Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Müzikal dizisi gibi bölümde tam 3 şarkı çaldı :D hikaye ortalarda yavaşladı ama müzikler güzeldi son sahnede şok gelişmeler yaşandı. Merve'ye kamyon çarptı hiç beklemediğim bi olaydı ve sahne çok iyiydi bi an ekrana bakakaldım sadece :D ardından Gizem Eren ile buluştu ve öp beni dedi Seda'da tam yanlarına gidecekken Eren öptü bir şokta ordan yedik. :D Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Yarın yükselebilecek bir bölüm müydü sence ben nedense fazla yükselmeyecek diyorum ama bakalım. :) En az 3 almalı bence.

Hikaye hızlandırılmalı bence. Dizinin adıyla özdeşleşmeli biraz. Gizem resmen kötülük yapıyor Arkadaşlar Kötüdür olmalı. :A
Hikayenin hızlanması için birkaç oyuncu takviyesi yapılmalı arkadaş grubu az bence. Kötü olan tek Gizem onun haricindekiler iyi. :D Ki Gizem'de haklı bence benim başıma öyle bi olay gelse (Allah korusun) bende intikam alırdım. :D

Hikaye hızlandırılmalı bence. Dizinin adıyla özdeşleşmeli biraz. Gizem resmen kötülük yapıyor Arkadaşlar Kötüdür olmalı. :A
Hikayenin hızlanması için birkaç oyuncu takviyesi yapılmalı arkadaş grubu az bence. Kötü olan tek Gizem onun haricindekiler iyi. :D Ki Gizem'de haklı bence benim başıma öyle bi olay gelse (Allah korusun) bende intikam alırdım. :D
Bölümün nesini beğenmediniz ya güzeldi bence. İsminin hakkını veremiyor olabilir ama bence o kadar büyük bir sorun değil. :D

Bölümün nesini beğenmediniz ya güzeldi bence. İsminin hakkını veremiyor olabilir ama bence o kadar büyük bir sorun değil. :D
İsminin hakkını veriyor bana göre. :D Beğenmedim demedim ilk 1 saat iyiydi ama son 1 saat yavaşladı üst üste 3 müzik falan fazlaydı bence orda izleyiciyi dağıtmış olabilir yani iyide başlamadı zaten reyting olarak pek beklentim yok o kadar.

Ben bölümü beğenmedim demedim yükselemez pek dedim. :))
İsminin hakkını veriyor bana göre. :D Beğenmedim demedim ilk 1 saat iyiydi ama son 1 saat yavaşladı üst üste 3 müzik falan fazlaydı bence orda izleyiciyi dağıtmış olabilir yani iyide başlamadı zaten reyting olarak pek beklentim yok o kadar.
@Billy Kane 'tatmin etmedi', @denizz19 da 'isminin hakkını veremiyor' deyince aklıma bu geldi o kadar da yanılmış olamam. :A

Gizemin başına ne gelmiş ben orayı izlemeden diziyi anlamaya çalışıyom :(

İşte babasının ölmesiyle bu çocukların ne alakası var :)

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hastaneden Seda'nın babasına telefon geldi ama Seda kendi babasının değil Gizem'in babasının gitmesini istedi o şekilde öldü yani burda Seda'nın yüzünden olmuş oluyor. 🙂

Hastaneden Seda'nın babasına telefon geldi ama Seda kendi babasının değil Gizem'in babasının gitmesini istedi o şekilde öldü yani burda Seda'nın yüzünden olmuş oluyor. 🙂
Töbest biraz tuhaf bir intikam sebebiymiş :)

Peki bu gizem eskiden zenginmiydi :)