İlk mesajlara iyice bak anlarsın neden öyle olduğunu, ayrıca ilgine yeniden çok teşekkürler.Bunu daha önce forumda en az 4 kez daha yayınladın bi daha ilk bölümü yayınlama la.Haksız mıyım @Çiğdem- belli aralıklarla ilk bölümü atıyo çocuk.Artık devam et hikayeye
Okumayan @kerem @12.Adam @eskici @DarkLegenD kaldılar sanırım bakalım emeğe saygı duyup okuyacaklar mı romanımın ilk bölümünü.Etiket gelmedi @DiziTutkunu
çok teşekkür ederim kardeşim.Tatlı Küçük Yalancılar tarzı Beğendim 2.bölümü bekliyorum
Okudum güzel olmuş eline sağlıkOkumayan @kerem @12.Adam @eskici @DarkLegenD kaldılar sanırım bakalım emeğe saygı duyup okuyacaklar mı romanımın ilk bölümünü.
NOT: Her pazar yeni bölüm!
Okuyup değer vermen çok güzel, çok teşekkür ederim arkadaşım 2.bölüm ilk sahne de cıktı bakarsın artık etiketlerim şimdi oray a seni..Okudum güzel olmuş eline sağlık
Romanında mı fragmanı varOkuyup değer vermen çok güzel, çok teşekkür ederim arkadaşım 2.bölüm ilk sahne de cıktı bakarsın artık etiketlerim şimdi oray a seni..
1 kereliğine (çok hit aldı 600 falan bu ilk bölüm ondan. )Romanında mı fragmanı var
Direk bölümü yayınlasan daha iyi olur zaten ben bu fragman olayını pek sevmiyorum1 kereliğine (çok hit aldı 600 falan bu ilk bölüm ondan. )
Öyle olacak artık yenide n çok tşk ederim o kadar yazdım sonunda gördün beni. emeğe demekki saygınvarmış arkadaşım..Direk bölümü yayınlasan daha iyi olur zaten ben bu fragman olayını pek sevmiyorum
Rica ederimÖyle olacak artık yenide n çok tşk ederim o kadar yazdım sonunda gördün beni. emeğe demekki saygınvarmış arkadaşım..
Hahah Aaa haklılık payın var gibi cnmBunu daha önce forumda en az 4 kez daha yayınladın bi daha ilk bölümü yayınlama la.Haksız mıyım @Çiğdem- belli aralıklarla ilk bölümü atıyo çocuk.Artık devam et hikayeye
belli sen de okumamışsın ilk sayfalara bak anlarsın neden olduğunu.Hahah Aaa haklılık payın var gibi cnm
gün sayıyorumbelli sen de okumamışsın ilk sayfalara bak anlarsın neden olduğunu.
Bu arada yeni bölüme son 3 gün @Dosi @emree-29 @serhatt @DemirAdam