Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz :) allah sizi kahretsin ne diyim :)

ayy dosiden bana hayır yok benim hogatha geldi gidip birazda ona asılayım :))

:F:Faynen hadi onun yanına git bncede

birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz :) allah sizi kahretsin ne diyim :)

ayy dosiden bana hayır yok benim hogatha geldi gidip birazda ona asılayım :))
Kavga bu işin tuzu biberi, biz hemen barışırız zaten. :A

ama ben sana teşvik amacıyla o kötü sözleri söyledim hanı derler ya atalarımız laf arasında ''bazen söz kötü olabilir ama gerçekse aldırmayın diye'' :))

kız sende şaşıra şaşıra bir hal oldun :))
peki senin Cigdeme kuma aradigini dedigin lafi ne yapacagiz ?
sen git dr sebahatmiydi ne onda dene sansini :A

Acı yoksa kazanç da yok? :A
anlamadim ? :)

@destere biz artik kavga etmiyoruz en azindan sizin gözunuzun önunde olmayacak :A biz kendi aramizda cözumler bulduk. yikilmayiz

@destere biz artik kavga etmiyoruz en azindan sizin gözunuzun önunde olmayacak :A biz kendi aramizda cözumler bulduk. yikilmayiz

sinirlenince bu dediklerini unutursun yine uluorta dökersiniz herşeyi :) gerçi bişeyyaptığınızda yok yani herkesin önünde konuşsanızda olur asker arkadaşları gibi muhabbetler dönüyor aranızda çekilecek gibi değilsiniz :)

@destere görüyor musun foruma dosicimle aynı tarihte üye olmuşuz, bağımız gittikçe güçleniyor yani senden kıskançlıktan çatlamaya devam edebilirsin :A
aynı tarihte üye olmuşsnuz ama dünyanız aynı değil sen türbşondan hoşlanıyorsun dosi benden hoşlanıyor yani alakasız bir ilişki durumu mevcut sizde... bu iş olmaz yani:) bence yol yakınken sen türbüşona dön doside bana dönsün taşlar yerli yerine otursun :)

sinirlenince bu dediklerini unutursun yine uluorta dökersiniz herşeyi :) gerçi bişeyyaptığınızda yok yani herkesin önünde konuşsanızda olur asker arkadaşları gibi muhabbetler dönüyor aranızda çekilecek gibi değilsiniz :)
ne bekliyordunki :) seviyeli konusuruz biz.

asker arkadaşı muhabbetleri diyoruz sen seviyeden bahsediyorsun :) ama asker arkadaşlarının nelerden bahsettiğini bilmediğin için dediğini normal karşılıyorum :))
:F
cay icmeye gitmistim dikkatli okumadim. onu bunu birakta sen bu sabah aranizdan cekiliyorum dedin. surda hevesimiz 1 gun bile surmedi.
tabi senide anliyorum yanliz olunca caresiz kaliyorsun.
benim universiteden 1 arkadasim erkeklere ilgili. sende artik parlak istiyorum diyordun bana gecen. sana ayarlamaya calisirim.
yeterki kurtulayim senden

Son düzenleme:
aynı tarihte üye olmuşsnuz ama dünyanız aynı değil sen türbşondan hoşlanıyorsun dosi benden hoşlanıyor yani alakasız bir ilişki durumu mevcut sizde... bu iş olmaz yani:) bence yol yakınken sen türbüşona dön doside bana dönsün taşlar yerli yerine otursun :)
bunuda yeni farkettim, bende senin deyiminle türbsondan hoslaniyom. Bully ile bir ortak noktada daha bulustuk bu sekilde