Kolunda testere takılı adam ne yahu. O nasıl bir şeydir.kolunda testere takılı bir adam birde sapıkmış @destere gibi hahaha şuan tek anladığım bunlar benimde cnm
Kolunda testere takılı adam ne yahu. O nasıl bir şeydir.kolunda testere takılı bir adam birde sapıkmış @destere gibi hahaha şuan tek anladığım bunlar benimde cnm
aynen korkunç bir film serisine çok benzer zaten ona benzediği için başlamıştım tam aradığın şeyler var dizideKorku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?
tek kolu kesik olduğu için oraya testere takmış yalnız sırf sana açıkladım bu bilgiyi @Çiğdem- duymasın? bölümü izleyene kadar ona en ufak tiyo yok )Kolunda testere takılı adam ne yahu. O nasıl bir şeydir.
Hem Korku hem komedi.Tam onu yazacaktım sanırım tahmin edildiği şekilde korkunç bir film tarzındamı dizi? Korku filmlerini komediyemi uyarlanmış
Ben izleyeli 22 gün oldu hatta konuştuk seninle. 😱 https://fav10.net/forum/threads/son-İzlediğiniz-yabancı-dizi-bölümü-ve-yorumu.213220/page-123birde @sürgünüm ü etiketleyelim ama ondanda pek ümidim yok onunda fransız kaldığı bir konu korku komedi
senin kaçışın yok sen kesin başlıyorsun )
başlamazsan sabahtan akşama kadar seni taciz edeceğim )))
@destere ne oluyor sana. Yakında bizi de unutucan.ssBen izleyeli 22 gün oldu hatta konuştuk seninle. 😱 https://fav10.net/forum/threads/son-İzlediğiniz-yabancı-dizi-bölümü-ve-yorumu.213220/page-123
fragman üstünde yorum yaptığımızı sanıyordumBen izleyeli 22 gün oldu hatta konuştuk seninle. 😱 https://fav10.net/forum/threads/son-İzlediğiniz-yabancı-dizi-bölümü-ve-yorumu.213220/page-123
ama kabahat bende değilki sürgünüm ü onca etiketliyoruz ses çıkmıyor bende dedim sevmedi sanırım diziyi@destere ne oluyor sana. Yakında bizi de unutucan.ss
Kabak gibi yorum yapmıştım. Hatta ''Seni çok iyi tanıyorum götüremezsin diziyi'' demiştin. Haklıydın da.fragman üstünde yorum yaptığımızı sanıyordum
ama kabahat bende değilki sürgünüm ü onca etiketliyoruz ses çıkmıyor bende dedim sevmedi sanırım diziyi
Kabak gibi yorum yapmıştım. Hatta ''Seni çok iyi tanıyorum götüremezsin diziyi'' demiştin. Haklıydın da.
bence mutlaka devam et o zaman yorumu yanlış yapmışım )Kabak gibi yorum yapmıştım. Hatta ''Seni çok iyi tanıyorum götüremezsin diziyi'' demiştin. Haklıydın da.
Diğer bölümler 30 dakika bu arada.bence mutlaka devam et o zaman yorumu yanlış yapmışım )
Bu arada başroldeki abi Fargo'nun yeni bölümünde Ronald Reagan'ı oynuyor.bence mutlaka devam et o zaman yorumu yanlış yapmışım )
süper olmuş zaten ilk bölüm 45 dakika olunca şaşırmıştım komedilere göre uzun bir zamanDiğer bölümler 30 dakika bu arada.
onu ben benzettimde oynamamıştır diye tahmin etmiştimBu arada başroldeki abi Fargo'nun yeni bölümünde Ronald Reagan'ı oynuyor.
O havada ama bu ilk bölümde bazı gerilim sahneleri de vardı yani ben bir yerde aniden irkildim böyle. Zaten ilk bölüm hariç kalan bölümler 30 dakika.Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?
aaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine1x1
Efektler cidden iyiydi. Komedi-korku unsurunu iyi yapmışlar.
Diziye tam ısınmam için diğer bölümleri de görmem lazım ona göre ayrıntılı yorum yaparım.
8.3
Bu arada bence karakterler bize daha çok benziyor cidden.
@Çiğdem- pas vermeyen bir tip kolay lokma değil.
@destere kızlara düşkün yer geldiğinde ciddi yeri geldiğinde espiri yapıyor kolunda da testere var.
Bende Çiğdem'e asılıyorum destere kapmaya çalışıyor destere ile arkadaşız ben onu korumaya çalışıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 47175
O havada ama bu ilk bölümde bazı gerilim sahneleri de vardı yani ben bir yerde aniden irkildim böyle. Zaten ilk bölüm hariç kalan bölümler 30 dakika.
İlk bölüme bak bence.aaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine
1x1
Efektler cidden iyiydi. Komedi-korku unsurunu iyi yapmışlar.
Diziye tam ısınmam için diğer bölümleri de görmem lazım ona göre ayrıntılı yorum yaparım.
8.3
Bu arada bence karakterler bize daha çok benziyor cidden.
@Çiğdem- pas vermeyen bir tip kolay lokma değil.
@destere kızlara düşkün yer geldiğinde ciddi yeri geldiğinde espiri yapıyor kolunda da testere var.
Bende Çiğdem'e asılıyorum destere kapmaya çalışıyor destere ile arkadaşız ben onu korumaya çalışıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 47175
O havada ama bu ilk bölümde bazı gerilim sahneleri de vardı yani ben bir yerde aniden irkildim böyle. Zaten ilk bölüm hariç kalan bölümler 30 dakika.
@Harunnn60 un benzetmeleri çok yerinde olmuş dizideki gizem dolu esmer bomba sana benziyor çiğdem huylarınız aynı? dizidede seni kovalıyorum ama harun herzamanki gibi aramızı açmaya çalışıyor ama nafile çabaaaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine
Canavarlı olunca şans vermek istedim.diziyi beğenmene sevindim artık ortak bir dizimiz daha var sonunda bu dizide de bir empire havası seziyorum başta soğuk bakan arkadaşlar yavaş yavaş diziye ısınacaktır ilk bölümüyle özenerek yapıldığı belli olmuştu kalitesi anlaşılıyordu
ikinci bölüme daha geçemedim harun ? sen hızlı gitmişsin
@Harunnn60 un benzetmeleri çok yerinde olmuş dizideki gizem dolu esmer bomba sana benziyor çiğdem huylarınız aynı? dizidede seni kovalıyorum ama harun herzamanki gibi aramızı açmaya çalışıyor ama nafile çaba