Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

Kolunda testere takılı adam ne yahu. O nasıl bir şeydir. :F
:F:F:F:F:F:F @destere @mrt-06
ash-vs-evil-dead-03.jpg

Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?
aynen korkunç bir film serisine çok benzer zaten ona benzediği için başlamıştım tam aradığın şeyler var dizide :)

Kolunda testere takılı adam ne yahu. O nasıl bir şeydir. :F
tek kolu kesik olduğu için oraya testere takmış :) yalnız sırf sana açıkladım bu bilgiyi @Çiğdem- duymasın? bölümü izleyene kadar ona en ufak tiyo yok :))

Tam onu yazacaktım sanırım tahmin edildiği şekilde korkunç bir film tarzındamı dizi? Korku filmlerini komediyemi uyarlanmış

fragman üstünde yorum yaptığımızı sanıyordum :)

ama kabahat bende değilki sürgünüm ü onca etiketliyoruz ses çıkmıyor bende dedim sevmedi sanırım diziyi :)
Kabak gibi yorum yapmıştım. Hatta ''Seni çok iyi tanıyorum götüremezsin diziyi'' demiştin. Haklıydın da. :)

Aslında dizi kategorisine korku komedi tarzında bu dizi dahil olabilir çünkü farklı bir tarz

1x1

Efektler cidden iyiydi. :D Komedi-korku unsurunu iyi yapmışlar. :D
Diziye tam ısınmam için diğer bölümleri de görmem lazım ona göre ayrıntılı yorum yaparım.

8.3

Bu arada bence karakterler bize daha çok benziyor cidden. :F
@Çiğdem- pas vermeyen bir tip kolay lokma değil. :D

@destere kızlara düşkün yer geldiğinde ciddi yeri geldiğinde espiri yapıyor kolunda da testere var.:F

Bende Çiğdem'e asılıyorum destere kapmaya çalışıyor :F destere ile arkadaşız ben onu korumaya çalışıyorum.
ash-vs-evil-dead-bruce-campbell-tv-show.jpg

Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?
O havada ama bu ilk bölümde bazı gerilim sahneleri de vardı yani ben bir yerde aniden irkildim böyle. Zaten ilk bölüm hariç kalan bölümler 30 dakika. :):)

1x1

Diziye tam ısınmam için diğer bölümleri de görmem lazım ona göre ayrıntılı yorum yaparım.

8.3

@destere kızlara düşkün yer geldiğinde ciddi yeri geldiğinde espiri yapıyor kolunda da testere var.:F

Bende Çiğdem'e asılıyorum destere kapmaya çalışıyor :F destere ile arkadaşız ben onu korumaya çalışıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 47175

O havada ama bu ilk bölümde bazı gerilim sahneleri de vardı yani ben bir yerde aniden irkildim böyle. Zaten ilk bölüm hariç kalan bölümler 30 dakika. :):)
aaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine :F:F:F

1x2

Güzel bir bölümdü. 30 dakika olunca her şey hızlı gelişti. :D

Ash'ın Anneye yumruk atma sahnesi iyiydi. :F Sonra evde ki ölüleri öldürmesi süperdi. :D
Polis kadın olayı araştırıyor bakalım. :D

Cidden dizi komedi-korku ama ikisini çok güzel harmanlamışlar. Valla bazı sahneler ciddi oluyor bazı sahneler absürt oluyor. Helal olsun. :D
Efektlerde iyi zaten. :D

8.5

@destere

@GreatOttoman Başla şu diziye. :F

1x1

8.3

Ekli dosyayı görüntüle 47175

diziyi beğenmene sevindim :) artık ortak bir dizimiz daha var sonunda:) bu dizide de bir empire havası seziyorum başta soğuk bakan arkadaşlar yavaş yavaş diziye ısınacaktır :) ilk bölümüyle özenerek yapıldığı belli olmuştu kalitesi anlaşılıyordu

ikinci bölüme daha geçemedim harun ? sen hızlı gitmişsin :)

aaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine :F:F:F
@Harunnn60 un benzetmeleri çok yerinde olmuş :) dizideki gizem dolu esmer bomba sana benziyor çiğdem :) huylarınız aynı? dizidede seni kovalıyorum ama harun herzamanki gibi aramızı açmaya çalışıyor ama nafile çaba :)

diziyi beğenmene sevindim :) artık ortak bir dizimiz daha var sonunda:) bu dizide de bir empire havası seziyorum başta soğuk bakan arkadaşlar yavaş yavaş diziye ısınacaktır :) ilk bölümüyle özenerek yapıldığı belli olmuştu kalitesi anlaşılıyordu

ikinci bölüme daha geçemedim harun ? sen hızlı gitmişsin :)

@Harunnn60 un benzetmeleri çok yerinde olmuş :) dizideki gizem dolu esmer bomba sana benziyor çiğdem :) huylarınız aynı? dizidede seni kovalıyorum ama harun herzamanki gibi aramızı açmaya çalışıyor ama nafile çaba :)
Canavarlı olunca şans vermek istedim. :D

3.bölüm yayınlandı aslında yavaş gidiyoruz. Neyse bundan sonra beraber gideriz benim canım sıkılıyordu izleyeyim demiştim. :D