Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

beni oraya etiketledinmi şu ana kadar rastlamadım karambolde kaybolmasında
)
o yilbasinda yayinlanacak. etiketleriz yayinlaninca sorun degil

ama dun bir yazim vardi dirilis sayfasinda belkide okudun bilmiyorum. bu sabah sildim onu senin benden vazgectigini görunce
bir anlami kalmamisti cunku

seviyeli bir arkadasligimiz olacagina sevindim

yok görmedim eğer kötü bişey yazdıysan iyiki silmişsin ne güzel anlaşıyoruz şimdi, ara bozucu yazıları lütfen silelim
) eminim pis codminin gazına gelmişsindir yoksa bana kötü bişey yazmazsın sen senin kalbin temiz çünkü

off nihayet artik @destere yakamdan düstü sira sendemi ?
bak onun muzik sayafasindaki en son yorumunu. benden umidini kesti artik. bence sende hic girme bu mevzulara

hem onun milyonda 1 ihtimali vardi. senin oda yok
Ah canim merak etme bana göre gençsin ben 30 yaş uzeri kadinlari seviyorum 3 yil sonra yine goruselim

yok aksine biraz olumlu bir yaziydi.
dur bi hatirliyalim neydi hmmmmmm
sen dedinya batirdin buralari bende yazmistim ah bir suyuma gitsen hersey farkli olacak ama batiran sensin diye

Ah canim merak etme bana göre gençsin ben 30 yaş uzeri kadinlari seviyorum 3 yil sonra yine goruselim
iyi ordan kurtardik

@cookies sende 30 ol ozaman düşünürüz

Ben 30 olduğumda sen 39 oluyosun olabilir aslında genç ve çıtır biri sayılır olurum o aralarda

ah su ön yargilar deyip konuyu kapatiyorum ve dedigim gibi detaylar programda

burdaki yazılarını gördüm ama benim gibi olsan hoşuma gidecek diyorsun yukarda? senin gibi olsam aynaya bakım kendimi taciz ederim seninle ilgilenmem
o açıdan en iyisi ben benim gibi sen senin gibi olki ilgimiz karşılıklı olsun
)

MS konusunda sana füze attım bi bak hele.

sana gözluk takacaktim vazgectim. yanlis okumussun.
benim gibi ol demedim suyuma git dedim ama o biz arkadas olmadan öncesi icindi. artik sende bende hemfikiriz eskisi gibi birseylerin olmayacagi hakkinda

sana gözluk takacaktim vazgectim. yanlis okumussun.
benim gibi ol demedim suyuma git dedim ama o biz arkadas olmadan öncesi icindi. artik sende bende hemfikiriz eskisi gibi birseylerin olmayacagi hakkinda

aslında hala olabilirliği var bu işin
yalnız senin önce @Bully i imha etmen lazım? zaten aramıza o girdi yoksa anlaşamayacağımız hiçbişey yoktu
)

aslında hala olabilirliği var bu işin
yalnız senin önce @Bully i imha etmen lazım? zaten aramıza o girdi yoksa anlaşamayacağımız hiçbişey yoktu
)
aramiza o degil senin hileyle yapmaya calistigin iftira ve bana sirret pis dedigin laflar girdi bozdu aramizi.
ben oylamalarinda artik art niyet seziyorum haberin olsun. Gökhanimi yoksa @Bully mi sevmiyon cözemedim daha