Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

:F
cay icmeye gitmistim dikkatli okumadim. onu bunu birakta sen bu sabah aranizdan cekiliyorum dedin. surda hevesimiz 1 gun bile surmedi.
tabi senide anliyorum yanliz olunca caresiz kaliyorsun.
benim universiteden 1 arkadasim erkeklere ilgili. sende artik parlak istiyorum diyordun bana gecen. sana ayarlamaya calisirim.
yeterki kurtulayim senden
bunuda yeni farkettim, bende senin deyiminle türbsondan hoslaniyom. Bully ile bir ortak noktada daha bulustuk bu sekilde
o kadar bana olan nefretin doruk noktalardaki yüzlerce kız arkadaşın varken bana ayarladığın şahsa bak ? :) bula bula dopmu buldun benim için:) ben onu şey için demiştim hanı yoklukta dedim onlarında gideri var ama varlıkta tabiki sözkonusu bile olamaz :)

o kadar bana olan nefretin doruk noktalardaki yüzlerce kız arkadaşın varken bana ayarladığın şahsa bak ? :) bula bula dopmu buldun benim için:) ben onu şey için demiştim hanı yoklukta dedim onlarında gideri var ama varlıkta tabiki sözkonusu bile olamaz :)
aa yok ne nefreti ya. artik senide sevdiklerim listesine ekledigimi biliyorsun.
normal sartlarda enler listesinde ismini yazacaktim ama sen yapmadin diye bende sadece böyle baska yerlerde söyluyorum ama merak etme asagilarda bir dip not birakirim senle @xemrexxx yi sevdigimi belirtirim

aa yok ne nefreti ya. artik senide sevdiklerim listesine ekledigimi biliyorsun.
normal sartlarda enler listesinde ismini yazacaktim ama sen yapmadin diye bende sadece böyle baska yerlerde söyluyorum ama merak etme asagilarda bir dip not birakirim senle @xemrexxx yi sevdigimi belirtirim
emreyi boşver onun ilgi alanları farklı o gülağalardan hoşlanıyor beni eklesen yeterli :)

emreyi boşver onun ilgi alanları farklı o gülağalardan hoşlanıyor beni eklesen yeterli :)
ama ben onuda seviyorum yapacak birsey yok. ikinizin sevgisi ayni.
bu mesajida yeni farkettim. bak ben alinti ve etiketlediğin hic bir mesaji es gecmiyorum senin gibi

ama ben onuda seviyorum yapacak birsey yok. ikinizin sevgisi ayni.
bu mesajida yeni farkettim. bak ben alinti ve etiketlediğin hic bir mesaji es gecmiyorum senin gibi

mesajın üstünden yıllar geçmiş ondan sonra saçsaça başbaşa girişmişiz kavğa etmişiz sonra bu mesajı yazıyorsun :) zamanında beni sevdiğini yazsan o konuyu açmazdım işte :))

git ordan palavraci seni.
işin gücün dümen

@Bully duy bunları bu isveçliyi hernekadar çok sevsemde banlayıver gitsin :) sakın taraf tutayım deme? bana hakaret etmiş dümenci palavracı demiş hatta demin küfretmişti onuda silmiş çok ağır hakaretler etmiş bana, banlarsan türbüşona tam puan vereceğim bu hafta :))

@Bully duy bunları bu isveçliyi hernekadar çok sevsemde banlayıver gitsin :) sakın taraf tutayım deme? bana hakaret etmiş dümenci palavracı demiş hatta demin küfretmişti onuda silmiş çok ağır hakaretler etmiş bana, banlarsan türbüşona tam puan vereceğim bu hafta :))
Çok da iyi demiş, harika demiş. :A

Mesaj silse ben görürdüm. :A Ee onu banlarsam onun güzel puanından mahrum kalacam, sen de hainlik yapıp bana düşük vereceksin sence benim alnımda enayi mi yazıyor. :))

ya birak bu isleri yeter. @Çiğdem- sana ilgi göstersinde alsin seni başimdan.
silinen mesajlari @Bully görur sen merak etme.
en fazla uyari aliriz. hemen banlanmayiz herhalde. hem banlansamda sorun degil ben Bullye baska yollardanda ulasirim 😉

Çok da iyi demiş, harika demiş. :A

Mesaj silse ben görürdüm. :A Ee onu banlarsam onun güzel puanından mahrum kalacam, sen de hainlik yapıp bana düşük vereceksin sence benim alnımda enayi mi yazıyor. :))
ya birak bu isleri yeter. @Çiğdem- sana ilgi göstersinde alsin seni başimdan.
silinen mesajlari @Bully görur sen merak etme.
en fazla uyari aliriz. hemen banlanmayiz herhalde. hem banlansamda sorun degil ben Bullye baska yollardanda ulasirim 😉
kimi kime şikakayet ediyorsak al birini vur ötekine :) bende kafa yok zaten şikayetin işe yaramayacağını bilmeliydim :) yinede belki codmin tarafsızlığını korur diye bir ümidimiz vardı bizimkisi boş ümitler işte :))

kimi kime şikakayet ediyorsak al birini vur ötekine :) bende kafa yok zaten şikayetin işe yaramayacağını bilmeliydim :) yinede belki codmin tarafsızlığını korur diye bir ümidimiz vardı bizimkisi boş ümitler işte :))
sen yanliş kisileri ayirmaya calisiyorsun 😉
birak artik enerjini baska seylere harca