Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

diziyi beğenmene sevindim :) artık ortak bir dizimiz daha var sonunda:) bu dizide de bir empire havası seziyorum başta soğuk bakan arkadaşlar yavaş yavaş diziye ısınacaktır :) ilk bölümüyle özenerek yapıldığı belli olmuştu kalitesi anlaşılıyordu

ikinci bölüme daha geçemedim harun ? sen hızlı gitmişsin :)

@Harunnn60 un benzetmeleri çok yerinde olmuş :) dizideki gizem dolu esmer bomba sana benziyor çiğdem :) huylarınız aynı? dizidede seni kovalıyorum ama harun herzamanki gibi aramızı açmaya çalışıyor ama nafile çaba :)
hahahahha kolunda testerede varken @Harunnn60 ı öldürüp aradan çıkartmayı düşünüyorsundur bence :A:A:A

1x2. Bölüm

yine harikaydı
ash testereyi kullanmaktan büyük zevk alıyor adam doğrarken kendinden geçiyor :)

arabada pablo ile giderken roperi hallettikleri sahne güzeldi

yine kelly nin annesiyle alakalı kısım harikaydı :)

yahudi mezarına haç işareti koydukları yer ilginçti
amandam az çıktı ama sevdim kadını :)

@Çiğdem- diziye bekleniyorsun

@xemrexxx @sokak sanati @ @mrt-06 @vadikızı sizde göz atın diziye harika gidiyor hemde yarım saat süresi :)

1x2

Güzel bir bölümdü. 30 dakika olunca her şey hızlı gelişti. :D

Ash'ın Anneye yumruk atma sahnesi iyiydi. :F Sonra evde ki ölüleri öldürmesi süperdi. :D
Polis kadın olayı araştırıyor bakalım. :D

Cidden dizi komedi-korku ama ikisini çok güzel harmanlamışlar. Valla bazı sahneler ciddi oluyor bazı sahneler absürt oluyor. Helal olsun. :D
Efektlerde iyi zaten. :D

8.5

@destere

@GreatOttoman Başla şu diziye. :F
saftirik kelly annesinden vazgeçemeyecekti neyseki ash var :) doğrama sahnesi muhteşemdi :) çok fazla kan çıkıyor dizide :)

1x3

Yine iyiydi. :F Valla ilk 3 bölümdür aksiyon hiç düşmedi. :D

@xemrexxx ve @Çiğdem- izleyin artık zaten bölümler 30 dakika. :F

Bölüm yorumum;

Ash ve ekibi şeytan çıkarmak için büyücüye gittiler aslında büyücü doğru şeyler yaptı ama polis kadın gelip ortalıgi batırdı. :D

O canavar ile bizim ekibin kapışma sahneleri cok iyiydi ya.
Özellikle Ash'ın canavara kendini güncellemiş espirisi iyiydi. :D Birde Polis kadın kelepçeyi Ash'a taktı ama kol gerçek olmadığı için hemen çıktı o sahne de iyiydi.:F

Son sahnede büyücü adam canavar olmuştu bakalım Polis kadın kurtulacak mı ?

8.5

@destere

1x3. bölüm

muhteşem bir bölüm daha :)

Lucy Lawless diziye ruby knowby ismiyle dahil oldu heyecan ilk sahneden son sahneye kadar kesmeden devam etti :)

ne varsa sanırım yeldeğirmeninde var karanlık dünyayla bağlantılı yeldeğirmeni :)
ruby muhteşem bir girişle ilk sahnede topraktan çıkardığı vatandaşı kazığa geçirerek bizi mest etti :) sanırım ash ve ekibinin en büyük düşmanı olacak kadında kitabın peşinde @Harunnn60 :)
amandam ı son sahnede çaresiz bıraktılar umarım amandaya bişey olmaz zenci olmasına rağmen güzel olan nadir kadınlardan biri
şeytan çağırma sahnesi harikaydı :) ben sevimli bişey bekliyordum iğrenç bir yaratık geldi öteki taraftan :)
kelly nin pabloya seni kardeşim gibi seviyorum demesi pabloyu hayal kırıklığına sevketti oysa kertenkele kılıklı pablo ne hayaller kuruyordu kelly hakkında :)

1x3. bölüm

muhteşem bir bölüm daha :)

Lucy Lawless diziye ruby knowby ismiyle dahil oldu heyecan ilk sahneden son sahneye kadar kesmeden devam etti :)

ne varsa sanırım yeldeğirmeninde var karanlık dünyayla bağlantılı yeldeğirmeni :)
ruby muhteşem bir girişle ilk sahnede topraktan çıkardığı vatandaşı kazığa geçirerek bizi mest etti :) sanırım ash ve ekibinin en büyük düşmanı olacak kadında kitabın peşinde @Harunnn60 :)
amandam ı son sahnede çaresiz bıraktılar umarım amandaya bişey olmaz zenci olmasına rağmen güzel olan nadir kadınlardan biri
şeytan çağırma sahnesi harikaydı :) ben sevimli bişey bekliyordum iğrenç bir yaratık geldi öteki taraftan :)
kelly nin pabloya seni kardeşim gibi seviyorum demesi pabloyu hayal kırıklığına sevketti oysa kertenkele kılıklı pablo ne hayaller kuruyordu kelly hakkında :)
İsimleri ne ara ezberledin. :D Ben hemen ezberleyemiyorum. :D

Lucy Lawles ilk bölümlerde de vardı ama unuttun sanırım. :D O ekibe ne zaman dahil olur bakalım artık. Ama güzel kadın. :A

Amanda'ya gelince valla bilmiyorum o sahnede nasıl kurtulur artık zor yani. :D

İsimleri ne ara ezberledin. :D Ben hemen ezberleyemiyorum. :D

Lucy Lawles ilk bölümlerde de vardı ama unuttun sanırım. :D O ekibe ne zaman dahil olur bakalım artık. Ama güzel kadın. :A

Amanda'ya gelince valla bilmiyorum o sahnede nasıl kurtulur artık zor yani. :D
vallahi ilk bölümlerde bu kadar muhteşem değildi bu sefer gelişi daha güzeldi :) kendini belli etti kadın :)

amanda inşallah kurtulur dizinin en güzel şeyi bence kelly den umutluydumda o da göstermiyor :)

@çiğdem- öyle beğenip beğenip konudan kaçmak yok bekliyoruz seni mutlaka izliyorsun valla çok pis sinirlendim :)

amann iyi bee bakarız sonrada kurtulurum :F:F:F
sonradan kurtulurum diye düşünme :) her bölüm yarım saat ilk bölüm sadece 42 dakika ? yarım saati her türlü izleriz her hafta hem bir başlayınca bırakamayacaksın :) bundan sonra her bölümü birlikte yoracağız @Harunnn60 da şahidimiz (nikah şahidi olarakta harunu çağırıcam :)) neyse yani şimdilik izleyeceğine dair şahit olsun yeterli :))