Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

😱 aaa ne diyo yaa :F
doğruları diyorum ama bu son mesajım @dosimosi nin işine gelmez tabi ondan sonrada ayrılığımızdan beni sorumlu tutar :)

aramiza o degil senin hileyle yapmaya calistigin iftira ve bana sirret pis dedigin laflar girdi bozdu aramizi.
ben oylamalarinda artik art niyet seziyorum haberin olsun. Gökhanimi yoksa @Bully mi sevmiyon cözemedim daha :)

türbüşonda bully de her ikiside birbirinden beter al birini diğerine vur gitsin:) ikiside elenmelik aslında :)) ve bunlar çok samimi içten duygularım asla içinde yalan yok tamemen açılıp saçıldım sorun karşısında :)

doğruları diyorum ama bu son mesajım @dosimosi nin işine gelmez tabi ondan sonrada ayrılığımızdan beni sorumlu tutar :)

Ben karışmıyorum selim bey :F @dosimosi ile başbaşa bırakıyorum sizi bende
dosicimin yanında oturup sizi izlicem :F:F

bir nevi dogrulari diyor (kendince hakli) :A
ben sana bosuna demiyordum gözlerini dört ac diye.
sen hala @destere nin bana yazilarini görmedin galiba

gördüm gördümm :F:Fben karışmıorum sultanım sana cariyen olarak
yanına oturdum sizi izliyom:F

türbüşonda bully de her ikiside birbirinden beter al birini diğerine vur gitsin:) ikiside elenmelik aslında :)) ve bunlar çok samimi içten duygularım asla içinde yalan yok tamemen açılıp saçıldım sorun karşısında :)
simdi @Bully bir kere kalbimde yer edinmis. kolay kolay inmez o tahttan bide bizim cok önemli bir ortak noktamiz var ki o henuz farketmedi belki bunu

simdi @Bully bir kere kalbimde yer edinmis. kolay kolay inmez o tahttan bide bizim cok önemli bir ortak noktamiz var ki o henuz farketmedi belki bunu
O konuyu da konuşacağız elbet aklımda. :A Daha düşünecek zamanım olmadı, incelemelerde bulunmam lazım. :A

O konuyu da konuşacağız elbet aklımda. :A Daha düşünecek zamanım olmadı, incelemelerde bulunmam lazım. :A

birde naza çekiyor bulmuşta bunuyor derler seninkisine? yok o konuyu konuşucaz bu konuyuda şöyle yapıcaz böyle yapıcaz? ben olsam hiç konuları dert etmem o iş olana kadar:))
kızı bıktırıp usandıracaksın bu gidişle ama zaten senin dengin değil bencede sen konuları konuşmaya devam et kızı kendinden soğutana kadar :) bu arada ben isveç bileti almaya gideyim yakında bana kalacak nasıl olsa :)

misirda patlatin umarim. bugun sahit oldun konusmalarimiza bak senin icin erken girdim konuya ama birazdan cay keyfine gidecem

:F:Fhe mısır değilde balık kraker aldım elime yiyerek sizi izliyorum valla :F:F

gizem falan yok külliyen dosinin dedikleri yalan:) o gün benide çağırdı özeline koşarak gittim hiçbişey yok hep aynı bahaneleri üretiyor kız :))

Hadi ordan sende yapmaz o öyle şey :F

birde naza çekiyor bulmuşta bunuyor derler seninkisine? yok o konuyu konuşucaz bu konuyuda şöyle yapıcaz böyle yapıcaz? ben olsam hiç konuları dert etmem o iş olana kadar:))
kızı bıktırıp usandıracaksın bu gidişle ama zaten senin dengin değil bencede sen konuları konuşmaya devam et kızı kendinden soğutana kadar :) bu arada ben isveç bileti almaya gideyim yakında bana kalacak nasıl olsa :)
dengim nasil biriymis peki ?
@Bully gibi zor gunlerimde yanimda olup kendimi iyi hisettiren birimi yoksa her defasinda bana iftira atip bana pis sirret diyen senmi ?

gizem falan yok külliyen dosinin dedikleri yalan:) o gün benide çağırdı özeline koşarak gittim hiçbişey yok hep aynı bahaneleri üretiyor kız :))
özelde yazismiyom diye bas bas bağiran kim acaba :A
sadece 1 kere sen özele yazdin oda cift yarismasinda oy yollamak icin.
bak işte ben bu iftiralari diyorum :A

@Bully gibi zor gunlerimde yanimda olup kendimi iyi hisettiren birimi yoksa her defasinda bana iftira atip bana pis sirret diyen senmi ?

Abuu neler okuyorum böylee:D

@dosimosi ağzının payını vermiş sana her zamanki gibi ama inatla peşinden koşmaya devam ediyorsun azmine hayranım yani. :A

Boşuna uğraşma zaten ben olmasam da onun işi olmaz senin gibi güvenilmez, iftiracı ve dedikoducu birisiyle. :)

ama ben sana teşvik amacıyla o kötü sözleri söyledim hanı derler ya atalarımız laf arasında ''bazen söz kötü olabilir ama gerçekse aldırmayın diye'' :))

Abuu neler okuyorum böylee:D
kız sende şaşıra şaşıra bir hal oldun :))

@dosimosi ağzının payını vermiş sana her zamanki gibi ama inatla peşinden koşmaya devam ediyorsun azmine hayranım yani. :A

Boşuna uğraşma zaten ben olmasam da onun işi olmaz senin gibi güvenilmez, iftiracı ve dedikoducu birisiyle. :)
birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz :) allah sizi kahretsin ne diyim :)

Ne yapayım @dosimosi beni şaşırtıyor :F
ayy dosiden bana hayır yok benim hogatha geldi gidip birazda ona asılayım :))