Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,572
Puanı
1,061
İlk bölümü 31 Aralık 2014'te ekrana gelen ve 6 Şubat 2015'te yayınlanan 5. bölümüyle ara veren 'Aserat ile Forumun İçinden' yepyeni haliyle foruma geri dönüyor. İlk sezonda sırasıyla @Çiğdem-, @sokak sanati, @denizz19, @Tzira ve @RevaN'ı konuk etmiştik, bu sezona da (eminim ki birçok üyenin de merak ettiği) @dosimosi ile başlıyoruz.

@dosimosi ile gerçekleştireceğimiz eğlenceli sohbet, 31 Aralık Cumartesi akşamı Fav10'da olacak. Yeni bölümler için ise henüz net bir tarih belirlemesem de iki haftada bir yapmayı düşünüyorum. :)

@dosimosi nin bilmediğimiz pek bişiyi yok bence :A

Kıskançlık krizleriyle perçinlenmiş bir kadındı o... vadikızı diyordu kendine ıssız sakin köşesinde..... :F Aman artık @Çiğdem- in de modası geçti bilmediğimiz herhangi bi sırrı kalmadı :A

:F:Fayol iki takılıyoruz şurda ne kıskancam beee aaa:F

@Aserat bence programi 30 aralikta yayinla
@Harunnn60 evet yakinda dizi teklifide gelir bana :A
@cookies hakkimda sadece 1% bilgiye sahipsin:)

Cok guzel samimi bir sohbet oldu :) bu imkani verdigin icin tesekkurler. Seve seve cevapladim her bir soruyu (biri haric :A)

@Aserat bence programi 30 aralikta yayinla
@Harunnn60 evet yakinda dizi teklifide gelir bana :A
@cookies hakkimda sadece 1% bilgiye sahipsin:)

Cok guzel samimi bir sohbet oldu :) bu imkani verdigin icin tesekkurler. Seve seve cevapladim her bir soruyu (biri haric :A)
O %1 i üstüne bu programla da pek çıkamayacağız o zaman :A Ayrıca önce pompynin dizilerinde harmanlanman lazım @Çiğdem- in şöhretini istiyosan ve sonra sana benim gibi başrol şansı verecek biri lazım :A

O %1 i üstüne bu programla da pek çıkamayacağız o zaman :A Ayrıca önce pompynin dizilerinde harmanlanman lazım @Çiğdem- in şöhretini istiyosan ve sonra sana benim gibi başrol şansı verecek biri lazım :A
Ay yok ben dizi yildizi olmak istemiyorum. ugrasamam ilgilerle :D
O 1% senin icin gecerli yoksa burdaki cogu kisi 40% bilgiye sahip :A

😱 bana karşı gizemli gorunup beni etkilemekmi istiyosun yoksa :F
off nihayet artik @destere yakamdan düstü sira sendemi ?
bak onun muzik sayafasindaki en son yorumunu. benden umidini kesti artik. bence sende hic girme bu mevzulara :F
hem onun milyonda 1 ihtimali vardi. senin oda yok :A

off nihayet artik @destere yakamdan düstü sira sendemi ?
bak onun muzik sayafasindaki en son yorumunu. benden umidini kesti artik. bence sende hic girme bu mevzulara :F
hem onun milyonda 1 ihtimali vardi. senin oda yok :A

@cookies yinede şansını denesin bence:) öyle kolay kolay pis codmine bırakılacak gibi değilsin :) uğraşmaya değer yani :)

@cookies yinede şansını denesin bence:) öyle kolay kolay pis codmine bırakılacak gibi değilsin :) uğraşmaya değer yani :)
dilin ayri kalbin ayri konusuyor demek.
neyse sen hele bi yilbasi sohbetimi okuda oyle karar ver degiyormuyum degmiyormuyum :)
hakkimda bilinmeyen cok seyler paylastim

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan