kumandayı boşunamı verdik maksat istediğimiz diziyi izleyesin diyene ağırlığı beee ne istersen sorgusuz yaparım uzaktan kumanda gibi diyor
kumandayı boşunamı verdik maksat istediğimiz diziyi izleyesin diyene ağırlığı beee ne istersen sorgusuz yaparım uzaktan kumanda gibi diyor
yaaaa bu diziye birtürlü başlayamadımkumandayı boşunamı verdik maksat istediğimiz diziyi izleyesin diye
Ne diyorsun Çiğdem ya.yaaaa bu diziye birtürlü başlayamadım
yorumları okudum biraz şu dakıakda çok korktum diyenler var ve yemek yerken sakın izlemeyin yorumları var korku neysede benim midem çok hassas 2-3 gün iştahım kesiliyor mide bulandırıcı şeyler var analdığım kadarıyla yorular o yönde
birde bunun filmi varmış ve filminde ağaç kadına tecavüz ediyormuş tövbe estafurullah sahneyede baktım ama buraya atmıyayım şimdi hahaha
bu dizidede o sahne ilerleyen zamanda olurmu bilmiyorum ama gördüğüm okuuğum kadarıyla bu dizi bana ağır kaçıyor
1.bölüm yorumunda yemek yerken izlemeyin gibisinden bir çok yorum var ve şu dakıakda korktum diyorlar film sahneside baya aklımı karıştırdı ne saçma sapan sahnedir o öyleNe diyorsun Çiğdem ya.
Filmi niye bakıyorsun. Dizi iğrenç değil merak etme. Sadece kan var biraz.
Ayrıca korkunçne alaka dizinin komedi yönüde var. Sen bence izlememek iicn bahane arıyor gibisin.
Göster o yorumları. Ben ilk tefa senden duydum. Normalde okurum yorumları.1.bölüm yorumunda yemek yerken izlemeyin gibisinden bir çok yorum var ve şu dakıakda korktum diyorlar film sahneside baya aklımı karıştırdı ne saçma sapan sahnedir o öyle
benim midem çok hassas yaa butür yorumlar ağırlıklı yapılmış @destere @Harunnn60Göster o yorumları. Ben ilk tefa senden duydum. Normalde okurum yorumları.
Senin midene de sanada şimdi. Kösem izliyorum sonra konuşuruz.benim midem çok hassas yaa butür yorumlar ağırlıklı yapılmış @destere @Harunnn60
@LegendTurkey • 14 Kasım 2015 - 16:40 DiziBOX ÜyesiCevaplamak için giriş yapın
koptum ya gülmekten yarıldım
!!!!UYARI:yemek yerken izlemeyin !!!!!!
@delqi90 • 9 Kasım 2015 - 15:08 DiziBOX ÜyesiCevaplamak için giriş yapın
Allah belanizi vermesin,,,08:16 da ödüm koptu..filmi komedi baslatip.insani rahatliyorsunuz.ondan sonra bu sahneneni cikariyorsunuz…..ama guzelbashlangic…bakiyorum
@MesutShady • 8 Kasım 2015 - 06:42 DiziBOX ÜyesiCevaplamak için giriş yapın
Çok igrenç ve saçma film bence bana ilgi çekici gelmedi hiç 😵
@QBeyaz • 2 Kasım 2015 - 12:45 DiziBOX ÜyesiCevaplamak için giriş yapın
diziyi yeni izliyorum yiyecek bir kaç bir şey alıyım dedim hata ettim, bu diziyi izlerken sakın bir şey yemeyin
korkudan ziyade dün attığım yorumlarda yemek yemeyin diyorlar o korkuttu biraz beni başka bir dizinizi izlerim önerdiğinizDün Kösem izliyordum birde MS vardı tabi yazamadım tam. @Çiğdem-
Sorularına gelelim;
1-Öncelikle dizide iğrençlik yok sadece kan fazla ama TWD'yi izliyorsun kana alışık olmalısın.
2- Garip senaryo yok şu anlık yani o dediğin ağaç olayı filan yoktu. Yani hikaye şeytanlarla ilgili.
3- Dizi +18 değil merak etme. Yani kanalı Starz olmasına rağmen 3 bölümdür bir şey olmadı. İlk bölümde bir şey vardı ama yabancı dizilerin ilk bölümünde sevişme sahnesi gibi şeyler olur bizim türk dizileri bile ilk bölüm dikkat çeksin diye koyarlar. Yani destere'lik manzaralar yok. Daha öpüşen bile olmadı.
4- Korku demişsin ama dizide zaman zaman komiklikler oluyor aslında korku dizisi değilde gerilim-komedi demek daha mantıklı.
Daha da ısrar etmek istemiyorum sana kalmış izlemek yada izlememek. Z-Nation'un daha kaliteli versiyonu diyebilirim bu dizi için.
Bize ne kadar değer verdiğin anlaşıldı.korkudan ziyade dün attığım yorumlarda yemek yemeyin diyorlar o korkuttu biraz beni başka bir dizinizi izlerim önerdiğiniz
değerle ne alakası var cnm ama öyle düşünücekseniz 1.bölümü en azından izlemeye çalısırım ama yemekten kesilirsem bende sizi keserim ona göreBize ne kadar değer verdiğin anlaşıldı.
İlk bölüme bak zaten beğenmezsen izlemene gerek yok zaten. Tmm bugün yorumunu bekliyoruz izleyeceğim dedin şimdi ilk bölümü.değerle ne alakası var cnm ama öyle düşünücekseniz 1.bölümü en azından izlemeye çalısırım ama yemekten kesilirsem bende sizi keserim ona göre
değerle ne alakası var cnm ama öyle düşünücekseniz 1.bölümü en azından izlemeye çalısırım ama yemekten kesilirsem bende sizi keserim ona göre
@Çiğdem- den ilk bölüm yorumunu bekliyoruz biz o kadar diziyi övdük bizi dinlemiyor gidip tanımadığı insanların yalan yanlış bilgilerinden örnek vermişİlk bölüme bak zaten beğenmezsen izlemene gerek yok zaten. Tmm bugün yorumunu bekliyoruz izleyeceğim dedin şimdi ilk bölümü.
Ohh sonunda ikna ettik @destere Kadınlarda bu taktik işe yarıyor.
izlicem forumdan çıkınca bir midem bulansın size gösteririm ozaman@Çiğdem- den ilk bölüm yorumunu bekliyoruz biz o kadar diziyi övdük bizi dinlemiyor gidip tanımadığı insanların yalan yanlış bilgilerinden örnek vermiş
bir ilk bölüme bakacaktın bir hafta geçti hala izleyeceğimde izleyeceğim diyorsun bugün mutlaka bitiriyorsun ilk bölümü
harika bir dizi mide bulantısı falan olacağını sanmıyorum öyle tahmin ettiğim gibi sahneler yok komediyle korkunun harmanlandığı muhteşem bir diziizlicem forumdan çıkınca bir midem bulansın size gösteririm ozaman
ayy zaten zombi dizilerinde bile zaman zaman 2-3 iştahım kaçıyor az midem bulana 2-3 gün yemek yiyemiyorum vlla süpernaturalda özellikle çk iğrenç sahneler oluyordu eskiden şimdi neyseki daha olmuyor pek çok hassas benim midemharika bir dizi mide bulantısı falan olacağını sanmıyorum öyle tahmin ettiğim gibi sahneler yok komediyle korkunun harmanlandığı muhteşem bir dizi
senin gibi hem TWD izleyen hemde z. nation izleyen birinin midem bulanır demesi harbiden hiç olmuyor onları izleyebiliyorsan bu yanlarında şeker gibi kalır
diyorum ya bu dizi zombili dizilerden çok daha aile dizisi öyle mide bulandıracak bişey yok başlamadınmı daha diziye ben dedim şimdi yarılamıştırayy zaten zombi dizilerinde bile zaman zaman 2-3 iştahım kaçıyor az midem bulana 2-3 gün yemek yiyemiyorum vlla süpernaturalda özellikle çk iğrenç sahneler oluyordu eskiden şimdi neyseki daha olmuyor pek çok hassas benim midem
yok bee forumdan çıkınca bakarım yalnız ben bu diziyi araştırıyordum googledediyorum ya bu dizi zombili dizilerden çok daha aile dizisi öyle mide bulandıracak bişey yok başlamadınmı daha diziye ben dedim şimdi yarılamıştır
demekki ağaç erkekmiş dağbaşında kadın tek başına erkek ağaçlar arasında dolaşırsa tabiki olacağı o dur ) kadında kabahatyok bee forumdan çıkınca bakarım yalnız ben bu diziyi araştırıyordum googlede
bu dizinin filmi varmış ordan bir sahne seyrettim tövbe estafuururllah kadına ağaç tecavüz ediyor ne saçma sağan şeydir o öyle
bu diziede ilerde o tür sahneler olursa hiç aile türüne benzemiyor vlla