Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Dün gece ikinci bölümü izledim de çok güzel ilerliyor dizi sanki dizi değil de böyle üniversiteye gizli kamera koymuşlar gerçek kişileri gösteriyor gibi. :D Fakat bence de senaryo biraz daha hızlı ilerleyebilir zaten karakter çok, işleyecek konuları çok. :)

Diziye 4-5 defa denk geldim ve her seferinde 10-15 kadar izledim. Henüz ne anlattığını tam olarak çözemesem de dizi çok hoşuma gitti.

Seda çok güzel, Gizem ise aşırı seksi. :A

Yine çok güzel bir bölümdü ve temposu öncekilere göre daha yüksek gibiydi. Seda babasının ikinci ailesini öğrendi, Eren'in babası eve geri döndü, Merve ve Arda tanıştı, Yunus babasıyla ilgili haber aldı derken olaylı geçti. Bu arada Gizem de suya götürüp susuz getirenlerden Hülya Çamoğlu Cevher ve Songül Umman'a yetişti bu gidişle 2. sırayı alabilir. :A

Ayrıca yeni bölüm fragmanı ilk defa bittikten sonra yayınlandı. Umarım reytingler de yükselmeye devam eder. :)

@denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx @MayısKralı @-potterhead- @Jonsnow @cookies

Yine çok güzel bir bölümdü ve temposu öncekilere göre daha yüksek gibiydi. Aslı babasının ikinci ailesini öğrendi, Eren'in babası eve geri döndü, Merve ve Arda tanıştı, Yunus babasıyla ilgili haber aldı derken olaylı geçti. Bu arada Gizem de suya götürüp susuz getirenlerden Hülya Çamoğlu Cevher ve Songül Umman'a yetişti bu gidişle 2. sırayı alabilir. :A

Ayrıca yeni bölüm fragmanı ilk defa bittikten sonra yayınlandı. Umarım reytingler de yükselmeye devam eder. :)

@denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx @MayısKralı @-potterhead- @Jonsnow @cookies
Fragmanı izleyemiyorum da haftaya var mı? Tarihi ne yazıyor?

Yine çok güzel bir bölümdü ve temposu öncekilere göre daha yüksek gibiydi. Aslı babasının ikinci ailesini öğrendi, Eren'in babası eve geri döndü, Merve ve Arda tanıştı, Yunus babasıyla ilgili haber aldı derken olaylı geçti. Bu arada Gizem de suya götürüp susuz getirenlerden Hülya Çamoğlu Cevher ve Songül Umman'a yetişti bu gidişle 2. sırayı alabilir. :A

Gizem <3

Pazar bayram değil ki yayınlanır :D

@Aserat Aslı değil Seda :D
@ozgur2113 cevap vermiş ama evet var. :D
18 Eylül yazıyordu haftaya var yani :D
İyiymiş eğer Seviyor Sevmiyor olmazsa süper olur. :A Bazı diziler bayram haftasında yayınlanmıyordu o yüzden sordum sonuçta onlar da tatil yapıyor bölüm yetişmiyor. :D

Halk bizi izlemiş. :A

senin bu şov neden total d gibi 4 dk lik özety koymuyor youtubea .ss
Dizinin Youtube hesabı 2 dakikada 2. bölümü özetleyen bir video yüklemiş ama o da çok kısa. :A

İyiymiş eğer Seviyor Sevmiyor olmazsa süper olur. :A Bazı diziler bayram haftasında yayınlanmıyordu o yüzden sordum sonuçta onlar da tatil yapıyor bölüm yetişmiyor. :D

Halk bizi izlemiş. :A

Seviyor Sevmiyor olur bence. :X

Bu arada bölümde İçerde'nin fragmanını da 4-5 saniyeliğine de olsa gösterdiler inşallah reytinglere de damga vuracağız. Ayrıca Show TV de bildiğin dizinin oyuncularından biri olmuş gibiydi üç defa göründü. :A @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx

Bizim Seda'yı sevip Gizem'den nefret etmemiz isteniyor ama oyunculuk farkında olsa gerek tam tersini hissediyorum. Umarım finalde Seda sap gibi ortada kalır. :A
yoo tam olarak oyunculuk da değil mesele, Gizem'in altı çok iyi doldurulmuş ama Seda'yı sevebilecek bir şeyimiz yok; herhangi bir zaafı, hikayesi yok karakterin, banane ki ondan yani :X

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan