şeytanın etkisinden kurtulmadığını gördük önümüzdeki bölümde kelly den aksiyonlar bekliyoruz :)

her bölümün sonunda iki dakikalık konu anlatımı var harun unutma o kısımları :)
Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi :)

kısasa kısas bizde senin yeni başlayan dizilerinin sadece ilk bölümüne bakarız :)

bu arada galavant ı unutma @Harunnn60 ve @MelankoliK le birlikte galavant a bakacaktınız :)
Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibi :)

Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi :)

Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibi :)

galavant hem 25 dakika hemde tarihi dizi hemde komedi yani üç halide muhteşem, kısa olması tarihten karakterlerin oluşu vede komedi olarak başağrısına iyi gelmesi :))

galavant la dönüşümlü izlesin :)

galavant hem 25 dakika hemde tarihi dizi hemde komedi yani üç halide muhteşem, kısa olması tarihten karakterlerin oluşu vede komedi olarak başağrısına iyi gelmesi :))

galavant la dönüşümlü izlesin :)
Götüremiyor ikisini de. :D Bence artık tek bir diziye başlasın sonra o bitince diğerlerine devam etsin. :D

Buna başla. :D Ona daha var.
Bakalım iksinin de ilk bölümüne şans vereceğim beğenmezsem dizi o 1.bölümde kalır. İnanmazsan dayıya (@destere ye) sor :A
sddefault.jpg

İkisinin d eilk bölümüne şans veririm :)
tamam ikisininde ilk bölümünü izle eğer birini sevmezsen bırak diğerine devam et ikisinide sevmezsen bu sefer ikisinede devam et her ikisinide seversen bu sefer bunların üstüne orange is the new black ede başla üç dizin olsun :))

tamam ikisininde ilk bölümünü izle eğer birini sevmezsen bırak diğerine devam et ikisinide sevmezsen bu sefer ikisinede devam et her ikisinide seversen bu sefer bunların üstüne orange is the new black ede başla üç dizin olsun :))
Her türlü devam et diyorsun yani :))