Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,466
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerikan kanalı Starz'da geçtiğimiz haftalarda yepyeni bir dizi başladı. Korku ve komedi türünün birleşmesiyle oluşan dizi özellikle izleyiciden çok olumlu tepkiler aldı.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi şimdiden ikinci sezon onayını aldı bile. Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

Ash-vs-Evil-Dead.jpg

Cuma günü sakin bir kafayla izlerim ancak. Şimdi sınavlar filan yoğunum. Bu arada dizinin konusu iyide oyuncuları pek beğenmedim yani izleyince o ön yargım kırılır diye tahmin ediyorum. :D Umarım bol canavarlı olurda TWD'nin yokluğunda izleriz. :D
Zaten 10 bölüm olacak birde Starz'da yayınlandığı için kaliteli olur diye düşünüyorum. :)

Toplaşın. :F:F

@destere ayrıntılı yorum bekliyoruz senden. :)))

@Çiğdem- ilk bölüme bak yinede sonuçta fantastik türünü uyuyor yani bahanen yok. :A

@xemrexxx bakarım demişsin. :D

1x1. bölüm

özellikle tercihim gerilimden yanadır ama bu dzi korku komedi olmasına rağmen beklediğimden daha güzeldi . efektler harikaydı, yer yer komik sahneelr vardı (mesela little girl sahnesi :) ) başrol oyuncusu ash karakterini canlandıran Bruce Campbell çok iyi oyunculuk sergilemiş zaten ilk bölümde ash haricindeki karakterler pek ön planda değildi silikti ...

zenci kadın amanda yı sevdim (Jill Marie Jones)
komşu ihtiyar kadın çok iyiydi
kelly (Dana DeLorenzo) karakterinde değişik bir çekicilik var ama kadın kolay kolay pas vermeyen cinsten :)
ash in yancısı pablo (Ray Santiago) tam @xemrexxx nin favorilerinden :) hiç sevemedim kılbıyık iskeletoru :)
ash i @Çiğdem- kapacaktır:)
komşu ihtiyar kadınıda @Harunnn60 a hediye ediyorum :)

@vadikızı sende izlersen artık kendine göre bir karakter seçersin :)

1x1. bölüm

özellikle tercihim gerilimden yanadır ama bu dzi korku komedi olmasına rağmen beklediğimden daha güzeldi . efektler harikaydı, yer yer komik sahneelr vardı (mesela little girl sahnesi :) ) başrol oyuncusu ash karakterini canlandıran Bruce Campbell çok iyi oyunculuk sergilemiş zaten ilk bölümde ash haricindeki karakterler pek ön planda değildi silikti ...

zenci kadın amanda yı sevdim (Jill Marie Jones)
komşu ihtiyar kadın çok iyiydi
kelly (Dana DeLorenzo) karakterinde değişik bir çekicilik var ama kadın kolay kolay pas vermeyen cinsten :)
ash in yancısı pablo (Ray Santiago) tam @xemrexxx nin favorilerinden :) hiç sevemedim kılbıyık iskeletoru :)
ash i @Çiğdem- kapacaktır:)
komşu ihtiyar kadınıda @Harunnn60 a hediye ediyorum :)

@vadikızı sende izlersen artık kendine göre bir karakter seçersin :)
Cuma günü sakin bir kafayla izlerim ancak. Şimdi sınavlar filan yoğunum. Bu arada dizinin konusu iyide oyuncuları pek beğenmedim yani izleyince o ön yargım kırılır diye tahmin ediyorum. :D Umarım bol canavarlı olurda TWD'nin yokluğunda izleriz. :D
Zaten 10 bölüm olacak birde Starz'da yayınlandığı için kaliteli olur diye düşünüyorum. :)

Toplaşın. :F:F

@destere ayrıntılı yorum bekliyoruz senden. :)))

@Çiğdem- ilk bölüme bak yinede sonuçta fantastik türünü uyuyor yani bahanen yok. :A

@xemrexxx bakarım demişsin. :D
ayoll testereyle nasıl yaşıyor bu adam o konudanda bahsedin biraz :F:F:F

Ben diziyi beğenmedim @Çiğdem-

Belki sen beğenirsin ama başroldeki adam çok yaşlı ve cinselliğe önem veren biri.Bence itici olmuş :(

Sezon daha başlamadan ikinci sezon onayı almış korku ile komedi birarada olduğu bir dizi ..konusu farklı olduğu için dikkat çekici..yoğunluktan fırsat bulursam diziyi izleyebilirim..iyi bir dizi olmaya aday

Sezon daha başlamadan ikinci sezon onayı almış korku ile komedi birarada olduğu bir dizi ..konusu farklı olduğu için dikkat çekici..yoğunluktan fırsat bulursam diziyi izleyebilirim..iyi bir dizi olmaya aday
türü sevmezsin diye seni etiketlememiştim ,sanırım beğeneceksin ben türünü pek sevmediğim halde diziye çabuk alıştım :)

türü sevmezsin diye seni etiketlememiştim ,sanırım beğeneceksin ben türünü pek sevmediğim halde diziye çabuk alıştım :)
Bu tarz diziler kolay kolay izlemiyorum aslında ama kurgusu farklı olunca durum farklı olabiliyor..diziyi daha izlemişliğim yok ama izlediğimde beğenirim sanırım.. Yoğunluktan dolayı şimdilik izlemeyeceğim ama ilk fırsatta izlemek istiyorum..

Bu tarz diziler kolay kolay izlemiyorum aslında ama kurgusu farklı olunca durum farklı olabiliyor..diziyi daha izlemişliğim yok ama izlediğimde beğenirim sanırım.. Yoğunluktan dolayı şimdilik izlemeyeceğim ama ilk fırsatta izlemek istiyorum..
birde @sürgünüm ü etiketleyelim ama ondanda pek ümidim yok:) onunda fransız kaldığı bir konu korku komedi :)

aaa tövbe estafurullah kolunda etstere olan adamın ne cinselliği olucak ayolll yok hiçç bakmamak en iyisi :F:F:F
senin kaçışın yok sen kesin başlıyorsun :))
başlamazsan sabahtan akşama kadar seni taciz edeceğim :))))

Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?