birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz allah sizi kahretsin ne diyim
ayy dosiden bana hayır yok benim hogatha geldi gidip birazda ona asılayım )
aynen hadi onun yanına git bncede
birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz allah sizi kahretsin ne diyim
Kavga bu işin tuzu biberi, biz hemen barışırız zaten.birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz allah sizi kahretsin ne diyim
siz fazla tuz biber kullanıyorsunuz bu gidiş pek hayra alamet değil yinede kötü gidişatınız beni ümitlendiriyor o açıdan benim açımdan problem yok şimdilikKavga bu işin tuzu biberi, biz hemen barışırız zaten.
Kavga bu işin tuzu biberi, biz hemen barışırız zaten.
Acı yoksa kazanç da yok?sana bile yol acilmaya basliyorsa haklisin sorun var kalbimde
bir ipici ikimizimde profiline tikla hani resmimiz mesaj sayisi falan görunurya. ayrinti orda
yorulma sen
peki senin Cigdeme kuma aradigini dedigin lafi ne yapacagiz ?ama ben sana teşvik amacıyla o kötü sözleri söyledim hanı derler ya atalarımız laf arasında ''bazen söz kötü olabilir ama gerçekse aldırmayın diye'' )
kız sende şaşıra şaşıra bir hal oldun )
anlamadim ?Acı yoksa kazanç da yok?
No Pain No Gain sandım ortak noktamızı, o değil mipeki senin Cigdeme kuma aradigini dedigin lafi ne yapacagiz ?
sen git dr sebahatmiydi ne onda dene sansini
anlamadim ?
No Pain No Gain sandım ortak noktamızı, o değil mi
peki senin Cigdeme kuma aradigini dedigin lafi ne yapacagiz ?
sen git dr sebahatmiydi ne onda dene sansini
anlamadim ?
Seni unutmak mümkün mü hiç güzel ablamtürkçe konuş ayol ben burdayım beni unutma
ay tamam söyluyeyim. uyelik tarihime bakNo Pain No Gain sandım ortak noktamızı, o değil mi
Seni unutmak mümkün mü hiç güzel ablam
Türkçesini söylemiştim zaten az önce.
@destere biz artik kavga etmiyoruz en azindan sizin gözunuzun önunde olmayacak biz kendi aramizda cözumler bulduk. yikilmayiz
@destere görüyor musun foruma dosicimle aynı tarihte üye olmuşuz, bağımız gittikçe güçleniyor yani senden kıskançlıktan çatlamaya devam edebilirsinay tamam söyluyeyim. uyelik tarihime bak
aynı tarihte üye olmuşsnuz ama dünyanız aynı değil sen türbşondan hoşlanıyorsun dosi benden hoşlanıyor yani alakasız bir ilişki durumu mevcut sizde... bu iş olmaz yani bence yol yakınken sen türbüşona dön doside bana dönsün taşlar yerli yerine otursun@destere görüyor musun foruma dosicimle aynı tarihte üye olmuşuz, bağımız gittikçe güçleniyor yani senden kıskançlıktan çatlamaya devam edebilirsin
ne bekliyordunki seviyeli konusuruz biz.sinirlenince bu dediklerini unutursun yine uluorta dökersiniz herşeyi gerçi bişeyyaptığınızda yok yani herkesin önünde konuşsanızda olur asker arkadaşları gibi muhabbetler dönüyor aranızda çekilecek gibi değilsiniz
ne bekliyordunki seviyeli konusuruz biz.
asker arkadaşı muhabbetleri diyoruz sen seviyeden bahsediyorsun ama asker arkadaşlarının nelerden bahsettiğini bilmediğin için dediğini normal karşılıyorum )
bunuda yeni farkettim, bende senin deyiminle türbsondan hoslaniyom. Bully ile bir ortak noktada daha bulustuk bu sekildeaynı tarihte üye olmuşsnuz ama dünyanız aynı değil sen türbşondan hoşlanıyorsun dosi benden hoşlanıyor yani alakasız bir ilişki durumu mevcut sizde... bu iş olmaz yani bence yol yakınken sen türbüşona dön doside bana dönsün taşlar yerli yerine otursun