Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Yeni bölüm 21:00'da başlayacak @Aserat @mrt-06

Daha iyi bence reklam düzeni farklılaşırsa 3 reytinge yetişir bu hafta oldukça heyecanlı.
Başlayınca kaçacağım ama reklam aralarında yorum yazmaya çalışırım. En azından bizim dizimiz diğerleri gibi başkalarını taklit etmiyor.

@mrt-06 Hayat Bazen Tatlıdır eğer Aİ'den daha iyi alırsa sisteme küfrederim.
Bence yükselecek bu hafta hissediyorum.

Son zamanlarda sana sevgim arttı nedense.

Bu arada sete gitmedin mi hala?
İrtibat halindeyim yazıyorum özelden. Geçen sefer set uzaklığını düşündükleri için çağıramadık dediler. Bekliyorum bakalım. Yani neticede kendileri çağırma teklifi etti oyalıyorlar desem o Zaman niye çağırsınlar. İlla ki çağırırlar demek ki dizi final Olmuyor henüz

Bu arada tüm diziler yeni bölüme başlamış ama biz hala özetteyiz. Bu rahatlık nereden geliyorsa artık.

Gerçekleri söylüyoruz, tabii seveceksin. 😎
Uzun özet iyiydir diğer diziler erken başladı erken bitecek biz geç biteceğiz canım kanalım nasıl da akıllı.

Ben de o yüzden sordum aslında, acaba çekimler durdu mu diye.

Çağırmazlarsa bir şey kaybetmem hatta Emirgan'da olacak dedi Çekim bakalım
çok güzel bir yer bak
Emirgan küçükken oynadığım bir kutu oyununda satın alınması en pahalı yerdi, tahmin edebiliyorum iyi bir yer olduğunu.

Üniversiteden biri olurum Seda'ya göz diken biri olur Erenle kavga eder döverim
Dizilerde hep başroller döver Eren'i dövdürtmezler bence.
Aklıma bir rol daha geldi ama foruma yazamıyorum hani Feriha'nın abisi olmuştu ya bence çok havalı bir rol.

Bu arada tüm diziler yeni bölüme başlamış ama biz hala özetteyiz. Bu rahatlık nereden geliyorsa artık.

Gerçekleri söylüyoruz, tabii seveceksin. 😎

Tabii ki de Fuse Tea den geliyor

Dizilerde hep başroller döver Eren'i dövdürtmezler bence.
Aklıma bir rol daha geldi ama foruma yazamıyorum hani Feriha'nın abisi olmuştu ya bence çok havalı bir rol.

Hahahaha
fena rol sayılmaz

Ayy hemen reklam verdiler @mrt-06
oy kullanmayı unutmayın