Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Diziyi dün gece izledim ama.yorum atmamışım. Bence güzel bir iş olmus ama samimi bir iş mi orası tartısılır bence. Yani genç isimler fena değildi, yolları açık ilerler zaten. Ama diziye pek ısınamadım, bi Kavak Yelleri havası alamadım. :( 2. bölüme de bakarım.

Diziyi dün gece izledim ama.yorum atmamışım. Bence güzel bir iş olmus ama samimi bir iş mi orası tartısılır bence. Yani genç isimler fena değildi, yolları açık ilerler zaten. Ama diziye pek ısınamadım, bi Kavak Yelleri havası alamadım. :( 2. bölüme de bakarım.
Şimdi beğendin mi beğenmedin mi (b)

Bu diziden alman gereken hava Kavak Yelleri olamaz, onu Bodrum Masalı'ndan alacan bu diziden ben Tatlı Küçük Yalancılar havası aldım benzerlikler var. :A

Kafan mi güzel la senin :A :A

Şimdi beğendin mi beğenmedin mi (b)

Gizem karakteri TKY'deki A'ya benziyor :A
akın akınözü kösemde çok kötü yaşlanmıştı diğerleri 30 a anca gelirken bu 45e merdiven dayamıştı:A @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @Aserat @vadikızı
fgdgdfgfd.png

Hazır sayfaya gelmişken bir iki kelimede ben söylim:X
Dizi abd gençlik dizileri gibi karakterleir ve öyküleri var. Kızlar net kötü ve kötü kız hep sexy:F Dizinin çok sexy macerayla başladı:A ne bileyim sahnede oynamalar, sonra colgınlık yapıp cırılcıbıldak havuza atlamalar filan:X aile kültürü bizimkilere hiç benzemiyor:F takip etmem arada rastlarsa hikayeden kopmamak için bakarım:X

Hazır sayfaya gelmişken bir iki kelimede ben söylim:X
Dizi abd gençlik dizileri gibi karakterleir ve öyküleri var. Kızlar net kötü ve kötü kız hep sexy:F Dizinin çok sexy macerayla başladı:A ne bileyim sahnede oynamalar, sonra colgınlık yapıp cırılcıbıldak havuza atlamalar filan:X aile kültürü bizimkilere hiç benzemiyor:F takip etmem arada rastlarsa hikayeden kopmamak için bakarım:X
gossip girl izlemiş adamın dediklerine bak aile kültürüymüş :F

Yeni bir diziye bugünde fragman yayınlamak nedir.. Neyse fragman harika gözüküyor heyecanla bekliyorum. :Z

Olayları kanala bağlama lütfen :A Aşk Laftan Anlamaz'a haftada 4 fragman yayınlıyor kanalımız :A Yüksek Sosyete'yede geç verilmişti fragman. :A
O değilde bu dizi nasıl kötü arkadaş olunur onu öğretiyor veya nasıl birine güvenilmez :D

Gizem nasıl bir arkadaş .ss

Müzikal dizisi gibi bölümde tam 3 şarkı çaldı :D hikaye ortalarda yavaşladı ama müzikler güzeldi son sahnede şok gelişmeler yaşandı. Merve'ye kamyon çarptı hiç beklemediğim bi olaydı ve sahne çok iyiydi bi an ekrana bakakaldım sadece :D ardından Gizem Eren ile buluştu ve öp beni dedi Seda'da tam yanlarına gidecekken Eren öptü bir şokta ordan yedik. :D Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.