Son derece hızlı akıcı bir bölüm bizi bekliyor.
Son derece hızlı akıcı bir bölüm bizi bekliyor.
Fragmanı izleyemiyorum da haftaya var mı? Tarihi ne yazıyor?Yine çok güzel bir bölümdü ve temposu öncekilere göre daha yüksek gibiydi. Aslı babasının ikinci ailesini öğrendi, Eren'in babası eve geri döndü, Merve ve Arda tanıştı, Yunus babasıyla ilgili haber aldı derken olaylı geçti. Bu arada Gizem de suya götürüp susuz getirenlerden Hülya Çamoğlu Cevher ve Songül Umman'a yetişti bu gidişle 2. sırayı alabilir.
Ayrıca yeni bölüm fragmanı ilk defa bittikten sonra yayınlandı. Umarım reytingler de yükselmeye devam eder.
https://twitter.com/x/status/775059905199964161
@denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx @MayısKralı @-potterhead- @Jonsnow @cookies
18 Eylül yazıyordu haftaya var yaniFragmanı izleyemiyorum da haftaya var mı? Tarihi ne yazıyor?
Gizem <3Yine çok güzel bir bölümdü ve temposu öncekilere göre daha yüksek gibiydi. Aslı babasının ikinci ailesini öğrendi, Eren'in babası eve geri döndü, Merve ve Arda tanıştı, Yunus babasıyla ilgili haber aldı derken olaylı geçti. Bu arada Gizem de suya götürüp susuz getirenlerden Hülya Çamoğlu Cevher ve Songül Umman'a yetişti bu gidişle 2. sırayı alabilir.
Ayrıca yeni bölüm fragmanı ilk defa bittikten sonra yayınlandı. Umarım reytingler de yükselmeye devam eder.
https://twitter.com/x/status/775059905199964161
@denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx @MayısKralı @-potterhead- @Jonsnow @cookies
Pazar bayram değil ki yayınlanırFragmanı izleyemiyorum da haftaya var mı? Tarihi ne yazıyor?
Dediğim gibi 3 bölümde Hülya ve Songül'le yarışmaya başladı.Gizem <3
Canım Aslı demek istedi belki.
AynenDediğim gibi 3 bölümde Hülya ve Songül'le yarışmaya başladı.
Bizim Seda'yı sevip Gizem'den nefret etmemiz isteniyor ama oyunculuk farkında olsa gerek tam tersini hissediyorum. Umarım finalde Seda sap gibi ortada kalır.AynenBöyle devam Seda kendini Bakırköy'de bulsun
senin bu şov neden total d gibi 4 dk lik özety koymuyor youtubea .ssFragmanı izleyemiyorum da haftaya var mı? Tarihi ne yazıyor?
@ozgur2113 cevap vermiş ama evet var.
İyiymiş eğer Seviyor Sevmiyor olmazsa süper olur.18 Eylül yazıyordu haftaya var yani
Dizinin Youtube hesabı 2 dakikada 2. bölümü özetleyen bir video yüklemiş ama o da çok kısa.senin bu şov neden total d gibi 4 dk lik özety koymuyor youtubea .ss
Seviyor Sevmiyor olur bence.İyiymiş eğer Seviyor Sevmiyor olmazsa süper olur.Bazı diziler bayram haftasında yayınlanmıyordu o yüzden sordum sonuçta onlar da tatil yapıyor bölüm yetişmiyor.
Halk bizi izlemiş.
https://twitter.com/x/status/775050083960233984
Show'un sitesine baksana kısa kısa koyuyorlar hemen. 4 dk özetten ne anlaşılacak 2 saatlik dizi bu Kanal D bir cins.senin bu şov neden total d gibi 4 dk lik özety koymuyor youtubea .ss
yoo tam olarak oyunculuk da değil mesele, Gizem'in altı çok iyi doldurulmuş ama Seda'yı sevebilecek bir şeyimiz yok; herhangi bir zaafı, hikayesi yok karakterin, banane ki ondan yaniBizim Seda'yı sevip Gizem'den nefret etmemiz isteniyor ama oyunculuk farkında olsa gerek tam tersini hissediyorum. Umarım finalde Seda sap gibi ortada kalır.
ayol 80 dk nin üstü boş sahneler zaten daha iyi oluyor öyle bir 4 dk lik özeti izliyom bir de o hafta youtubede en çok izlenen 2 sahnesini yetiyorShow'un sitesine baksana kısa kısa koyuyorlar hemen. 4 dk özetten ne anlaşılacak 2 saatlik dizi bu Kanal D bir cins.
Dediğim gibi çok şey kaçırıyorsun 3-4 dakikayla halledilecek iş değil.ayol 80 dk nin üstü boş sahneler zaten daha iyi oluyor öyle bir 4 dk lik özeti izliyom bir de o hafta youtubede en çok izlenen 2 sahnesini yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?