Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Olaysız ama etkileyici sahnelerle geçiyor bölüm.

Geçen haftaya göre tempo biraz düşük ama bölüm güzel.

Dizide çalan ŞARKILAR niye mükemmel???

Sakin bölümdü reytinglerden korkuyorum.
Gizem çok pasif kaldı. Arkadaşlar arasında sıcak sahne yoktu beraberlerken daha güzel sahneler oluyordu. Tabi arada böyle kopukluklar olacak ama en azından altını doldursalardı. Heyecanda yoktu hiç.

Yine muhteşem bir bölüm izliyoruz. Özellikle bizimkilerin Ankara'nın Bağları eşliğinde dans etmesi ve Eren ile Yunus'un barışması çok çok iyiydi. Lütfen bu diziye bir şey olmasın, lütfen.

Bölüm çok iyi. Özellikle Candan ve Gizem hesaplaşması çok iyiydi. Diyaloglar çok sağlam.

Ankara'nın bağları sahnesi harikaydı

Ilk kez yorum yapılma çünkü bölüm içindeki Gizem - Candan yüzleşmesi Gizem - Seda sahnesi çok etkileyiciydi. Öte yandan Merve'nin Seda'ya kiloları ile ilgili söyledikleri çok güzeldi. Diyaloglar çok sağlam yazılmış. Bide şu Yunus'a ısınabilsem. Sevemedim cocugu.

Olayların dibi yaşanıyor fark etmedin herhalde.

Geçen haftaya göre tempo biraz düşük ama bölüm güzel.

Dizide çalan ŞARKILAR niye mükemmel???

sadece izlemeyin oy da kullanın plizz

https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-9-ekim.261960/

Bölüm umarım hak ettiği oranları alır. Zira kaliteden ödün vermeden ilerliyor dizi. Yeni bölüm fragmanı da yine şahane görünüyor. Arda'yı zor zamanlar bekliyor. Merve annesine rest çekecek gibi.

Seda değil zaten o Merve bir kere.
Merve'nin annesi Merve'nin sevgilisinin Arda olduğunu öğrenince sanıyorum ondan vazgeçmesi için teklif sunacak. Yani bir nevi arabayla karşısına çıkacak.
Merve diyecektim aslında ama bu kıza Seda ismi daha iyi giderdi.

Belki de ters köşe yaparlar en başından beri annesinin ayarladığı bir adam olamaz mı? Ben senarist olsam öyle yazardım.

Merve diyecektim aslında ama bu kıza Seda ismi daha iyi giderdi.

Belki de ters köşe yaparlar en başından beri annesinin ayarladığı bir adam olamaz mı? Ben senarist olsam öyle yazardım.
Yok artık imkansız. Eren ile çok uzun zamandan beri arkadaşlar yani böyle bir şeyin olması tamamen fiyasko olur.

Fragman çok güzel olmuş. Eren ve Gizem'den beklediğimiz sahneleri göreceğiz sonunda.

Yeni bölüm 21:00'da başlayacak @Aserat @mrt-06

Daha iyi bence reklam düzeni farklılaşırsa 3 reytinge yetişir bu hafta oldukça heyecanlı.